Noutăți
Xiaomi Ninebot Mini: scuterul electric căruia îți vine să-i spui mereu ”Dii, scuteruțul meu!”
11 februarie 2019 0

Cum știi sigur că scuterele și trotinetele electrice nu mai sunt o modă trecătoare sau o simplă hipstereală? Când giganți precum Uber sau Alphabet (”părintele” Google) încep să investească...

OnePlus 6T. Cu ”T” de la ”Tare”.
17 ianuarie 2019 0

Rețeta pentru succes a celor de la OnePlus a fost de la bun început una foarte simplă: specificații de top la prețuri accesibile. O rețetă care le-a asigurat o...

Samsung Galaxy A9: Telefonul cu răspuns la întrebarea ”cum împarți 71 de megapixeli pe mai multe camere foto?”
3 ianuarie 2019 0

15 ani mai târziu, războiul numărului de lame din aparatele de bărbierit purtat între Gillette și Wilkinson pare să fi fost portat în industria telefoanelor mobile. Dacă Huawei a...

Cele mai noi articole
Valentine’s Day: 12 idei de cadouri pentru EA și pentru EL
7 februarie 2019
0

Mai întâi love-ște Valentine’s Day, apoi hop și Dragobetele! Așa că nu prea ai cum să te fofilezi, mai cu seamă că e vorba de ceva atât de prețios precum iubirea. Și oricum, să oferi ca..

Sous vide la tine acasă. Cu un cuptor electric încorporabil: Electrolux Sous Vide OB9956XAX.
4 februarie 2019
0

Ce este sous vide? Odinioară accesibilă numai profesioniștilor, tehnica de gătit sous vide (se pronunță suvid) presupune utilizarea unui control precis al temperaturii și duratei de preparare a..

CES 2019: Cele mai interesante produse anunțate
31 ianuarie 2019
0

Consumer Electronics Show (CES, pe scurt), organizat la începutul fiecărui an în Las Vegas, Statele Unite, face parte din careul de ași ai evenimentelor de unde pornesc trendurile globale în mate..

5 cele mai bune televizoare 4K Ultra HD ale momentului
28 ianuarie 2019
0

Dacă te întrebi pe ce merită să-ți dai banii când vine vorba de televizoare 4K Ultra HD, ai nimerit în locul potrivit. Nu de alta, dar pe aici ne-au trecut prin mână (și prin fața ochilor) ..

Cum alegi mașina de spălat?
24 ianuarie 2019
0

Momentul acela. Momentul acela când un munte de haine amenință să se reverse din coșul de rufe. Și n-ai niciun chef. Mai aștepți o zi, două. Că poate se întâmplă vreo minune și vine Zân..

Încarcă mai multe articole