Beneficiezi de rate fara dobanda prin card BRD Finance!


Pentru a plati cu cardul de credit, la metoda de plata selecteaza optiunea ”Card de debit sau card de credit”. Dupa apasarea butonului ”Trimite comanda” te vom transfera in platforma operatorului de plati PayU, unde vei putea sa alegi intre a plati in numarul de rate disponibile, dar si sa faci plata integral daca asa doresti.

Perioada de gratie de pana la 60 zile in care dobanda este 0%.

Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, BRD Finance prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Cardul poate fi utilizat pentru cumparaturi pe Internet in conditii de maxima siguranta, activand serviciul 3-D Secure dezvoltat e catre Verified by Visa sau MasterCard SecuredCode. Serviciul Comert Electronic 3-D Secure are la baza un sistem user/parola cunoscut doar de catre detinatorul cardului, care va protejeaza  impotriva utilizarii neautorizate a cardului la comerciantii care participa la acest serviciu.
Solicitati activarea serviciului 3-D Secure bancii dumneavoastra!

 

 

Exemplu de selectare a numarului de rate din cosul de cumparaturi:

Tipuri de credit:
3, 6, 9, 12 rate 0% DOBANDA- Prin cardurile BRD Finance MasterCard
- Tranzactie disponibila pentru plata cumparaturilor la POS-urile din magazinele Flanco prin cardurile BRD Finance MasterCard participante