Aer conditionat Samsung AQ12TSBN, 12000 BTU, Clasa A

ID: 70822 / COD: AQ12TSBNCEE
Aer conditionat Samsung AQ12TSBN, 12000 BTU, Clasa A
Aer conditionat Samsung AQ12TSBN, 12000 BTU, Clasa A
Aer conditionat Samsung AQ12TSBN, 12000 BTU, Clasa A
Aer conditionat Samsung AQ12TSBN, 12000 BTU, Clasa A
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Design unic de culoare şi stil

Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung, cu design elaborat, este soluţia perfectă pentru camera dvs. de zi elegantă şi modernă. Garantăm păstrarea stilului dvs. elegant de viaţă, cu ajutorul frumuseţii unice a noului aparat de aer condiţionat. Chiar şi în condiţii meteo extreme, aparatul de aer condiţionat de un alb superb oferă o răcire plăcută de-a lungul întregii zile.

Somn plăcut

O noapte cu un somn neliniştit vă poate strica ziua. De aceea, funcţia „Somn plăcut” de la Samsung creează în dormitorul dvs. o ambianţă ideală şi confortabilă. Cu ajutorul unui sistem exact de control al temperaturii şi cu reglajul automat al umidităţii, cele trei etape esenţiale ale somnului dvs. sunt protejate de umiditate şi căldură, pentru ca dvs. să vă treziţi perfect odihnit şi pregătit pentru o nouă zi. Funcţia „Somn plăcut” nu vă scuteşte doar de minute şi ore preţioase de somn pierdut, dar consumă şi cu până la 36% mai puţină energie în comparaţie cu modul normal de răcire.

 

 

 

Filtru HD complet

Cu ajutorul filtrului de înaltă densitate de la Samsung, puteţi să asiguraţi curăţenia şi prospeţimea camerei dvs. Filtrul de înaltă densitate filtrează mai bine, înlăturând cele mai mici particule microscopice de praf şi transformând aerul poluat în aer curat, plin de energie. Şi curăţarea filtrului devine mai comodă. Trebuie doar să curăţaţi filtrul cu un jet de apă care îndepărtează murdăria. Aer curat şi proaspăt cu o curăţare simplă şi uşoară a filtrului.

Strat protector antibacterian

Datorită structurii unice a stratului protector antibacterian, filtrul poate colecta particule mici de praf şi virusuri invizibile. Bucuraţi-vă de protecţia completă împotriva bacteriilor nedorite, pentru ca dvs. să respiraţi aer mai curat şi mai proaspăt.

 

 

 

 

Tripla protectie

Tehnologia de protecţie integrată de la Samsung oferă durabilitate şi fiabilitate mai bună. Cu sistemul său puternic de răcire (protector de motor),controlul constant al tensiunii (protector de control) şi stratul protector anticoroziv (protector de nervuri) dispuneţi de aer rece proaspăt pentru mai mult timp.

 

Consum scăzut de energie

Nu mai trebuie să renunţaţi la confort pentru a economisi bani. Aparatele de aer condiţionat de la Samsung oferă o putere mare de răcire cu consum mai mic de energie, astfel ca dvs. să economisiţi bani şi energie, fără a renunţa la confort. Cu o eficienţă mai mare decât aparatele convenţionale de aer condiţionat, veţi observa diferenţa la primirea facturii. Şi veţi simtii diferenţa de fiecare dată când porniţi aparatul de aer condiţionat.

 

 

Răcire Turbo

Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung funcţionează la viteză maximă în modul Turbo, pentru a atinge rapid temperatura selectată. Răciţi instantaneu spaţiul cu noua tehnologie de răcire Turbo de la Samsung.

 

 

Dezumidificare

Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung nu permite ca locuinţa dvs. să rămână umedă şi înăbuşitoare. Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung este cea mai bună alegere pentru îndepărtarea umidităţii excesive din mediul dvs. Sigur nu este nevoie să goliţi o găleată cu apă!

 

 

 

Curăţare automată

Poate nu ştiaţi că un aparat de aer condiţionat poate produce mucegai şi răspândi microbi. Acest lucru se întâmplă din cauză că diferenţa dintre temperatura internă şi cea externă creează umiditate în interiorul unităţii, iar umiditatea înseamnă bacterii. Soluţia noastră? Aparatele de aer condiţionat de la Samsung prezintă funcţia de curăţare automată, care pastreaza automat ventilatorul in functiune, pentru putin timp, chiar şi după ce opriţi echipamentul, menţinând astfel unitatea interioara uscata şi inodora si prevenind răspândirea microbilor.

Caracteristici generale
Tip Produs:Standard
Capacitate (BTU):12000
Capacitate dezumidificare (l/h):1.5
Clasa de energie:A
Tip filtru:Antibacterian
Numar trepte ventilator:4
Inverter:Nu
Kit instalare inclus:Nu
Telecomanda:Da
Racire
Capacitate de racire:11944 BTU
Capacitate generala:11944 BTU
Capacitate de racire (W):3500
Putere consumata la racire (W):1090
Curent la racire (A):5.4
Clasa de energie racire:A
Incalzire
Capacitate incalzire (btu):12968
Capacitate de incalzire (W):3800
Putere consumata la incalzire (W):1110
Curent la incalzire (A):5.1
Functii
Ventilare:Da
Incalzire:Da
Dezumidificare:Da
Auto Restart:Da
Functie Jet:Da
Dezghetare automata:Da
Timer:Da
Sleep/Night mode:Da
Tip compresor:Rotativ
Specificatii tehnice
Culoare unitate interioara:Alba
Culoare unitate exterioara:Alba
Zgomot unitate interioara:36
Zgomot unitate exterioara (db):47
Greutate unitate interioara (kg):9.8
Greutate unitate exterioara (kg):26.5
Dimensiuni unitate interioara (mm):820 x 285 x 210
Dimensiuni unitate exterioara (mm):660 x 470 x 240
Agent de racire:R410a
Garantie:24 luni
( Nota 5 / 2 review-uri )
Adauga reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
13.06.2013
Intr-adevar motivul pentru care am ales acest model a fost pentru filtrul de praf si bacterii unic, cel putin la acest moment.

Din pacate am inteles ca s-a oprit de la fabricatie, pentru a stimula achizitia de aparate cu inverter.....

Nu am inteles de ce nu au lasat la alegerea cumparatorilor daca vor cu sau fara inverter......

Una peste alta, este un produs care face toti banii!!
Cine mai gaseste prin magazine/depozite... sa nu stea pe ganduri!!
11.07.2012
OK
Produse similare