OFERTA

"BLACK FRIDAY: reduceri de pana la 80%"

Perioada de valabilitate: 16.11.2018 – 19.11.2018

TERMENE SI CONDITII

 

I. Oferta "BLACK FRIDAY: reduceri de pana la 80%" („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila, in perioada 16.11.2018 – 19.11.2018 (inclusiv),  in cadrul magazinelor Flanco si online pe www.flanco.ro , in limita stocului disponibil.

 

II. Oferta consta in aplicarea unor reduceri, de pana la 80 (optzeci)%, la pretul de vanzare al acelor produse  care sunt semnalizate corespunzator (afise/etichete) la raft in cadrul magazinelor Flanco. In cazul magazinul online www.flanco.ro produsele si reducerile vor fi semnalizate atat in pagina dedicata campaniei, promovata in pagina de home page, cat si prin afisarea unei buline reprezentative.

 

III. In conditiile prezentei Oferte, atat persoanele juridice, cat si persoanele fizice, nu vor putea achizitiona din magazinele Flanco si online pe www.flanco.ro mai mult de doua produse sau pachete de produse de acelasi tip, avand acelasi cod comercial/de producator atasat produsului. Clientii nu vor putea achizitiona din magazinele Flanco si online pe www.flanco.ro mai mult de un telefon de acelasi tip, avand acelasi cod comercial/de producator atasat produsului si mai multe de patru anvelope cu acelasi cod comercial/de producator atasat produsului. Flanco isi rezerva dreptul de a refuza sau anula vanzarile/comenzile care nu respecta aceste conditii.

 

IV. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco, indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la card de fidelitate, card cadou, alte carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) cu exceptia ofertelor de achizitie in rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia de nicio alta reducere / discount / oferta in derulare in cadrul magazinelor Flanco, cu exceptia ofertelor de achizitie in rate.

 

V. In cazul efectuarii unei comenzi pe www.flanco.ro, factura se va emita pe baza datelor furnizate de catre client in procesul de creare cont. Flanco nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru furnizarea unor date incorecte, incomplete si/ sau neadevarate la momentul crearii contului si la data plasarii comenzii de catre client. Recomandam clientilor/ utilizatorilor sa verifice datele furnizate Flanco, in baza carora se va emite factura aferenta comenzilor.

 

VI. In perioada de valabilitate a Ofertei, in cazul magazinului on-line www.flanco.ro, comenzile se pot plasa doar on-line, fara posibilitatea preluarii de catre Flanco a comenzilor telefonice sau transmise prin e-mail.

 

VII. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea unui anunt in acest sens in magazinele Flanco si pe site-ul www.flanco.ro.

 

VIII. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.

 

IX. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.