O F E R T A

"10% extradiscount pe loc la toate produsele, in magazinele Flanco din municipiul Iasi”

Perioada de valabilitate: 3.05.2018 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Oferta "10% extradiscount pe loc la toate produsele, in magazinele Flanco din municipiul Iasi”(denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, doar in perioada 3.05.2018, pentru toate produsele comercializate in magazinele Flanco din municipiul Iasi, in limita stocului disponibil.       

    

II. Oferta consta in acordarea unei reduceri suplimentare de 10 (zece)% pe loc la toate produsele comercializate, din magazinele Flanco din municipiul Iasi: Flanco Iasi Silvestru adresa Str. Silvestru, Nr. 11, Parter, Flanco Iasi Kaufland Nicolina adresa Str. Mitropolit Varlaam, Flanco Iasi Rondul CUG adresa Sos. Nicolina, nr. 44, bl. 971 B sc. B.

 

III. Aceasta Oferta se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A. Oferta nu se cumuleaza cu alte vouchere.

Nu se acorda reducere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme. Reducerea se acorda in limita stocului disponibil in magazin

 

IV. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si online pe site-ul www.flanco.ro.

 

V. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii. Orice cumparator care opteaza pentru returnarea produsului achizitionat din magazinele Flanco se presupune ca a citit, inteles si acceptat prezentele termene si conditii.

 

 VI. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher/ cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului / a reducerii

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.