Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP

ID: 83210 / COD: EC-ST150FBPBE3
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Aparat foto digital Samsung ST150, 16 MP
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

 

 

Fotografia de înaltă calitate se îmbină cu eleganţa corpului complet metalic în camera foto Samsung SMART CAMERA ST150F de 16,2 MP. Obiectivul luminos F2.5 cu zoom optic de 5x şi capacitatea superangulară de 25 mm vă permite să surprindeţi imagini cu adevărat memorabile. Iar tasta rapidă dedicată Direct Link vă oferă posibilitatea să vă conectaţi rapid la o reţea Wi-Fi, pentru a trimite instantaneu celor cei dragi sau pe reţeaua socială preferată fotografiile dvs. uluitoare sau filmele la calitate HD 720p.


Mai aproape, mai larg, mai luminos


Obiectiv cu zoom de 5x, F2.5, 25 mm / 16,2 megapixeli

Când realizaţi imagini la un spectacol, indiferent unde staţi, locul dvs. devine cel mai bun din sală. Zoomul optic de 5x vă oferă prim-planuri excelente, chiar şi de pe rândul din spate. În primele rânduri? Obiectivul superangular de 25 mm imortalizează toată acţiunea de pe scenă. Iar combinaţia dintre cei 16,2 megapixeli şi obiectivul F2.5 oferă imagini de calitate ridicată, chiar şi în condiţii de iluminare slabă.


Partajare şi salvare instantanee, simplu

Conectivitate Wi-Fi

Experimentaţi avantajele wireless ale conectivităţii Wi-Fi a camerei foto SMART CAMERA şi funcţiile într-adevăr inteligente. Puteţi să vă conectaţi rapid la reţelele Wi-Fi, iar AutoShare, Partajare socială, Cloud, E-mail, AllShare Play şi Copiere automată de rezervă PC vă permit să trimiteţi amintirile prietenilor şi familiei în întreaga lume. Funcţii cum ar fi Software Upgrade Notifier, aplicaţia Samsung SMART CAMERA, MobileLink şi Remote Viewfinder simplifică mult conectarea la smartphone şi tabletă.


Când vine vorba de luminozitate, este sclipitoare: LCD inteligent de 3,0 inchi (75 mm)

Ecran LCD de 3,0 inchi (75 mm)

Ecranul LCD inteligent de 3,0 inchi (75 mm) oferă contrast şi reproducere cromatică extinse, ceea ce vă permite să vă bucuraţi de o imagine mai amplă şi mai clară. Iar ecranul LCD cu luminozitate inteligentă detectează automat iluminarea scenei şi reglează luminozitatea ecranului LCD pentru o vizualizare optimă a imaginii. Gândeşte pentru dvs.! De aceea camera foto SMART CAMERA este o alegere inteligentă.

 

 

 

 

 

Filme HD în palma dvs.

Înregistrare film HD (720p, 30 cps, MPEG)

Cu această cameră foto elegantă, dar puternică, puteţi realiza filme în format MPEG de calitate HD, cu rezoluţii de 720p la 30 de cadre pe secundă, mai clare decât secvenţele pe care le puteţi obţine cu o cameră video compactă digitală obişnuită. Din sala de concert la aniversări, obţineţi imagini video HD oriunde v-aţi afla.

 

 

 

 

 

 

Fiţi profesionist, nimic mai simplu!

Recunoaştere inteligentă automată

Funcţia Recunoaştere inteligentă automată a camerei foto Samsung SMART CAMERA analizează în mod automat mediul de fotografiere şi alege tipul de scenă cel mai potrivit, pentru cele mai bune rezultate posibil. Recunoaşterea inteligentă automată analizează elementele-cheie din compoziţie şi reglează automat cele 16 moduri de fotografiere şi cele 4 moduri de filmare, pentru a realiza cea mai bună fotografie.

 

 

 

 

 

Adăugaţi acţiune fotografiilor statice

Fotografie în mişcare

Cu Fotografie în mişcare, puteţi opri în loc timpul în jurul unui obiect în mişcare, pentru a crea imagini încântătoare. Imortalizaţi un prieten care dansează în timp ce imaginile celor din jur devin statice, exact ca într-o producţie de la Hollywood. Este suficient să filmaţi scena şi apoi să frecaţi zona de pe afişaj în care doriţi. acţiune.

 


Magic Frame

Faceţi un portret să arate ca o imagine antică sau suprapuneţi fotografia dvs. peste imaginea Lunii – cele 12 imagini de fundal oferite ca şabloane de funcţia Magic Frame vă aduc un plus de bucurie în realizarea fotografiilor. De asemenea, puteţi încadra imaginile pe un televizor din anii 1950 sau într-un film. Există atât de multe posibilităţi de distracţie – în special atunci când împărtăşiţi rezultate de calitatea unui poster!

Filtru inteligent

Îmbunătăţiţi distracţia creatoare cu tehnologia Filtru inteligent – chiar pe ecran! Funcţia Filtru desene animate face orice fotografie să arate ca o scenă animată dintr-un film, în timp ce Filtru cruce face sursele de iluminat să pară că au mai multe puncte de lumină, asemenea stelelor. Există şi funcţiile Pictură cu cerneală, Punct semiton şi multe alte modalităţi de a vă exprima latura creativă.

 

Imagine
Rezolutie senzor (pixeli):16.0 Mp
Tip senzor:CCD
Format video:HD
Rezolutie filmare:1280 x 720
Optica
Zoom optic:Nu
Tip obiectiv:Nu
Diafragma:Nu
Stabilizare optica de imagine:Nu
Control expunere
Declanzare la zambet:Nu
Detectia fetei:Da
Blit
Blitz integrat:Da
Raza de actiune:T: 0.5m - 1.6m;
W: 0.8m - 4.0m
Ecran
Dimensiune ecran:3.0 inch
Memorie
Tip memorie:Micro SDXC;
MicroSD;
MicroSDHC
Conectivitate
Conectori:Audio Out;
USB 2.0;
Video Out
Alimentare
Tip:Acumulator
Model:BP-70A
Altele
Tip Aparat:Compact
Subacvatic:Nu
Culoare:Negru
Greutate:114 g
Dimensiuni (D x H x W):17.7 x 58 x 94.4 mm
Garantie tehnica:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare