Noutăți
3+1 prăjitoare de pâine. Pentru un mare răsfăț la micul dejun.

”Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei”. O mantră pe care o am auzit-o de nenumărate ori cu toții. Și pe bună dreptate. Micul dejun este momentul...

ECOnomii? La fel de simplu cum ai zice ECO!

Auzim la tot pasul despre așa-numitul comportament eco, care se poate rezuma cel mai simplu în doar trei cuvinte: redu, refolosește, reciclează. Așadar, dacă vrei să fii eco, trebuie...

Radio, dar rămân cu tine

Ai auzit de vorba aceea a lui Coelho (scriitorul, nu fotbalistul!), cu universul care conspiră la realizarea dorinței tale atunci când vrei din tot sufletul ceva*? Ei bine, cred...

Cele mai noi articole
Câte-n lună și-n stele cu noile Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra
24 februarie 2020

Cloud White, Cloud Blue, Cloud Pink, Cosmic Grey, Cosmic Blue, Cosmic Black – o întreagă galaxie în câteva… telefoane. Ah, oare de aici vine numele Galaxy, Samsung? Nu putem ști dacă la ..

Lungul drum al zilei de luni către week-end
17 februarie 2020

Astăzi este luni. Ziua ”aceea” din săptămână. Și folosesc cuvântul ”aceea” strict pe post de substitut. Substitut pentru ceea ce asociezi tu cu ziua de luni. După gust și mod de rapor..

Și care este până la urmă cadoul perfect de Valentine’s Day?
6 februarie 2020

Se apropie Valentine’s Day și, o dată cu ea, cea mai apăsătoare întrebare a sezonului: care este cadoul perfect pentru persoana iubită? Milioane de oameni s-au străduit să dea un răspuns co..

Mașina de spălat rufe care te iubește
27 ianuarie 2020

Ne trezim de dimineață, ne facem ritualul pentru ziua care tocmai începe, bem o cafea în grabă și ne îndreptăm cu pași repezi către noi provocări. Iar după o zi plină de mici sau mari vic..

Deschis, ca un suflet frumos: Samsung Galaxy Fold
20 ianuarie 2020

Se spune că în viață este bine să poți să te ”pliezi” după situațiile care îți ies în față, în așa fel încât să dai dovadă de… echilibru. Nu, nu îți voi povesti despre ..

Încarcă mai multe articole