O F E R T A

“5% reducere la cumparaturi cu cardul Mol MultiBonus”

Perioada de valabilitate: 01.05.2016-31.10.2016

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Oferta “5% reducere la cumparaturi cu cardul Mol MultiBonus” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 01.05.2016-31.10.2016 inclusiv, pentru achizitia produselor comercializate in magazinele Flanco in conditiile in care, la momentul achizitiei clientul prezinta cardul de fidelitate emis de catre S.C. MOL România Petroleum Products S.R.L

II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 5% (cinci) la pretul de vanzare (pret la raft) al produselor comercializate in magazinele Flanco, cu exceptia produselor aflate in cataloagele Flanco valabile in perioada Ofertei.

Reducerea se acorda pe baza cardului de fidelitate emis de catre S.C. MOL România Petroleum Products S.R.L

Reducerea nu se acorda pentru facturile de avans, proforme sau achizitii de carduri cadou.

Reducerea nu se acorda la produsele pentru care plata integrala sau partiala s-a efectuat prin utilizarea altor tipuri de vouchere emise anterior achizitiei.

Oferta nu este valabila pentru achizitii de pe www.flanco.ro

Oferta nu este valabila in perioada campaniilor nationale de tip Black Friday

III. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.

IV. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

S.C. FLANCO RETAIL S.A.