Accesoriu Nintendo Wii Fit PLUS + Balance Board, Negru

ID: 80930 / COD: 2131566
Accesoriu Nintendo Wii Fit PLUS + Balance Board, Negru
Accesoriu Nintendo Wii Fit PLUS + Balance Board, Negru
Accesoriu Nintendo Wii Fit PLUS + Balance Board, Negru
Accesoriu Nintendo Wii Fit PLUS + Balance Board, Negru
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Wii Balance Board (placa interactiva fitness) este un accesoriu pentru consolele video Nintendo Wii. Impreuna cu jocul Wii Fit ne antreneaza corpul in exercitii fizice interactive. S-a demonstrat ca miscarea este benefica, la orice varsta si de orice intensitate. Chiar si industria medicala fiind interesata de integrarea Balance Board in anumite programe usoare de recuperare a pacientilor.

Balance board te implica intr-o gama variata de activitati dinamice si distractive cum ar fi gimnastica aerobica, yoga, fitness precum si multe alte jocuri video compatibile. Spre exemplu te inclini usor pentru a bloca o minge de fotbal, iti rotesti cercul "hula hoop" in jurul taliei sau te mentii in echilibru pentru o pozitie perfecta de yoga. Exercitiile incluse in pachetul Wii Fit Plus sunt ideale pentru mentinerea conditiei fizice prin miscare. Cu Wii Fit Plus poti realiza zilnic o serie de teste fizice, evaluate prin doua chei de masurare ce pot fi centralizate intr-un tabel pentru urmarirea evolutiei:

> Indicele de masa corporala (Body Mass Index - BMI): evaluare a greutatii in functie de raportul greutate / inaltime.

> Varsta Wii Fit: este o masuratoare in functie de raportul BMI, ce testeaza centrul de greutate al utilizatorului si mentinerea echilibrului prin miscari rapide.

Wii Fit include mai mult de 40 de antrenamente fizice concepute pentru intreaga familie. Antrenamentele sunt structurate in patru categorii de fitness:

> Exercitii aerobice: 10 minute de exercitii cardio

> Exercitii musculare: Miscari controlate folosind bratele, picioarele si alte parti ale corpului.

> Yoga: Pozitii clasice focusate pe echilibru si stretching.

> Jocuri de echilibru: miscari distractive cum ar fi sariturile cu schiurile si lovirea mingii de fotbal cu capul, implica echilibrul intregului corp al jucatorului.

Wii Balance Board are forma unui cantar de casa, cu o suprafata alba pe partea superioara si gri deschis la baza. Se alimenteaza cu patru baterii tip AA ce asigura o autonomie de aproximativ 60 ore. Placa comunica prin Bluetooth cu consola Wii si contine patru senzori folositi pentru detectarea greutatii corpului si a centrului de greutate - intersectia a doua linii imaginare in mijlocul placii de fitness. S-a recunoscut ca precizia de masurare a greutatii cu Wii Balance Board este superioara cantarelor obisnuite.

Greutatea maxim admisa este 150 kg. Senzorul poate masura cu acuratete pana la greutatea de 150 kg.

Este recomandata utilizarea placii pe o suprafata dura, direct pe podea sau pe un covor subtire. Utilizarea pe suprafete moi afecteaza functionarea corecta.Cod produs 2131566

Caracteristici
Tip accesoriu:Wii Fit
Compatibilitate:Nintendo Wii
Accesorii:Wii Balance Board
Wii Fit PLUS
Culoare:Negru
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare