Access Point TP-LINK TL-WA701ND

ID: 104077 / COD: TL-WA701ND
Access Point TP-LINK TL-WA701ND
Access Point TP-LINK TL-WA701ND
Access Point TP-LINK TL-WA701ND
Access Point TP-LINK TL-WA701ND
Access Point TP-LINK TL-WA701ND
Access Point TP-LINK TL-WA701ND
115,90 lei
In stoc furnizor
Livrare:
Pot fi comparate maximum 4 produse.

TL-WA701ND este un acces point wireless N proiectat pentru a crea sau extinde o retea scalabila wireless N de mare viteza, sau pentru a conecta diferite dispozitive Ethernet precum console, adaptoare media digitale, imprimante sau dispozitive NAS, la o retea wireless existenta. Acesta este proiectat utilizand tehnologia Align™ 1-stream pentru a oferi o viteza ridicata si performante wireless de neegalat pentru retea, la 150 Mbps. Dispozitivul suporta o serie de functii diferite, care transforma experienta de comunicatie in retea wireless intr-una mai flexibila ca oricand. Acum, va puteti bucura de o experienta superioara pe Internet pentru download, jocuri, streaming video sau orice alta aplicatie dorita.

Wireless N - viteza si acoperire
Compatibil cu standardul IEEE 802.11n, TL-WA701ND poate stabili cu usurinta o retea wireless si poate atinge o viteza de transmisie si o arie de acoperire de 9 ori, si respectiv de 4 ori mai mare decat produsele 11g conventionale. Datorita tehnologiei Align™ bazata pe specificatiile IEEE 802.11n 1-stream, TL-WA701ND asigura imbunatatirea performantelor, oferindu-va o experienta excelenta de navigare pe Internet, pentru partajarea resurselor si vizualizarea clipurilor video.

Tehnologie CCA - stabilitatea semnalului wireless
Tehnologia CCA (Clear Channel Assessment) evita in mod automat conflictele de canal prin selectarea canalelor disponibile, si asimileaza avantajele caracteristicii de channel binding, amplificand performantele conexiunii wireless. Utilizand functia de detectare a canalelor, CCA™ asigura faptul ca pentru transferul de date vor fi utilizate doar canalele disponibile, pentru a se mentine o stare de functionare optima. In plus, CCA poate detecta in timp real canalele care devine disponibil si pot fi utilizate imediat pentru a creste viteza de transmitere a datelor.

Specificatii
Tip produs:Access Point
Standard wi-fi:802.11 n
Rata transfer Ethernet (Mbps):150
Antena:1 x antena detasabila 4 dBi
Frecventa:2.4 GHz
Moduri de operare Wireless:AP Client
Reapeater
Bridge cu AP
Porturi:1 x 10/100
Altele:Tehnologia de modulare: DBPSK, DQPSK, CCK, OFDM, 16-QAM, 64-QAM
Alimentare:9V / 0.6A
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Pentru a putea scrie un review trebuie sa te autentifici.