Amplificator Marantz PM6005/N1B, Negru

ID: 86292 / COD: PM6005/N1B
Amplificator Marantz PM6005/N1B, Negru
Amplificator Marantz PM6005/N1B, Negru
Amplificator Marantz PM6005/N1B, Negru
Amplificator Marantz PM6005/N1B, Negru
Amplificator Marantz PM6005/N1B, Negru
Amplificator Marantz PM6005/N1B, Negru
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.
A-B
Difuzor A/B pentru conectarea a doua perechi de difuzoare in acelasi timp. Ele pot rula single ca A sau B, dar si ca A+B in acelasi timp.
Arhitectura Circuitului Simetrica
Pentru o cat mai buna performanta sonica, este nevoie de cai de semnal scurte, directe si pozitionate in oginda. Aceasta configuratie de circuit ofera o imagine stereo mai buna, asigurand o simetrie aproape perfecta intre canalele stanga si dreapta.
Componente customizate
O componenta electrica poate arata excelent pe hartie, dar rezultatul poate fi sub toate asteptarile. Marantz isi selecteaza componentele adecvate unei anume aplicatii. In unele cazuri pur si simplu nu este posibil sa se utilizeze componente standard care sa satisfaca normele Marantz.
Current Feedback
Amplificarea curentului de feedback este o bine-cunoscuta tehnologie Marantz originala de circuit. Amplificatorul de curent de feedback se conformeaza perfect setului de norme pentru Super audio, furnizand latime mare de banda si reproducere la viteza mare. Impedanta la punctul de feedback de curent este limitata, rezultand un defazaj foarte mic.
D-Bus
Pentru a optimiza un echipament in termeni de usurinta de utilizare, Marantz a proiectat sistemul D-Bus. Comenzile de la distanta sunt transmise prin aceasta magistrala. In felul acesta, echipamentul fara receptor infrarosu, de exemplu tunerele sau sistemele ascunse, impreuna cu un un LED IR vor fi controlate prin sistemul de telecomanda Marantz (System Remote Controller).
Diode Shottky
O dioda Shottky este un tip special de dioda cu o cadere de tensiune foarte mica, in comparatie cu diodele normale. Aceasta cadere de tensiune mica se traduce intr-un randament crescut al sistemului. Diodele Shottky au o tratare a semnalului foarte rapida, pot sta la temperetauri mai inalte si sunt sensibile la tensiuni foarte mici.
Transformator Toroidal
Transformatorul toroidal alre mai multe avantaje fata de transformatorul normal cu miez EI. Are un randament foarte bun si deci furnizeaza mai multa putere, comparativ cu transformatorul cu miez EI de aceleasi dimensiuni. In plus, din cauza formei sale radiatia electromagnetica si vibratia mecanica sunt foarte mici, ceea ce inseamna o calitate mai buna a sunetului.
Caracteristici
Putere RMS:60 W
Putere RMS (W):45 (8 Ohm);
60 (4 Ohm)
Impedanta (Ohmi):8
Raport semnal zgomot (db):83
Nr canale:2
Conectori:5 x Audio In
1 x Phono MM
1 x Audio Out
Speaker A / B
D-Bus
Headphone output
Distorsiuni (%):0.05
Raspuns in frecventa:10 - 70000 Hz
Consum (W):155
Caracteristici speciale:Current Feedback Topology
Phono EQ: Standard
HDAM version: SA3, SA2
Power Transformer: Toroidal
High Grade Audio Components
Customised Components
Aluminium extrusion heat sink
Balance / Bass / Treble / Loudness
Linear Drive Power Supply
Shottky diodes
Input buffer amp (all inputs)
Source Direct
Standby Mode
Auto power off
Gold Plated Cinch
Altele
Telecomanda:Da
Altele:Panou frontal metalic
Culoare:Negru
Greutate (Kg):7.6
Garantie:24 luni
( Nota 5 / 1 review )
Adauga reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
03.10.2016
Recomand acest amplificator, suna foarte bine impreuna cu boxele de raft Dali zensor 3, urmeaza sa testez si cu zensor 7. Are un sunet cald, ai tendinta sa dai tot mai tare volumul :)
Produse similare