Promotia Back to school

Termeni si Conditii

 

Promotie si Promoter

 1. Promoter-ul este Canon CEE GmbH, inregistrat cu adresa Oberlaaer Strabe 233, 1100 Viena, (numit de aici inainte “Canon”).
 2. Pentru Produsele Canon selectate (“Produse Promotionale”) detaliate mai jos, aceasta Promotie la imprimante ofera o boxa Logitech X50, odata cu achizitia imprimantelor selectate.

Perioada Promotionala

 1. Produsele Promotionale trebuie achizitionate de pe Teritoriul Promotional (definit mai jos),intre 15 August pana in 30 Septembrie 2016. Data achizitionarii produsului trebuie sa fie confirmata printr-o dovada valabila a achizitiei. Pentru a beneficia de promotie, trebuie sa depuneti o cerere in acest sens pana la data de 31.10.2016.

Pentru a va inregistra produsul si a va depune cererea pentru a primi boxa cadou, va rugam urmati procedura pentru revendicari, conform instructiunilor de mai jos.

Teritoriul Promotional

 1. Produsele Promotionale trebuie sa fie achizitionate cu o adresa din urmatoarele Teritorii Promotionale: Romania, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Malta, Cipru, Grecia, Serbia, Macedonia, Albania, Kosovo, Muntenegru, Bosnia, Ucraina, Belarus, regiunea Kaliningrad din Rusia, Moldova, Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tadjikistan, Kirgizstan, Georgia, Azerbaidjan sau Armenia.

Produsele Promotionale

 1. Produsele Canon selectate pentru participarea la aceasta Promotie la imprimante (“Produsele Promotionale”) sunt:

PIXMA G1400

PIXMA G2400

PIXMA G3400

PIXMA MG5750 Black

PIXMA MG5751 White

PIXMA MG5752 Black/Silver

PIXMA MG5753 White/Silver

PIXMA MG6850 Black

PIXMA MG6851 White

PIXMA MG6852 Black/Silver

PIXMA MG6853 White/Silver

PIXMA MG7750 Black

PIXMA MG7751 White

PIXMA MG7752 Red

PIXMA MG7753 Gold

PIXMA MX535

PIXMA MX925

i-SENSYS LBP6030

i-SENSYS LBP6030B

i-SENSYS LBP6030W

i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF211

 

 1. Produsele Promotionale trebuie sa fie produse Canon noi si originale, si trebuie sa fi fost furnizate si distribuite magazinelor de retail de catre companii din grupul Canon cu localizare in Teritoriile Promotionale de mai jos:

Romania, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Malta, Cipru, Grecia, Serbia, Macedonia, Albania, Kosovo, Muntenegru, Bosnia, Ucraina, Belarus, regiunea Kaliningrad din Rusia, Moldova, Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tadjikistan, Kirgizstan, Georgia, Azerbaidjan sau Armenia.

Va rugam verificati validitatea acestor detalii la magazin, pentru a evita descalificarea din promotie!

 1. Produsele Promotionale trebuie sa fie produse Canon noi si originale. Achizitionarea produselor la mana a doua, reconditionate sau renovate, sau a produselor contrafacute sau care incalca drepturile de proprietate intelectuala ale grupului de companii Canon in orice mod (inclusiv, dar fara a se limita la, produse achizitioante din piete paralele sau de pe piata “gri”) nu va califica pentru participarea la aceasta promotie.
 2. Aceasta oferta nu se poate cumula cu nicio alta oferta.
 3. Aceasta oferta este disponibila doar pentru utilizatorii finali. Cererile din partea firmelor sau indivizilor care au facut achizitii en-gros (aceasta insemnand mai mult de 10 Produse Promotionale pe parcursul Perioadei Promotionale) nu sunt eligibile pentru participarea la aceasta Promotie.

Distribuitorii si magazinele de retail sunt exclusi din aceasta promotie si nu pot depune cereri in numele clientilor lor.

 1. Se presupune ca toti Revendicantii sunt de acord sa se supuna acestor Termeni si Conditii.

 Cum sa va inregistrati produsul si sa revendicati boxa Logitech cadou

Toti revendicantii trebuie sa aiba minimum 18 ani impliniti. In momentul in care trimiteti o cerere in cadrul acestei promotii si va inregistrati produsul, sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii. Daca nu aveti 18 ani impliniti si/sau nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile acestei Promotii, va rugam nu trimiteti cererea de revendicare.

 1. Pentru revendicarea codului dvs.pentru boxa Logitech cadou, completati corect si trimiteti formularul online de inregistrare a produsului (inclusiv specificarea numarului de serie valid al produsului/produselor*)pe site-ul www.canon.ro/backtoschool

Revendicarile vor fi acceptate pana pe data de 31.10.2016, inclusiv. Cererile primite dupa data de 31.10.2016 nu vor fi acceptate de catre Canon.

Toate revendicarile necesita si incarcarea online a unei dovezi valide a achizitiei (de exemplu o copie a bonului fiscal, sau a ordinului de achizitie online si confirmarea platii). Va rugam luati in considerare faptul ca dovada de transport nu constituie o dovada valida de achizitie.

Canon nu va procesa cererile primite dupa expirarea perioadei valabile pentru revendicare sau dupa data de inchidere a promotiei, sau cereri considerate, la discretia exclusiva a companiei, ca fiind incomplete sau ilizibile. Canon nu-si va asuma raspunderea pentru cererile intarziate sau neprimite.

* Daca aveti nevoie de ajutor la identificarea numarului de serie, va rugam  acesati

http://www.canon.co.uk/support/consumer_products/where_to_find_your_serial_number/.

 1. In urma validarii cererii, Revendicantii vor primi un e-mail pentru confirmarea acceptarii revendicarii lor. Daca nu primiti aceasta confirmare pe e-mail in decurs de 8 zile lucratoare de la data trimiterii cererii, sau nu aveti acces la un computer, va rugam contactati serviciul nostru de Relatii cu Clientii la info@canon.ro
 1. Canon isi rezerva dreptul de a invalida orice cerere incompleta, incorecta sau nefondata.

Solicitantii sunt singurii responsabili pentru plata oricaror taxe pentru care sunt obligati prin lege sa plateasca. Canon nu este responsabil fata de solicitanti pentru daune, pierderi sau cheltuieli suportate de catre reclamant a unei terte parti din cauza lipsei de intarziere a unor astfel de plati fiscale.

Clauze Speciale

 1. Canon nu va fi, in cadrul deplin al legii, responsabila pentru orice pierdere, paguba sau prejudiciu de orice natura, indiferent de cauza acestuia, suferit de catre orice Revendicant in cadrul acestei promotii. Totusi, regulile din acest document nu vor exclude sau limita raspunderea Canon pentru ranirea personala sau decesul cauzat prin neglijenta dovedita a angajatilor sau agentilor Canon.
 2. Canon isi rezerva dreptul de a audita orice revendicari, pentru a se asigura ca acestea corespund cu acesti termeni si conditii, precum si dreptul de a solicita informatii suplimentare si documente doveditoare. Canon isi rezerva dreptul de a exclude revendicari si/sau Revendicanti daca se suspecteaza abuzarea in orice fel de aceasta promotie. Deciziile Canon cu privire la promotie sunt finale, si nu va fi initiata nicio corespondenta in acest sens.
 3. Disponibilitatea Produselor Promotionale depinde de stocuri. Canon nu va fi raspunzatoare pentru esecul magazinelor de retail in a raspunde comenzilor pentru Produse Promotionale pe durata Perioadei Promotionale.
 4. Canon isi rezerva dreptul de a invalida, amenda si/sau modifica aceasta promotie in orice moment, fara nicio obligatie suplimentara, dar se va stradui intotdeauna sa minimizeze efectul asupra Revendicantului, pentru a evita deziluzia nejustificata a acestuia.

Protectia Datelor Personale

 1. Canon CEE GmbHCanon Europa N.V.,inregistrata la adresa Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen, Olanda, si Canon Europe Limited,inregistrata in Marea Britanie cu numarul 4093977 si cu sediul in 3 The Square, Stockley Park, Uxbridge UB11 1ET, Marea Britanie, sunt Controlorii de Date pentru scopul aplicarii legilor si regulilor privind protectia datelor personale furnizate de catre Revendicanti in cadrul acestei Promotii. Controlul si procesarea datelor personale de catre Canon sau oricare din tertele parti autorizate in acest sens se va face strict in acord cu legile si regulile necesare pentru confidentialitatea datelor personale. In lipsa altor acorduri, Datele Personale vor fi stocate si procesate de catre Canon sau tertele parti autorizate doar in scopul administrarii acestei Promotii. Daca Revendicantii nu doresc ca informatiile lor de contact sa fie utilizate in scopuri promotionale sau pentru contactarea de catre Canon pe viitor pentru promotii similare, acestia trebuie sa NU bifeze casuta “opt-in” relevanta in momentul completarii formularului de revendicare.

Controlorii de Date pot utiliza Datele Personale pentru a comunica cu Revendicantii si pentru a administra relatia cu clientii, incluzand, dar fara a se limita la, trimiterea catre Revendicanti a informatiilor despre produsele si serviciile Canon prin mesagerie directa sau alte metode de comunicare. Acest drept este acordat Controlorilor de Date doar daca Revendicantul isi exprima explicit, in cadrul formularului online de revendicare, acordul de a primi corespondenta.

Legislatie si Jurisdictie

 1. Niciuna dintre prevederile acestui document nu va restrictiona in vreun fel drepturile consumatorului.
 2. In cadrul prevederilor legale, aceasta promotie, acesti termeni si conditii, precum si orice dispute rezultate din sau in conxiune cu acestea, se vor supune si vor fi interpretate in acord cu legile din Austria, si vor intra sub jurisdictia non-exclusiva a curtilor de judecata din Viena.

Daca sunteti consumator, puteti avea dreptul de a intenta procedurile de judecata in propria limba si in curtile dvs. locale de judecata. O organizatie locala pentru consultanta consumatorului va poate sfatui in privinta drepturilor dvs. Acesti Termeni si Conditii nu restrictioneaza in vreun fel drepturile statutare.