Noutăți
3+1 prăjitoare de pâine. Pentru un mare răsfăț la micul dejun.

”Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei”. O mantră pe care o am auzit-o de nenumărate ori cu toții. Și pe bună dreptate. Micul dejun este momentul...

ECOnomii? La fel de simplu cum ai zice ECO!

Auzim la tot pasul despre așa-numitul comportament eco, care se poate rezuma cel mai simplu în doar trei cuvinte: redu, refolosește, reciclează. Așadar, dacă vrei să fii eco, trebuie...

Radio, dar rămân cu tine

Ai auzit de vorba aceea a lui Coelho (scriitorul, nu fotbalistul!), cu universul care conspiră la realizarea dorinței tale atunci când vrei din tot sufletul ceva*? Ei bine, cred...

Cele mai noi articole
Cinema la tine acasă! Cum să alegi televizorul și sistemul audio pentru seri de film perfecte
30 martie 2022

Acum că primăvara e în sfârșit aici, cu toții suntem nerăbdători să reluăm activitățile în aer liber, serile de socializare cu prieteni dragi, la concerte, pe stadioane sau în săli de c..

Pregătiri de Paști: Rețete tradiționale festive și cum decorăm casa de sărbătoare
11 martie 2022

Sărbătoarea Paștelui este marcată la români prin obiceiuri străvechi ce țin de înnoirea interioară, manifestată, de exemplu, prin curățenia generală în locuință, dar și prin organizar..

Idei de cadouri pentru Craciun 🎄: ghidul Flanco pentru cumparaturi reusite de sarbatori
10 decembrie 2021

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și nu îți dorești ca, în febra pregătirilor pentru masa de Crăciun, să lași cadourile pe ultima sută de metri. Shoppingul de sărbători es..

Pregătește-ți lista de Black Friday – ce aparate electro-IT ți-ar face viața mai ușoară și mai frumoasă?
18 octombrie 2021

Deja un eveniment de tradiție și în România, nu doar peste ocean, Black Friday este cel mai așteptat moment de cumpărături al anului, în special atunci când vorbim despre produse electro-IT s..

Câte-n lună și-n stele cu noile Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra
24 februarie 2020

Cloud White, Cloud Blue, Cloud Pink, Cosmic Grey, Cosmic Blue, Cosmic Black – o întreagă galaxie în câteva… telefoane. Ah, oare de aici vine numele Galaxy, Samsung? Nu putem ști dacă la ..

Încarcă mai multe articole