Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1

ID: 112723 / COD: UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Blu-ray Player 4K Sony UHP-H1
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Conversie extinsă la 4K pentru claritate realistă
Bucuraţi-vă de filmele preferate cu detalii de patru ori mai bogate decât în format Full HD cu conversie extinsă la 4K. Conectat la un televizor compatibil, un procesor video avansat converteşte semnalul video standard într-un semnal mai apropiat de rezoluţia 4K (3840 x 2160). Cu opt milioane de pixeli în imagine, obţineţi imagini mai clare şi mai detaliate, iar calitatea îmbunătățită a imaginii vă permite să staţi mai aproape de ecran pentru senzația că vă aflați la cinematograf.

Calitate audio de înaltă rezoluţie pentru un sunet fără compromisuri
Bucuraţi-vă de muzică digitală la maxim cu sunet de înaltă rezoluţie. Capturând muzica la o rată mai mare decât în cazul standardului CD, amplificând atât numărul eşantioanelor de sunet pe secundă, cât şi precizia ratei de biţi a fiecărui eşantion, sunetul de înaltă rezoluţie oferă o redare fără compromisuri a muzicii unui artist. Savuraţi fiecare respiraţie şi mişcare subtilă pentru o experienţă cu adevărat emoţionantă.

DSEE HX restaurează fişierele de muzică
Depăşiţi calitatea de CD. DSEE HX încorporează tehnologia noastră patentată DSEE, realizând conversia fişierelor audio comprimate la un nivel mai apropiat de calitatea sunetului de înaltă rezoluţie. Restabilind subtilităţile înregistrării originale care se pierd în timpul procesului de compresie, DSEE HX oferă sunet bogat, la calitate de studio pentru toată colecţia dvs. de muzică.

Bucuraţi-vă de o calitate superioară a redării în timp real prin Bluetooth ® cu LDAC
LDAC este un nou codec elaborat de Sony pentru redare audio în timp real cea mai bună calitate prin Bluetooth®. Acceptă o rată de biţi de până la trei ori mai mare decât redarea în timp real prin Bluetooth® tipică, rate de eşantionare de până la 96 kHz şi o codificare mai eficientă. Rezultatul? Sunet superior cu mai puţină compresie, pentru a face posibil un sunet wireless de calitate superioară standardului CD.

Port USB pentru redare audio de înaltă rezoluţie
Bucuraţi-vă de un sunet clar, detaliat, de înaltă rezoluţie. Un port USB cu încărcare frontală oferă o conexiune stabilă şi comodă pentru un sunet fără pierderi, inclusiv DSD şi codecuri audio cu rată de biţi ridicată de 24 de biţi/192 kHz. Pur și simplu, conectați laptopul sau dispozitivul muzical portabil pentru a vă bucura de redarea optimă dintr-o varietate de tipuri de fișiere, inclusiv MP3, AAC şi WAV.

Intrări și ieșiri pentru o configurare versatilă
Pentru o configuraţie flexibilă a divertismentului la domiciliu, există 2 ieşiri HMDI, precum şi conexiuni AV optice digitale şi analogice. Acest lucru înseamnă că veți avea suficient spațiu pentru echipamentul dvs. curent — inclusiv TV, amplificator şi boxe — şi pentru alte echipamente.

Construcție compactă, anti-vibrații
Fiecare element al UHP-H1 a fost analizat cu atenție, cu dimensiuni mai mici decât alte playere tradiționale DVD și Blu-ray, un design elegant și stilat și o construcție anti-vibrații care păstrează reproducerea impecabilă a muzicii.

Uniţi-vă muzica, cu aplicaţia SongPal
Descărcaţi SongPal pentru dispozitivul dvs. Android sau iOS şi preluaţi controlul asupra colecţiei dvs. de muzică. Pur și simplu, conectați-vă prin Wi-Fi® și veți avea acces nelimitat la sursele de muzică de pe UHP-H1, pentru redarea în timp real în mai multe camere pe boxele wireless și sistemele audio compatibile din toată casa dvs.
Caracteristici principale
Tip:Blu Ray Player
3D:Nu
DLNA:Da
Wi-Fi:Da
Medii de redare:SA-CD (SA-CD / CD)
BD-LIVE (Profil 2.0)
Format redare:FLAC
DSD - DSDIFF/DSF
ALAC
AIFF
HEAAC V.1/V.2/LEVEL 2
DTS - Decodare 7.1 canale
DOLBY® TRUE HD
Conversie 2D la 3D:Nu
Specificatii audio
Tuner radio:Nu
Conectivitate:
Conexiuni:1 x RCA;
1 x USB;
Bluetooth;
HDMI;
LAN Ethernet
Video compozit:Nu
Video component:Nu
Audio digitala coaxiala:Da
Scart:Nu
Jack 3.5 mm:Nu
LAN:Da
Intrare/iesire AV:Nu
Caracteristici speciale
Functii:Convertor 4K
Cititor carduri:Nu
Altele
Putere consumata:14 W
Telecomanda:Da
Culoare:Negru
Greutate (Kg):2.8 kg
Dimensiuni (D x H x W):360 x 50 x 249 mm
Garantie:24 luni
Specificatii
Conectori iesire:1 x Digital Audio Coaxial;
Audio Digital Optic;
HDMI
Conectori:2x HDMI
Convertor audio digital/analog:192 kHz/ 24Biti
Formate suportate:3G2, 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, ASF, AVCHD, AVI, FLA, FLAC, FLV, GIF, JPEG, LPCM, M2TS, M4A, M4V, MKA, MKV, MOV, MP3, MP4, MPEG-1 PS, MPEG1, MPEG2, MPEG2 PS, MPEG2 TS, MPEG4-AVC, MPG, MPO, MTS, PNG, VC-1, WAV, WMA, WMA9, WMV, XVID
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare