O F E R T A

“10% reducere pe loc la toate produsele pentru angajatii Grupului Renault”

Perioada de valabilitate: 26.10.2016-25.10.2017

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 


I. Oferta “10% reducere pe loc la toate produsele pentru angajatii Grupului Renault” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila in perioada 26.10.2016-25.10.2017, pentru angajatii Grupului Renault, doar in magazinele Flanco Promenada, Flanco Mioveni, Flanco Pitesti, Flanco Pitesti Auchan Gavana, Flanco Pitesti Auchan Bradu.


II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 10 (zece) % pe loc la pretul de vanzare (pret la raft) al produselor in perioada Ofertei comercializate in magazinele urmatoare, atat pentru plata numerar cat si pentru plata in rate.

  • Flanco Promenada (Calea Floreasca, nr 246B, Unitatatea 1B-050, Demisol, Bucuresti)
  • Flanco Mioveni (B-Dul Dacia, bl. L10, Pitesti, jud Arges)
  • Flanco Pitesti (Str. Mr. Gh. Sontu, bl. D2, parter, Pitesti, jud Arges)
  • Flanco Pitesti Auchan Gavana (Str. Dobrogeanu Gherea, nr. 1, Pitesti, jud Arges)
  • Flanco Pitesti Auchan Bradu (Punct Varianta DN65B, Sat Geamana, Nr. FN, Bradu)


III. Reducerea se acorda la achizitia oricarui produs comercializat in magazinele Flanco Promenada, Flanco Mioveni, Flanco Pitesti, Flanco Pitesti Auchan Gavana, Flanco Pitesti Auchan Bradu,cu exceptia iPhone 7 (toate modelele),Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, a cardurilor cadou si a serviciilor. Reducerea se aplica la maxim 2 produse cu acelasi cod pe factura.

 

Nu se acorda reducere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme.

Reducerea se acorda in limita stocului disponibil in magazinele Flanco Promenada, Flanco Mioveni, Flanco Pitesti, Flanco Pitesti Auchan Gavana, Flanco Pitesti Auchan Bradu.

Reducerea de 10% nu se cumuleaza cu nicio alta reducere din magazin.


IV. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Ofertei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului din factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.


V. Flanco isi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  în orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea în magazine.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.