Aparat foto digital Samsung ST72 EC, 16.2MP, Negru

ID: 82426 / COD: EC-ST72ZZBPBE3
Aparat foto digital Samsung ST72 EC, 16.2MP, Negru
Aparat foto digital Samsung ST72 EC, 16.2MP, Negru
Aparat foto digital Samsung ST72 EC, 16.2MP, Negru
Aparat foto digital Samsung ST72 EC, 16.2MP, Negru
Aparat foto digital Samsung ST72 EC, 16.2MP, Negru
Aparat foto digital Samsung ST72 EC, 16.2MP, Negru
Aparat foto digital Samsung ST72 EC, 16.2MP, Negru
Aparat foto digital Samsung ST72 EC, 16.2MP, Negru
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

RealizaÅ£i fotografii superbe oricând, oriunde. Dispunând de un obiectiv luminos F2,5 ÅŸi de o rezoluÅ£ie de 16,2 megapixeli, camera foto elegantă, foarte portabilă Samsung ST72 surprinde cu succes fiecare detaliu, chiar în camerele slab iluminate sau în exterior, într-o noapte înnorată. Nu va trebui să faceÅ£i un pas înainte sau înapoi pentru a obÅ£ine fotografia dorită, datorită obiectivului superangular de 25 mm ÅŸi a zoomului optic de 5x. Ecranul LCD mare, de 3 inchi (75 mm),vă ajută să încadraÅ£i perfect fotografia sau scena din filmul la calitate HD 720p.

Mai aproape, mai larg, mai luminos

Obiectiv cu zoom de 5x, F2,5, 25 mm / 16,2 megapixeli
Când realizaÅ£i imagini la un spectacol, indiferent unde staÅ£i, locul dvs. devine cel mai bun din sală. Zoomul optic de 5x vă oferă prim-planuri excelente, chiar ÅŸi de pe rândul din spate. În primele rânduri? Obiectivul superangular de 25 mm imortalizează toată acÅ£iunea de pe scenă. Iar combinaÅ£ia dintre cei 16,2 megapixeli ÅŸi obiectivul F2,5 oferă imagini de calitate ridicată, chiar ÅŸi în condiÅ£ii de iluminare slabă.

Când vine vorba de luminozitate, este sclipitoare: LCD inteligent de 3 inchi (75 mm)

Ecran inteligent LCD de 3 inchi (75 mm)
Ecranul LCD inteligent de 3 inchi (75 mm) oferă contrast ÅŸi reproducere cromatică extinse, ceea ce vă permite să vă bucuraÅ£i de o imagine mai amplă ÅŸi mai clară. Iar ecranul LCD cu luminozitate inteligentă detectează automat iluminarea scenei ÅŸi reglează luminozitatea ecranului LCD pentru o vizualizare optimă a imaginii. GândeÅŸte pentru dvs.! De aceea camera foto SMART CAMERA este o alegere inteligentă.

 

Filme HD în palma dvs.

Înregistrare film HD (720p, 30 cps, MPEG)
Cu această cameră foto elegantă, dar puternică, puteÅ£i realiza filme în format MPEG de calitate HD, cu rezoluÅ£ii de 720p la 30 de cadre pe secundă, mai clare decât secvenÅ£ele pe care le puteÅ£i obÅ£ine cu o cameră video compactă digitală obiÅŸnuită. Din sala de concert la aniversări, obÅ£ineÅ£i imagini video HD oriunde v-aÅ£i afla.


 


 

Vedeţi ceea ce veţi obţine

Panoramă live
Cu Panoramă live, puteÅ£i fotografia o procesiune aparent infinită de gondole care alunecă pe lângă un palat veneÅ£ian magnific, cu o imagine panoramică uluitoare la 180º. De asemenea, puteÅ£i previzualiza imaginea pe ecranul LCD înainte de a o imortaliza. Å¢ineÅ£i apăsat pe butonul obturatorului, baleiaÅ£i scena ÅŸi vedeÅ£i ceea ce veÅ£i realiza înainte de a fotografia.

 

 


Fiţi profesionist, nimic mai simplu!

Recunoaştere inteligentă automată
FuncÅ£ia RecunoaÅŸtere inteligentă automată a camerei foto Samsung SMART CAMERA analizează în mod automat mediul de fotografiere ÅŸi alege tipul de scenă cel mai potrivit, pentru cele mai bune rezultate posibil. RecunoaÅŸterea inteligentă automată analizează elementele cheie din compoziÅ£ie ÅŸi reglează automat cele 16 moduri de fotografiere ÅŸi cele 4 moduri de filmare, pentru a realiza cea mai bună fotografie.

 

 


Adăugaţi acţiune fotografiilor statice

Fotografie în miÅŸcare
Cu Fotografie în miÅŸcare, puteÅ£i opri în loc timpul în jurul unui obiect în miÅŸcare, pentru a crea imagini încântătoare. ImortalizaÅ£i un prieten care dansează în timp ce imaginile celor din jur devin statice, exact ca într-o producÅ£ie de la Hollywood. Este suficient să filmaÅ£i scena ÅŸi apoi să frecaÅ£i zona de pe afiÅŸaj în care doriÅ£i acÅ£iune. Fotografia din jurul acelei zone va îngheÅ£a, pur ÅŸi simplu.

 Magic Frame

FaceÅ£i un portret să arate ca o imagine antică sau suprapuneÅ£i fotografia dvs. peste imaginea Lunii – cele 12 imagini de fundal oferite ca ÅŸabloane de funcÅ£ia Magic Frame vă aduc un plus de bucurie în realizarea fotografiilor. De asemenea, puteÅ£i încadra imaginile pe un televizor din anii 1950 sau într-un film. Există atât de multe posibilităţi de distracÅ£ie – în special atunci când împărtăşiÅ£i rezultate de calitatea unui poster!Filtru inteligent

ÎmbunătăţiÅ£i distracÅ£ia creatoare cu tehnologia Filtru inteligent – chiar pe ecran! FuncÅ£ia Filtru desene animate face orice fotografie să arate ca o scenă animată dintr-un film, în timp ce Filtru cruce face sursele de iluminat să pară că au mai multe puncte de lumină, asemenea stelelor. Există ÅŸi funcÅ£iile Pictură cu cerneală, Punct semiton ÅŸi multe alte modalităţi de a vă exprima latura creativă.
Imagine
Rezolutie senzor (pixeli):16.2 Mp
Tip senzor:CCD
Format video:HD
Rezolutie filmare:1280 x 720 - 30 fps
Optica
Zoom optic:Nu
Tip obiectiv:Nu
Diafragma:Nu
Stabilizare optica de imagine:Nu
Control expunere
Declanzare la zambet:Nu
Detectia fetei:Da
Blit
Blitz integrat:Da
Raza de actiune:T: 0.5m - 1.6m;
W: 0.8m - 4.0m
Ecran
Dimensiune ecran:3.0 inch
Memorie
Tip memorie:Micro SD;
Micro SDHC;
Micro SDXC
Conectivitate
Conectori:Audio Out;
USB 2.0;
Video Out
Alimentare
Model:BP-70A
Altele
Tip Aparat:Compact
Subacvatic:Nu
Culoare:Negru
Greutate:114 g (fără baterie și card)
Dimensiuni (D x H x W):94 x 58 x 18 mm
Garantie tehnica:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Pentru a putea scrie un review trebuie sa te autentifici.