Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP

ID: 83210 / COD: EC-ST150FBPBE3
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

 

 

Fotografia de înaltă calitate se îmbină cu eleganÅ£a corpului complet metalic în camera foto Samsung SMART CAMERA ST150F de 16,2 MP. Obiectivul luminos F2.5 cu zoom optic de 5x ÅŸi capacitatea superangulară de 25 mm vă permite să surprindeÅ£i imagini cu adevărat memorabile. Iar tasta rapidă dedicată Direct Link vă oferă posibilitatea să vă conectaÅ£i rapid la o reÅ£ea Wi-Fi, pentru a trimite instantaneu celor cei dragi sau pe reÅ£eaua socială preferată fotografiile dvs. uluitoare sau filmele la calitate HD 720p.


Mai aproape, mai larg, mai luminos


Obiectiv cu zoom de 5x, F2.5, 25 mm / 16,2 megapixeli

Când realizaÅ£i imagini la un spectacol, indiferent unde staÅ£i, locul dvs. devine cel mai bun din sală. Zoomul optic de 5x vă oferă prim-planuri excelente, chiar ÅŸi de pe rândul din spate. În primele rânduri? Obiectivul superangular de 25 mm imortalizează toată acÅ£iunea de pe scenă. Iar combinaÅ£ia dintre cei 16,2 megapixeli ÅŸi obiectivul F2.5 oferă imagini de calitate ridicată, chiar ÅŸi în condiÅ£ii de iluminare slabă.


Partajare ÅŸi salvare instantanee, simplu

Conectivitate Wi-Fi

ExperimentaÅ£i avantajele wireless ale conectivităţii Wi-Fi a camerei foto SMART CAMERA ÅŸi funcÅ£iile într-adevăr inteligente. PuteÅ£i să vă conectaÅ£i rapid la reÅ£elele Wi-Fi, iar AutoShare, Partajare socială, Cloud, E-mail, AllShare Play ÅŸi Copiere automată de rezervă PC vă permit să trimiteÅ£i amintirile prietenilor ÅŸi familiei în întreaga lume. FuncÅ£ii cum ar fi Software Upgrade Notifier, aplicaÅ£ia Samsung SMART CAMERA, MobileLink ÅŸi Remote Viewfinder simplifică mult conectarea la smartphone ÅŸi tabletă.


Când vine vorba de luminozitate, este sclipitoare: LCD inteligent de 3,0 inchi (75 mm)

Ecran LCD de 3,0 inchi (75 mm)

Ecranul LCD inteligent de 3,0 inchi (75 mm) oferă contrast ÅŸi reproducere cromatică extinse, ceea ce vă permite să vă bucuraÅ£i de o imagine mai amplă ÅŸi mai clară. Iar ecranul LCD cu luminozitate inteligentă detectează automat iluminarea scenei ÅŸi reglează luminozitatea ecranului LCD pentru o vizualizare optimă a imaginii. GândeÅŸte pentru dvs.! De aceea camera foto SMART CAMERA este o alegere inteligentă.

 

 

 

 

 

Filme HD în palma dvs.

Înregistrare film HD (720p, 30 cps, MPEG)

Cu această cameră foto elegantă, dar puternică, puteÅ£i realiza filme în format MPEG de calitate HD, cu rezoluÅ£ii de 720p la 30 de cadre pe secundă, mai clare decât secvenÅ£ele pe care le puteÅ£i obÅ£ine cu o cameră video compactă digitală obiÅŸnuită. Din sala de concert la aniversări, obÅ£ineÅ£i imagini video HD oriunde v-aÅ£i afla.

 

 

 

 

 

 

Fiţi profesionist, nimic mai simplu!

Recunoaştere inteligentă automată

FuncÅ£ia RecunoaÅŸtere inteligentă automată a camerei foto Samsung SMART CAMERA analizează în mod automat mediul de fotografiere ÅŸi alege tipul de scenă cel mai potrivit, pentru cele mai bune rezultate posibil. RecunoaÅŸterea inteligentă automată analizează elementele-cheie din compoziÅ£ie ÅŸi reglează automat cele 16 moduri de fotografiere ÅŸi cele 4 moduri de filmare, pentru a realiza cea mai bună fotografie.

 

 

 

 

 

Adăugaţi acţiune fotografiilor statice

Fotografie în miÅŸcare

Cu Fotografie în miÅŸcare, puteÅ£i opri în loc timpul în jurul unui obiect în miÅŸcare, pentru a crea imagini încântătoare. ImortalizaÅ£i un prieten care dansează în timp ce imaginile celor din jur devin statice, exact ca într-o producÅ£ie de la Hollywood. Este suficient să filmaÅ£i scena ÅŸi apoi să frecaÅ£i zona de pe afiÅŸaj în care doriÅ£i. acÅ£iune.

 


Magic Frame

FaceÅ£i un portret să arate ca o imagine antică sau suprapuneÅ£i fotografia dvs. peste imaginea Lunii – cele 12 imagini de fundal oferite ca ÅŸabloane de funcÅ£ia Magic Frame vă aduc un plus de bucurie în realizarea fotografiilor. De asemenea, puteÅ£i încadra imaginile pe un televizor din anii 1950 sau într-un film. Există atât de multe posibilităţi de distracÅ£ie – în special atunci când împărtăşiÅ£i rezultate de calitatea unui poster!

Filtru inteligent

ÎmbunătăţiÅ£i distracÅ£ia creatoare cu tehnologia Filtru inteligent – chiar pe ecran! FuncÅ£ia Filtru desene animate face orice fotografie să arate ca o scenă animată dintr-un film, în timp ce Filtru cruce face sursele de iluminat să pară că au mai multe puncte de lumină, asemenea stelelor. Există ÅŸi funcÅ£iile Pictură cu cerneală, Punct semiton ÅŸi multe alte modalităţi de a vă exprima latura creativă.

 

Imagine
Rezolutie senzor (pixeli):16.0 Mp
Tip senzor:CCD
Format video:HD
Rezolutie filmare:1280 x 720
Optica
Zoom optic:Nu
Tip obiectiv:Nu
Diafragma:Nu
Stabilizare optica de imagine:Nu
Control expunere
Declanzare la zambet:Nu
Detectia fetei:Da
Blit
Blitz integrat:Da
Raza de actiune:T: 0.5m - 1.6m;
W: 0.8m - 4.0m
Ecran
Dimensiune ecran:3.0 inch
Memorie
Tip memorie:Micro SDXC;
MicroSD;
MicroSDHC
Conectivitate
Conectori:Audio Out;
USB 2.0;
Video Out
Alimentare
Tip:Acumulator
Model:BP-70A
Altele
Tip Aparat:Compact
Subacvatic:Nu
Culoare:Negru
Greutate:114 g
Dimensiuni (D x H x W):17.7 x 58 x 94.4 mm
Garantie tehnica:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Pentru a putea scrie un review trebuie sa te autentifici.