Noutăți
Pixel cu pixel se face poza bună: noile modele Google Pixel 3a și Pixel 3a XL

Recent lansate la Google I/O 2019 (7-9 mai), evenimentul anual unde gigantul american anunță noutățile cu privire la miriadele de servicii și produse aflate în portofoliul său, noile modele...

Uită de ghicit la gătit: plita cu inducție Electrolux EIS6448 cu SenseFry

”Când uleiul începe să sfârâie, adaugă…”. Iată un început de frază pe care în curând nu îl vei mai întâlni prin cărțile de bucate sau prin locurile de unde...

Xiaomi Mi Mix 3: un ecran cât Oceanul Pacific, dar fără insule și fără groapa Marianelor
25 aprilie 2019

Ca să stăm strâmb și să judecăm drept, nu-i de mirare că Xiaomi (șa-o-mi) stârnește în rândul utilizatorilor reacții la fel de puternice precum Apple. Adevărat, pentru moment mai...

Cele mai noi articole
Esențial: tot ce ai nevoie să știi ca să-ți alegi blenderul potrivit

Blenderul a devenit un electrocasnic aproape indispensabil în bucătăriile noastre, mai ales în condițiile în care tot mai multi dintre noi încercăm să adoptăm un regim alimentar sănătos. A..

3+1 prăjitoare de pâine. Pentru un mare răsfăț la micul dejun.

”Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei”. O mantră pe care o am auzit-o de nenumărate ori cu toții. Și pe bună dreptate. Micul dejun este momentul în care ne recompensăm corpul ..

Vara 2019: Colecția de Muzică la Purtător
10 iunie 2019

Fără muzică și muzichie, viața ar fi pustie. Iar verile noastre, altfel pline de soare, culoare și energie, ar fi cu mult mai sărace și mai triste. Din fericire, trăim în cele mai bune timpu..

OLED pe aici: gama 2019 a televizoarelor LG

Va fi oare 2019 anul televizoarelor LG? Compania sud-coreeană crede cu siguranță asta, bazându-se tehnologia OLED, ajunsă o adevărată „locomotivă” de mare forță ce trage după ea toa..

Banana dedulcită la WhatsApp

Și când spun banană nu mă gândesc la fruct, ci la Nokia 8110 4G. Adică reîncarnarea telefonului făcut celebru acum 20 de ani într-un “obscur” film pe nume Matrix. Relansat de compania fin..

Încarcă mai multe articole