O F E R T A

“10% reducere pe loc la plata cu cardul de credit” 

Perioada de valabilitate:08.05.2019 – 11.05.2019 

T E R M E N E  S I   C O N D I T II  

 


I. Oferta  “10% reducere pe loc la plata cu cardul de credit” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 08.05.2019 – 11.05.2019, pentru achizitia produselor comercializate in magazinele Flanco, exceptie facand magazinul online www.flanco.ro. Oferta este valabila pentru tranzactiile care au modalitatea de incasare card de credit.

 

II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 10% din valoarea facturii pentru produsele comercializate in magazinele Flanco.

-  Reducerea se acorda pe baza alegerii ca modalitate de plata „plata cu card de credit”;

-  In conditiile prezentei Oferte, reducerea se aplica pentru un singur produs, avand acelasi cod comercial/de producator atasat produsului, per tranzactie;

-  Reducerea nu se acorda pentru facturile de avans, servicii, produse la comanda sau/si precomanda, facturi proforme, achizitii de carduri cadou si produsele cu status in stoc - Exclusiv Online;

Reducerea se acorda pentru produsele din categoria electrocasnice mari si televizoare.

- Reducerea se acorda posesorilor de carduri Raiffeisen, ING, Bonus Card de la Garanti, BRD Finance, CardAvantaj, Banca Transilvania, BCR, Alpha Bank, BRD.

 

III. Reducerea nu se cumuleaza cu alte reduceri de tip voucher emise de catre Flanco Retail S.A. sau partenerii Flanco Retail S.A.

 

IV. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.

 

V. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

 

In perioada 08.05.2019-11.05.2019, planul de rate pentru cardurile de credit este urmatorul:

 

Banca

8.05 – 11.05

BONUS CARD GARANTI

24

RAIFFEISEN

12

ING

24

BRD FINANCE

3,6,9

EUROLINE

18

CARD AVANTAJ

12

BANCA TRANSILVANIA

18

BCR

12

ALPHA BANK

18

BRD

6

 

SC FLANCO RETAIL SA