Boxa portabila bluetooth Sony SRS-XB3, NFC, Albastru


Cod produs118514

Simtiti puterea EXTRA BASS™
Tehnologia inovatoare EXTRA BASS face aceasta boxa perfecta pentru a va bucura de EDM si alte genuri de muzica care se bazeaza mult pe bas. Utilizand un procesor de semnal digital Sony unic, EXTRA BASS imbunatateste sunetele profunde si puternice de bas.

Redare usoara in timp real cu NFC si Bluetooth®
Tehnologiile Near Field Communication (Comunicare in camp apropiat - NFC) si Bluetooth elimina necesitatea conexiunilor prin cablu si a procedurilor complexe de configurare. Este suficient sa atingeti dispozitivul dvs. cu NFC de casti, pentru o conectare rapida si simpla, iar apoi nu trebuie decat sa incepeti redarea colectiei muzicale. Nu dispuneti de functia NFC? Nicio problema. Conectati-va prin Bluetooth si sunteti gata de actiune.

Conectati prin wireless doua difuzoare, pentru a dubla puterea si sunetul stereo.


Difuzor de 48 mm pentru toata gama de frecvente
Construit pentru a oferi EXTRA BASS, unitatea de difuzoare pentru toata gama de frecvente de 48 mm recent dezvoltata dispune de un magnet puternic incorporat si de amplitudine mare pentru reproducerea basului profund.

Durata de viata a bateriei de 24 ore
Petreceti zi si noapte. Datorita duratei extinse de utilizare a bateriei, melodiile dvs. vor rezista pana la capat - ceea ce inseamna ca puteti continua petrecea chiar pentru mai mult timp.

Design rezistent la apa
Indiferent daca doriti sa duceti petrecerea langa piscina sau doar sa va utilizati boxa in aer liber, designul rezistent la apa va va permite sa fiti relaxat.

Puneti-l in pozitie verticala sau pe laterala – oricand, oriunde doriti.