O F E R T A

"Black Week”

Perioada de valabilitate: 10.02.2019-18.02.2019

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta "Black Week” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila in perioada 10.02.2019-18.02.2019, pentru produsele din oferta, produse comercializate online pe www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.     

   

II. Oferta consta in acordarea unor reduceri de pana la 70 (saptezeci)% la produsele dinOferta online pe www.flanco.ro, in limita stocului disponibil. Denumirea campaniei este "Black Week – Oferte fara limite”, denumire comerciala care nu implica faptul ca produsele pot fi disponibile in alte cantitati decat cele din stoc, sau faptul ca perioada de desfasurare este diferita de 10.02.2019-18.02.2019 si respectiv faptul ca reducerile aplicate pot fi altele decat cele afisateProdusele si reducerile vor fi semnalizate atat in pagina dedicata campaniei, promovata in pagina de home page, cat si prin afisarea unei buline reprezentative.

 

III. In conditiile prezentei Oferte, atat persoanele juridice, cat si persoanele fizice, nu vor putea achizitiona online pe www.flanco.ro mai mult de doua produse sau pachete de produse de acelasi tip, avand acelasi cod comercial/de producator atasat produsului. Flanco isi rezerva dreptul de a refuza sau anula vanzarile/comenzile care nu respecta aceste conditii.

 

IV. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand oferta de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate exceptand oferta de rate.

 

V. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si online pe site-ul www.flanco.ro.

 

VI. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii. Orice cumparator care opteaza pentru returnarea produsului achizitionat din magazinele Flanco se presupune ca a citit, inteles si acceptat prezentele termene si conditii.

 

 VII. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher/ cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului / a reducerii.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.