Antivirus Bitdefender Internet Security 2016 Nou, 1 an, 3 utilizatori, Retail

ID: 104717 / COD: UB11031003
Antivirus Bitdefender Internet Security 2016 Nou, 1 an, 3 utilizatori, Retail
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Cea mai buna solutie de securitate pentru Internet impotriva amenintarilor cibernetice
Impact zero asupra performantei - Premiul GOLD pentru Cea mai mare viteza a sistemului.
OneClick Security. Protectie automata, fara intrebari din partea aplicatiei.
Preveniti accesul neautorizat la datele dumneavoastra confidentiale. Firewall bidirectional.
Protejati-va copiii. Monitorizati-le activitatea. Control parental discret.
Compatibil cu Windows 10

Bitdefender Internet Security 2016 este cea mai puternica solutie de securitate pentru internet disponibila.
Se bazeaza pe tehnologia premiata drept PRODUSUL ANULUI si foloseste invatarea automata pentru a contracara amenintarile cibernetice, fara a compromite performantele dispozitivului. Ia automat cele mai bune decizii de securitate, inclusiv in privinta securitatii datelor, a platilor online si a datelor confidentiale. De asemenea, solutia impiedica accesul neautorizat la informatiile confidentiale cu ajutorul unui firewall bidirectional si protejeaza discret copiii in timpul experientelor online ale acestora.

Protectie pentru peste 500 de milioane de utilizatori la nivel mondial
Bitdefender este in permanenta nr. 1, gratie capacitatii sale de a evolua mai rapid decat programele periculoase. Tehnologiile noastre premiate folosesc algoritmi patentati de invatare automata pentru a descoperi amenintari noi sau necunoscute in fractiuni de secunda si cu precizie.

Zero impact asupra performantei
Bitdefender Photon™ se asigura ca dispozitivul tau ruleaza la aceeasi viteza, chiar si in timpul scanarii. Bitdefender Photon™ mentine Bitdefender pe locul 1 in testele de performanta. Aceasta tehnologie este dezvoltata de Bitdefender pentru a se asigura ca procesul de scanare nu are impact asupra performantei unui dispozitiv si face acest lucru treptat, adaptandu-se la modul in care se utilizeaza dispozitivul.

Usor de utilizat. OneClick Security.
Bitdefender protejeaza si curata automat dispozitivele. Detecteaza si blocheaza silentios toate amenintarile cibernetice, fara sa iti dai seama de acest lucru, gratie tehnologiei Autopilot™ Bitdefender Autopilot™. Zero configurare. Zero intrebari.

Protectie completa a datelor
Tehnologiile puternice Bitdefender elimina chiar si cele mai periculoase amenintari electronice de astazi. Bitdefender Internet Security 2016 blocheaza orice de la virusii traditionali, programe de top worm si troieni pana la programe de tip ransomware, atacuri de tip zero-day, programe de tip rootkit si spyware.

Active Threat Control
Tehnologia de detectie comportamentala care actioneaza ca un strat suplimentar de protectie prin monitorizarea constanta a programelor active si etichetarea activitatilor suspecte.

Protectie Ransomware
Bitdefender Internet Security 2016 impiedica toate programele de tip ransomware, chiar si pe cele noi si necunoscute, sa iti cripteze si sa iti solicite rascumparari in schimbul fisierelor personale. Poti selecta zonele pe care doresti sa le protejezi.

FIREWALL
Noul firewall de la Bitdefender ofera o performanta superioara de detectare a intruziunilor, filtrand eficient traficul inspre si dinspre dispozitiv, chiar si atunci cand se utilizeaza o retea Wi-Fi.

Efectuati tranzactii bancare online fara griji
Efectuati tranzactii online dintr-un browser unic, dedicat, care va protejeaza conturile impotriva fraudelor. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat detaliile cardurilor de credit in campurile de plata.

Mediu de recuperare
Pentru amenintari electronice, precum programele de tip rootkit, ce nu pot fi indepartate din sistemul de operare Windows, calculatorul este repornit in modul de salvare pentru curatare si restaurare.

Functie Anti-phishing puternica
Detecteaza si blocheaza site-urile web care incearca sa sustraga date financiare, precum parolele sau numerele cardurilor de credit, dandu-se drept o entitate de incredere.

Functie Antifrauda sensibila
Te avertizeaza de fiecare data cand accesezi site-uri web care prezinta posibile riscuri de frauda, precum cazinourile online, site-urile pornografice, cele care ofera servicii de imprumut si multe altele.

Browsing sigur. Marcaje de siguranta.
Afla daca rezultatele cautarilor tale pe Google, Yahoo si Bing sunt sigure inainte de a face clic pe vreunul din ele. Bitdefender Internet Security 2016 blocheaza, de asemenea, accesul la link-uri infectate pe care le-ai accesat deja.

Raport saptamanal de securitate
Bitdefender Internet Security 2016 opereaza intotdeauna silentios in fundal, blocand programe periculoase noi si indepartand infectarile. Va trimitem un rezumat saptamanal.

Element de control de siguranta discret
Iti permite sa urmaresti toate activitatile legate de securitate si, in plus, iti ofera posibilitatea de a folosi optiunea de glisare si fixare a fisierelor pentru o scanare rapida direct de pe desktop.

Administrare de la distanta
Scanati si remediati de la distanta problemele de securitate de pe toate dispozitivele protejate si de oriunde, folosind Bitdefender Central.

Bitdefender USB Immunizer
Protejeaza orice memorie flash de virusi in momentul conectarii la calculator, astfel ca nu trebuie sa va mai faceti griji ca stick-ul USB ar putea infecta calculatoarele prietenilor.

Protectie in cadrul retelelor de socializare
Bitdefender Internet Security 2016 blocheaza link-urile periculoase sau amenintarile electronice primite de la prieteni pe Facebook, Twitter, Pinterest sau orice alta retea sociala.

Portofel
Bitdefender Internet Security 2016 stocheaza parolele, datele aferente cardurilor de credit si alte date sensibile intr-un seif sigur. De asemenea, le completeaza automat in timp ce tu navighezi pe internet si iti poate recomanda parole sigure.

Asistenta Parentala
Blocheaza continutul neadecvat, restrictioneaza navigarea, aplicatia Facebook, jocurile online si toate celelalte activitati ce se pot desfasura pe internet intre anumite ore si te notifica atunci cand copilul tau incearca sa nu iti respecte regulile. De asemenea, functia monitorizeaza zonele restrictionate si te informeaza atunci cand copilul tau acceseaza o zona pe care nu ar trebui sa o acceseze cu ajutorul unei aplicatii Android.

Caracteristici
Tip produs:Antivirus
Cerinte sistem:
Sistem de operare:Windows 7 cu Service Pack 1
Windows 8
Windows 8.1
Windows 10
Memorie:1 GB (RAM)
Frecventa procesor:1.6 GHz
Capacitate HDD:1 GB spatiu liber disponibil pe hard disk (cel putin 800 MB pe unitatea de sistem)
Specificatii
Tip licenta:Licenta noua
Numar licente utilizatori:3
Functii:Protectie automata, opreste toate amenintarile electronice
Tehnologii bazate pe algoritmi de invatare automata
Protectie dedicata pentru plati online
Browsing sigur, rotectie confidentialitate
Protectie contra programelor de tip ransomware
Firewall de urmatoarea generatie
Control parental complet
Antispam
Portofel
Licentiere:1 an
Compatibilitate:Laptop / Desktop
Varianta de comercializare:Retail
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Pentru a putea scrie un review trebuie sa te autentifici.