O F E R T A

 

" 10% extra-reducere la electrocasnicele mari Arctic si Beko”

Perioada de valabilitate: 11.10.2019-14.10.2019

 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Oferta "10% extra-reducere la electrocasnicele mari Arctic si Beko(denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 11.10.2019-14.10.2019, pentru achizitia unui electrocasnic mare Arctic sau Beko, produs comercializat in reteaua de magazine fizice Flanco, in limita stocului disponibil.       

    

II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 10 (zece)% pe loc la electrocasnicele mari Arctic si Beko din oferta, in reteaua de magazine fizice Flanco, in limita stocului disponibil.      

 

III. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand oferta de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate exceptand oferta de rate.

 

IV. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

V. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vânzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Când un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului.

 

 VI. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher/ cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului / a reducerii

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.