Noutăți
3+1 prăjitoare de pâine. Pentru un mare răsfăț la micul dejun.

”Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei”. O mantră pe care o am auzit-o de nenumărate ori cu toții. Și pe bună dreptate. Micul dejun este momentul...

ECOnomii? La fel de simplu cum ai zice ECO!

Auzim la tot pasul despre așa-numitul comportament eco, care se poate rezuma cel mai simplu în doar trei cuvinte: redu, refolosește, reciclează. Așadar, dacă vrei să fii eco, trebuie...

Radio, dar rămân cu tine

Ai auzit de vorba aceea a lui Coelho (scriitorul, nu fotbalistul!), cu universul care conspiră la realizarea dorinței tale atunci când vrei din tot sufletul ceva*? Ei bine, cred...

Cele mai noi articole
Greșeli pe care le facem atunci când utilizăm laptopul
5 aprilie 2024

Faci și tu următoarele greșeli când vine vorba de îngrijirea laptopului tău, fără să îți dai seama? Îl lași la încărcat tot timpul, îl utilizezi în pat sau pe canapea, nu îl cureți ..

Energia solară în România! De ce merită să investești în panouri fotovoltaice!
28 martie 2024

Odată cu schimbările climatice și criza energetică globală, tot mai mulți dintre noi cautăm modalități de a reduce impactul asupra mediului și de a economisi bani în același timp. În aces..

Facem bine împreună! Implică-te și tu
19 martie 2024

Pe 21 februarie am împlinit un an de când ne-am alăturat Caravanei de Sănătate, o inițiativă minunată a Crucii Roșii Române pentru promovarea sănătății în comunitățile vulnerabile și..

Duelul celor mai bune telefoane de ultimă generație: iPhone15 vs. Samsung Galaxy S23
18 octombrie 2023

  Samsung vs. iPhone este cel mai controversat duel al secolului al XXI-lea în materie de branduri de telefoane. Indiferent despre ce model vorbim, taberele sunt deja împărțite: cei care iube..

Lansare Apple 2022 –  totul despre iPhone 14 și Pro Max
17 septembrie 2022

  A venit toamna și, odată cu ea, nevoia de a ne lua rămas bun de la iPhone 13 Mini. În schimb, fanii Apple salută cu entuziasm lansarea noilor iPhone 14 Plus și iPhone 14 Pro Max. De aceas..

Încarcă mai multe articole