OFERTA

"10% reducere pentru clientii din programul de fidelitate Mereu Flanco"

Perioada de valabilitate: 08 – 12.12.2017

TERMENE SI CONDITII

 

I. Oferta “10% reducere pentru clientii din programul de fidelitate Mereu Flanco” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 08 – 12.12.2017(inclusiv),doar in cadrul magazinelor Flanco de pe teritoriul Romaniei (“Magazinele Flanco”) si in cadrul magazinului online www.flanco.ro, in limita stocului disponibil. In cadrul magazinului online www.flanco.ro oferta este valabila incepand cu data de 08.12.2017 ora 09:00 am si pana in data de 12.12.2017 ora 23:59 pm.

 

II. Oferta consta in aplicarea unei reduceri, de 10 (zece)%, la pretul de vanzare (pret la raft) al produselor Sony din categoria „Televizoare”  ce au o valoare minima de 2000 de lei si se afla in stoc in cadrul Magazinelor Flanco.  În cazul magazinului on-line www.flanco.ro, reducerea de 10% se acorda automat  din pretul de vanzare afisat in perioada campaniei la produsele Sony din categoria „Televizoare” ce au o valoare minima de 2000 de lei.

 

III. Reducerea se acorda clientilor persoane fizice care corespund urmatoarelor  criterii:

 

  • Au fost inscrisi in programul de fidelitate Mereu Flanco pana la data de 30.11.2017.
  • Au furnizat un numar de telefon mobil valid si o adresa de email valida la inscrierea in program.
  • Prezinta cardul (sau seria cardului) de fidelitate Mereu Flanco la momentul achizitiei din Magazinele Flanco.

 

IV. Reducerea se acorda doar in baza cardului sau a seriei cardului de fidelitate al clientului.

 

V. Reducerea se acorda pentru o singura tranzactie si un singur produs pentru fiecare posesor de card de fidelitate Mereu Flanco.

 

VI. In conditiile prezentei Oferte, se va putea achizitiona un singur produs pe factura de catre un singur posesor de card de fidelitate Mereu Flanco.

Posesorii de card de fidelitate care doresc sa beneficieze de Oferta nu pot utiliza la efectuarea tranzactiei punctele de fidelitate acumulate in cont. Punctele aferente tranzactiei la care s-a aplicat reducerea de 10% se vor acumula in contul de fidelitate al clientilor.

 

VII. Reducerea nu se acorda pentru achizitii de carduri tip gift card si nici pentru servicii (garantii, transport, etc.). Pentru comenzile online, clientul trebuie sa plaseze o comanda doar pentru produsul ales din oferta, o singura bucata.

 

VIII. Aceasta Oferta se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret / campanii de discount acordate de Flanco, indiferent de modalitatea de acordare a acestora, cu exceptia ofertelor de achizitie in rate. Oferta nu se cumuleaza cu alte vouchere active in perioada 08-12.12.2017.

Reducerea nu se aplica pentru facturile de avans sau proforme.

 

IX.  In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada ofertei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.

 

X. Flanco isi rezerva dreptul de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de inregistrare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana. Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate.

 

XI. Flanco nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii la acesta Oferta.

 

XII. Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Flanco, inclusiv prezenta Oferta, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite.

 

XIII. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si pe site-ul www.flanco.ro .

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.