OFERTA

"BLACK FRIDAY: reduceri pe banda rulanta de pana la 80%"

Perioada de valabilitate: 18.11.2016 – 20.11.2016

TERMENE SI CONDITII


I. Oferta „BLACK FRIDAY: reduceri pe banda rulanta de pana la 80%" („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila, in perioada 18.11.2016 – 20.11.2016 (inclusiv),  in cadrul magazinelor Flanco si in cadrul magazinului on-line www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.

 

II. Oferta consta in aplicarea unor reduceri, de pana la 80%, la pretul de vanzare al acelor produse  care sunt semnalizate corespunzator (afise/etichete) la raft in cadrul magazinelor Flanco. In cazul magazinului on-line www.flanco.ro, reducerile de pana la 80% din pretul de vanzare se aplica  tuturor produselor listate.

 

III. In perioada de valabilitate a Ofertei, in cazul magazinului on-line www.flanco.ro, comenzile se pot plasa doar on-line, fara posibilitatea preluarii de catre Flanco a comenzilor telefonice sau transmise prin e-mail. Livrarea comenzilor plasate on-line se va efectua de catre Flanco la adresa mentionata de client in comanda, fara posibilitatea ridicarii de catre client a comenzii din magazinele Flanco.

 

IV. In conditiile prezentei Oferte, atat persoanele juridice, cat si persoanele fizice, nu vor putea achizitiona din magazinele Flanco si din magazinul on-line www.flanco.ro mai mult de un produs de acelasi tip, avand acelasi cod comercial/de producator atasat produsului. Flanco isi rezerva dreptul de a refuza sau anula vanzarile/comenzile care nu respecta aceste conditii. 

 

VI. In cazul efectuarii unei comenzi pe www.flanco.ro, factura se va emite pe baza datelor furnizate de catre CLIENT in procesul de creare CONT. Flanco nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru furnizarea unor date incorecte, incomplete si/sau neadevarate la momentul crearii CONTULUI si la data plasarii COMENZII de catre CLIENT/UTILIZATOR. Recomandam CLIENTILOR/UTILIZATORILOR sa verifice datele furnizate Flanco in baza carora se va emite factura aferenta COMENZILOR.

 

VII. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco, indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la card de fidelitate, card cadou, alte carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare); asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia de nicio alta reducere / discount / oferta in derulare in cadrul magazinelor Flanco sau on-line pe www.flanco.ro.

VIII. Solutiile de plata prin cardurile de credit acceptate pe durata campaniei "BLACK FRIDAY: 3 zile de reduceri trasnet de pana la 80%" pe site-ul www.flanco.ro sunt:

 

Tip card

Numar rate fara dobanda standard

Raiffeisen

2, 3, 4, 6, 15, 18

Card Avantaj

2, 3, 4, 15

Banca Transilvania

12

Bonus Card - Garanti

12

BCR

2, 3, 4, 12

ING

12

BRD Finance

3, 6, 9, 12*

Alpha Bank

12

BancPost

12**

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 *     Pentru achizitii de minim 1500 ron.

**   Pentru a transforma achizitia in rate trebuie sa raspunzi SMS-ului primit din partea Bancii

 

IX. Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 100 Ron (tva inclus, se va aplica un cost de transport in valoare de 11 ron (tva inclus).

 

X. Termenele si conditiile prezentei Oferte prevaleaza fata de Termenii si Conditiile magazinului on-line www.flanco.ro. 

 

XI. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea unui anunt in acest sens in magazinele Flanco si pe site-ul www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.