Noutăți
3+1 prăjitoare de pâine. Pentru un mare răsfăț la micul dejun.

”Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei”. O mantră pe care o am auzit-o de nenumărate ori cu toții. Și pe bună dreptate. Micul dejun este momentul...

ECOnomii? La fel de simplu cum ai zice ECO!

Auzim la tot pasul despre așa-numitul comportament eco, care se poate rezuma cel mai simplu în doar trei cuvinte: redu, refolosește, reciclează. Așadar, dacă vrei să fii eco, trebuie...

Radio, dar rămân cu tine

Ai auzit de vorba aceea a lui Coelho (scriitorul, nu fotbalistul!), cu universul care conspiră la realizarea dorinței tale atunci când vrei din tot sufletul ceva*? Ei bine, cred...

Cele mai noi articole
Lansare Apple 2022 –  totul despre iPhone 14 și Pro Max
17 septembrie 2022

  A venit toamna și, odată cu ea, nevoia de a ne lua rămas bun de la iPhone 13 Mini. În schimb, fanii Apple salută cu entuziasm lansarea noilor iPhone 14 Plus și iPhone 14 Pro Max. De aceas..

Rețete gustoase de toamnă, mai rapid de preparat cu ajutoarele potrivite
7 septembrie 2022

Vara, cu toată căldura sa, ne ține departe de bucătărie, aburi, cuptoare încinse și de rețetele noastre preferate. Însă toamna, odată cu primele sale adieri și zile ploioase, ni se face do..

Kit-ul electro-IT pentru un concediu reușit
19 august 2022

Concediul este programat, biletele de avion sunt cumpărate, iar planurile pentru zilele de vacanță sunt făcute din timp. Știi deja ce obiective o să vizitezi, pe ce plaje o să te destinzi cu o ..

Dispozitive smart și electrice, utile oriunde te-ar purta drumul în această vară
17 august 2022

Suntem în plin sezon de vacanțe, escapade și concedii, acea perioadă a anului în care vrem să ne relaxăm și să ne deconectăm. Doar că… ne dorim să putem fi contactați mereu în caz ..

Descoperă uscătorul de rufe Whirlpool Supreme Silence, care te ajută  să obții rezultate optime și economii de resurse
17 august 2022

Electrocasnicele reprezintă o investiție importantă pentru majoritatea familiilor, fie că vorbim de mașinile de spălat, aparatele frigorifice, sau despre uscătoarele de rufe iar așteptările c..

Încarcă mai multe articole