Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1

ID: 112723 / COD: UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Conversie extinsă la 4K pentru claritate realistă
BucuraÅ£i-vă de filmele preferate cu detalii de patru ori mai bogate decât în format Full HD cu conversie extinsă la 4K. Conectat la un televizor compatibil, un procesor video avansat converteÅŸte semnalul video standard într-un semnal mai apropiat de rezoluÅ£ia 4K (3840 x 2160). Cu opt milioane de pixeli în imagine, obÅ£ineÅ£i imagini mai clare ÅŸi mai detaliate, iar calitatea îmbunătățită a imaginii vă permite să staÅ£i mai aproape de ecran pentru senzaÈ›ia că vă aflaÈ›i la cinematograf.

Calitate audio de înaltă rezoluÅ£ie pentru un sunet fără compromisuri
BucuraÅ£i-vă de muzică digitală la maxim cu sunet de înaltă rezoluÅ£ie. Capturând muzica la o rată mai mare decât în cazul standardului CD, amplificând atât numărul eÅŸantioanelor de sunet pe secundă, cât ÅŸi precizia ratei de biÅ£i a fiecărui eÅŸantion, sunetul de înaltă rezoluÅ£ie oferă o redare fără compromisuri a muzicii unui artist. SavuraÅ£i fiecare respiraÅ£ie ÅŸi miÅŸcare subtilă pentru o experienţă cu adevărat emoÅ£ionantă.

DSEE HX restaurează fişierele de muzică
DepăşiÅ£i calitatea de CD. DSEE HX încorporează tehnologia noastră patentată DSEE, realizând conversia fiÅŸierelor audio comprimate la un nivel mai apropiat de calitatea sunetului de înaltă rezoluÅ£ie. Restabilind subtilităţile înregistrării originale care se pierd în timpul procesului de compresie, DSEE HX oferă sunet bogat, la calitate de studio pentru toată colecÅ£ia dvs. de muzică.

BucuraÅ£i-vă de o calitate superioară a redării în timp real prin Bluetooth ® cu LDAC
LDAC este un nou codec elaborat de Sony pentru redare audio în timp real cea mai bună calitate prin Bluetooth®. Acceptă o rată de biÅ£i de până la trei ori mai mare decât redarea în timp real prin Bluetooth® tipică, rate de eÅŸantionare de până la 96 kHz ÅŸi o codificare mai eficientă. Rezultatul? Sunet superior cu mai puÅ£ină compresie, pentru a face posibil un sunet wireless de calitate superioară standardului CD.

Port USB pentru redare audio de înaltă rezoluÅ£ie
BucuraÅ£i-vă de un sunet clar, detaliat, de înaltă rezoluÅ£ie. Un port USB cu încărcare frontală oferă o conexiune stabilă ÅŸi comodă pentru un sunet fără pierderi, inclusiv DSD ÅŸi codecuri audio cu rată de biÅ£i ridicată de 24 de biÅ£i/192 kHz. Pur È™i simplu, conectaÈ›i laptopul sau dispozitivul muzical portabil pentru a vă bucura de redarea optimă dintr-o varietate de tipuri de fiÈ™iere, inclusiv MP3, AAC ÅŸi WAV.

Intrări și ieșiri pentru o configurare versatilă
Pentru o configuraÅ£ie flexibilă a divertismentului la domiciliu, există 2 ieÅŸiri HMDI, precum ÅŸi conexiuni AV optice digitale ÅŸi analogice. Acest lucru înseamnă că veÈ›i avea suficient spaÈ›iu pentru echipamentul dvs. curent — inclusiv TV, amplificator ÅŸi boxe — ÅŸi pentru alte echipamente.

Construcție compactă, anti-vibrații
Fiecare element al UHP-H1 a fost analizat cu atenÈ›ie, cu dimensiuni mai mici decât alte playere tradiÈ›ionale DVD È™i Blu-ray, un design elegant È™i stilat È™i o construcÈ›ie anti-vibraÈ›ii care păstrează reproducerea impecabilă a muzicii.

Uniţi-vă muzica, cu aplicaţia SongPal
DescărcaÅ£i SongPal pentru dispozitivul dvs. Android sau iOS ÅŸi preluaÅ£i controlul asupra colecÅ£iei dvs. de muzică. Pur È™i simplu, conectaÈ›i-vă prin Wi-Fi® È™i veÈ›i avea acces nelimitat la sursele de muzică de pe UHP-H1, pentru redarea în timp real în mai multe camere pe boxele wireless È™i sistemele audio compatibile din toată casa dvs.
Caracteristici principale
Tip:Blu Ray Player
3D:Nu
DLNA:Da
Wi-Fi:Da
Medii de redare:SA-CD (SA-CD / CD)
BD-LIVE (Profil 2.0)
Format redare:FLAC
DSD - DSDIFF/DSF
ALAC
AIFF
HEAAC V.1/V.2/LEVEL 2
DTS - Decodare 7.1 canale
DOLBY® TRUE HD
3D Converter 2D - 3D:Nu
Specificatii audio
Tuner radio:Nu
Conectivitate:
Conexiuni:1 x RCA;
1 x USB;
Bluetooth;
HDMI;
LAN Ethernet
Video compozit:Nu
Video component:Nu
Audio digitala optica:Da
SCART:Nu
Jack 3.5:Nu
LAN:Da
Intrare/iesire AV:Nu
Caracteristici speciale
Functii:Convertor 4K
Cititor carduri:Nu
Altele
Putere consumata:14 W
Telecomanda:Da
Culoare:Negru
Greutate (Kg):2.8 kg
Dimensiuni (D x H x W):360 x 50 x 249 mm
Garantie:24 luni
Specificatii
Conectori iesire:1 x Digital Audio Coaxial;
Audio Digital Optic;
HDMI
Conectori:2x HDMI
Convertor audio digital/analog:192 kHz/ 24Biti
Formate suportate:3G2, 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, ASF, AVCHD, AVI, FLA, FLAC, FLV, GIF, JPEG, LPCM, M2TS, M4A, M4V, MKA, MKV, MOV, MP3, MP4, MPEG-1 PS, MPEG1, MPEG2, MPEG2 PS, MPEG2 TS, MPEG4-AVC, MPG, MPO, MTS, PNG, VC-1, WAV, WMA, WMA9, WMV, XVID
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Pentru a putea scrie un review trebuie sa te autentifici.