OFERTA

"300 lei voucher cadou prin credit BRD Finance"

pentru valoare credit de minim 3500 lei

Perioada de valabilitate: 05.10.2018 –31.10.2018

 

 

I. Oferta “300 lei voucher cadou prin credit BRD Finance” este valabila in perioada 05.10.2018 – 31.10.2018 (inclusiv),in cadrul magazinelor Flanco de pe teritoriul Romaniei (“Magazinele Flanco”),cu exceptia magazinului online www.flanco.ro si a rezervarilor facute in magazinul online www.flanco.ro cu ridicare din magazine.

 

II. Oferta consta in emiterea unui voucher cadou in valoare de 300 (trei sute) lei pentru fiecare contract de credit in valoare de minimum 3.500 lei (valoare credit) finantat de BRD Finance IFN S.A in perioada 05.10.2018 – 31.10.2018, printr-un contract de credit clasic prin unul din produsele  Credit Plus, Credit Super Util sau Credit Special Pensionari sau printr-un contract de emitere a unui card de credit allinclusive BRD Finance Mastercard cu realizarea unei prime cumparaturi achitata prin tranzactia Credit Simplu.

 

III. Emiterea voucher-ului se acorda doar clientilor persoane fizice, care incheie un contract de credit prin unul din produsele mentionate la punctul II, avand ca obiect acordarea unui credit de tip credit clasic sau a unei linii de credit care are atasat un card de credit si care efectueaza la data aprobarii liniei de credit o cumparatura in rate, din reteaua magazinelor Flanco. Fisele de prezentare a produselor oferite de BRD Finance IFN S.A sunt disponibile spre consultare in magazinele Flanco.

 

IV. In conditiile prezentei Oferte nu se va putea achizitiona mai mult de un produs de acelasi tip, avand acelasi cod comercial/de producator.

 

V.  Utilizare VOUCHER:

Posesorii voucherelor nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani in schimbul acestora si nici nu pot solicita modificarea parametrilor vocherelor. Voucherele sunt nominale. Organizatorul nu isi asuma raspunderea in niciun fel in cazul pierderii, furtului sau deteriorarii voucherului.

Posesorul voucherului poate achizitiona produse din reteaua magazinelor Flanco in perioada de valabilitate inscrisa pe acestea (05.10.2018 – 04.11.2018).

Voucherele dau dreptul posesorului sa achizitioneze din cadrul magazinelor participante orice produse. Utilizarea voucher-ului se face o singura data si nu se poate cumula cu alte vouchere sau card de fidelitate pentru plata unei achizitii.

In situatia in care valoarea cumparaturii depaseste valoarea voucher-ului, clientul va achita diferenta de pret cu alte mijloace de plata acceptate in Magazinele participante la promotie.

Voucherul nu poate fi utilizat pentru achizitie giftcard, servicii, pentru facturi de avans, proforme sau alte tipuri de discounturi fata de cele afisate pe eticheta de pret.

  1. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu voucherul emis in aceasta Campanie, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client fara valoarea voucher-ului, respectiv valoarea voucher-ului nu va fi returnata.
  2. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu acest voucher, indiferent de motivul returnarii, clientul nu va beneficia de reactivarea voucher-ului pentru achizitia altor produse.

 

VI. Flanco isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de inregistrare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament; care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana. Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie, va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate

 

VII. Flanco nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii la acesta Oferta.

Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Flanco, inclusiv prezenta Oferta, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite.

 

VIII. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si pe site-ul www.flanco.ro

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.