Adaptor Wireless Philips PTA01/00, USB

ID: 78863 / COD: PTA 01/00
Adaptor Wireless Philips PTA01/00, USB
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Efectuati upgrade-ul televizorului dvs. Philips la wireless, pentru tot continutul online si de pe PC!

 

 

 

Adaptor USB wireless pentru a va bucura de serviciile NetTV. Descoperiti filmele online si serviciile online populare. Include software-ul gratuit Wi-Fi MediaConnect pentru a afisa continutul PC-ului wireless pe televizorul dvs.

 

Conexiune rapida cu adaptorul wireless 802.11n: viteza de pana la de 5 ori mai mare decat modulul Wi-Fi 802.11g conventional. Pe baza specificatiilor Wi-Fi 802.11n.

 

 

 

Partajati materiale video si fotografii de pe PC pe televizor

Odata instalata aceasta facilitate pe laptopul dvs., operarea este foarte simpla. Cu un clic al mouse-ului, partajati intreg ecranul laptopului cu televizorul. Utilizati playerul media familiar de pe laptop sau navigati pe pagini Web cu browserul Web preferat. Nu trebuie sa va mai faceti griji in legatura cu tipurile de fisiere: daca PC-ul dvs. le poate reda, televizorul le va afisa*. Pentru a va bucura si a va distra partajand cu altii.

 

 

 

Instalare wireless plug and play cu WPS: conexiune WiFi WPS pentru instalare plug and play pe televizor

 

Filme premium direct pe televizorul dvs. din magazinele video online

Experimentati o selectie bogata de servicii online cu Net TV*. Bucurati-va de filme, imagini, divertisment & informatii si alte continuturi online direct pe televizor oricand doriti. Conectati televizorul direct la reteaua la domiciliu prin conexiunea wireless furnizata de adaptorul USB, navigati si selectati ce doriti sa urmariti cu telecomanda televizorului. Meniul Philips Net TV va ofera acces la servicii Net TV populare potrivite pentru ecranul televizorului. In plus, cu reteaua PC certificata DLNA puteti viziona clipuri video sau accesa imagini stocate pe calculator utilizand telecomanda televizorului.

 

Adaptor USB wireless de conectat la televizor: introduceti-l in televizor si va stabili o conexiune wireless Plug and play a televizorului la PC si/sau Internet, prin intermediul routerului.

 

Capacitate de redare a tuturor fisierelor de pe PC pe televizor fara restrictii

WiFi MediaConnect proiecteaza ecranul PC-ului pe televizor printr-o conexiune WiFi. Nu trebuie sa va mai faceti griji in legatura cu tipurile de fisiere: daca PC-ul dvs. le poate reda, televizorul le va afisa.

Specificatii
Interfata:USB 2.0
Standarde wireless:802.11b;
802.11g;
802.11n
Altele:Instalare automata, Plug & Play
Ghid de initiere rapida
Certificat de garantie
Wi-Fi MediaConnect CD
Cablu prelungitor USB
Sistem de operare neacceptat: Linux, MAC, Mac OS X
Greutate:0.11 Kg
Dimensiuni (D x H x W):14 x 82 x 29
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare