Noutăți
Încleștarea titanilor: Huawei P30 Pro vs. Samsung Galaxy S10 Plus

Că Huawei își dorește să detroneze Samsung din poziția de cel mai mare producător de smartphone-uri din lume nu mai este de ceva timp un secret pentru nimeni. O...

O mică gură de aer proaspăt: noile modele iPad

Sunt rare momentele în care poți să exclami 100% justificat ”în sfârșit!”, dar lansarea noilor modele iPad o merită cu vârf și îndesat. Pentru că, în sfârșit, gama iPad...

Noile Samsung Galaxy S10, S10 Plus și S10e
21 februarie 2019

Acum, când știm despre ce este vorba, putem să privim cu alți ochi campania de teasing pentru lansarea noilor modele Galaxy S10 rulată de Samsung de la începutul anului....

Cele mai noi articole
Exclusiv: actorul american James Franco cumpără Flanco
1 aprilie 2019

  Renumita vedetă de la Hollywood, cunoscută publicului din România din seria de filme Omul Păianjen, sau din pelicule precum 127 ore, Planeta Maimuțelor: Invazia, Interviul ori Un artist nu..

Radio, dar rămân cu tine
28 martie 2019

Ai auzit de vorba aceea a lui Coelho (scriitorul, nu fotbalistul!), cu universul care conspiră la realizarea dorinței tale atunci când vrei din tot sufletul ceva*? Ei bine, cred că suntem în faț..

Cei trei feciori ai Împăratului de la Răsărit: MateBook D, MateBook 13 și MateBook X Pro
25 martie 2019

Alelei, flăcăii mei, azi vorbim de Huawei. Mai precis, despre noile MateBook prezentate publicului la MWC în februarie 2019 și intrate de curând în oferta Flanco. Nu de alta, dar Împăratul de ..

Seamănă, dar nu răsare: OLED vs QLED
21 martie 2019

În lumea ecranelor TV de astăzi, marea luptă se dă între tehnologiile OLED și QLED. Iar aceasta pare să fie o competiție din categoria “care-i mai tare, Bruce Lee sau Chuck Norris? Batman sa..

2019: anul când telefoanele au rupt lanțurile conformității
18 martie 2019

Suntem de-abia în luna martie, dar dacă putem afirma cu siguranță ceva despre anul acesta este că 2019 i-a cântat prohodul zicerii cu “toate telefoanele sunt la fel”. Din 2007, de când Appl..

Încarcă mai multe articole