Termenii si conditiile campaniei

Nespresso Cafea cadou pentru dimineti savuroase”

 

 

Nestlé Romania S.R.L, Divizia Nespresso, avand sediul in Bucuresti, Str. George Constantinescu nr. 3, Sc. A, Et. 7, Sector 2, Cod Unic de Inregistrare 8184502, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J40/10813/2010, cont bancar RO71CITI0000000724652158, aduce la cunostinta clientilor/potentialilor clienti, termenii si conditiile campaniei Nespresso „Cafea cadou pentru dimineti savuroase”:

Campania „Cafea cadou pentru dimineti savuroase” presupune acordarea unui cupon pentru cafea cadou la achizitionarea oricarui aparat de cafea din magazinele partenere, in perioada 11 februarie – 28 aprilie 2019, in limita stocului disponibil, dintre Inissia, Essenza Mini, Pixie, CitiZ, CitiZ&milk, Lattissima Touch, Lattissima One, Expert, Expert&milk sau Creatista.

Cuponul pentru cafea cadou poate fi revendicat in perioada 11 februarie – 12 mai 2019 conform conditiilor prezentate mai jos, in functie de modelul aparatului de cafea achizitionat si conform procedurii stabilite in functie de magazinul partener din care este achizitionat aparatul de cafea Nespresso:


• La achizitionarea unui aparat de cafea Inissia sau Essenza Mini clientulva primi un cupon pentr cafea cadou in valoare de 110 RON (TVA inclus).
• La achizitionarea unui aparat de cafea Pixie sau CitiZ clientul va primi un cupon pentru cafea cadou in valoare de 180 RON (TVA inclus)
• La achizitionarea unui aparat de cafea Lattissima Touch, Lattissima One, CitiZ&Milk, Expert, Expert&milk sau Creatista Plus, clientul va primi un cupon pentru cafea cadou in valoare de 280 RON (TVA inclus).

 

Campania este valabila doar pentru achizitionarea aparatelor din magazinele partenere Nespresso, asa cum sunt definite mai jos.


• Magazinele Flanco:

• Magazinul online www.flanco.ro  
• Flanco Arad, Str. Banu Maracine, nr. 6
• Flanco Bacau Arena, Str. Stefan Cel Mare, Nr.28, Arena City
• Flanco Baia Mare Vivo, Str. Victoriei, Nr. 73 ( incinta Vivo! Mall)
• Flanco Brasov Coresi, Zaharia Stancu nr. 1
• Flanco Bucuresti  Pantelimon, Sos. Vergului Nr. 18-20
• Flanco Bucuresti  Titan, B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 33A
• Flanco Bucuresti Baneasa, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 44C, Sector 1
• Flanco Bucuresti Mega Mall, Str. Pierre de Coubertin nr. 3-5, langa Arena Nationala
• Flanco Bucuresti Obor, Sos. Colentina, Nr. 2
• Flanco Bucuresti Orhideea, Splaiul Independentei, Nr. 210, Sector 6
• Flanco Bucuresti Sun Plaza, Calea Vacaresti, Nr. 391, Sector 4
• Flanco Buzau, Str. Frasinet, nr. 15
• Flanco Constanta Vivo,  Bd. Aurel Vlaicu, nr. 220
• Flanco Craiova, Calea Severinului, Nr. 5A,
• Flanco Galati Shopping City, Bd. George Cosbuc, nr.251
• Flanco Iasi Varlaam, str.Mitropolit Varlaam 54
• Flanco Oradea, Str. Ogorului, Nr. 171,  Et. 1
• Flanco Pitesti Bradu, Punct Varianta DN65B, Sat Geamana
• Flanco Ploiesti, Com. Blejoi, DN1 km 6
• Flanco Ramnicu Valcea River Plaza, Calea lui Traian nr. 121
• Flanco Resita, B-dul Muncii, Nr. 21
• Flanco Sibiu, Sos.Sibiului, Nr.5,
• Flanco Timisoara Shopping City, Calea Sagului, Nr. 100

 

Valoarea cuponului pentru cafea cadou cadou poate fi utilizata doar pentru achizitionarea capsulelor de cafea pentru aparatele Nespresso. Aceasta valoare nu poate fi transferata in contul clientului si nu poate fi transformata in numerar.

Cuponul pentru cafea cadou trebuie utilizat pentru o singura comanda. In cazul in care valoarea comenzii se afla sub pragul cuponului pentru cafea cadou, de 110 RON, 180 RON sau 280 RON, cadoul exclusiv nu va fi aplicat, astfel va rugam sa adaugati capsule de cafea de o valoare minima cu cea a cadoului exclusiv.In cazul in care valoarea capsulelor de cafea achizitionate este mai mare decat valoarea cuponului cadou, veti suporta diferenta de pret.

Pentru a participa la campanie si a beneficia de cafea cadou, este necesar sa va inregistrati ca membru al Clubului Nespresso. Contul de Membru Nespresso va ofera acces rapid la noutatile si informatiile despre sortimentele noastre de cafea, promotii, precum si la sfaturi si asistenta tehnica privind utilizarea espressorului dumneavoastra.

https://www.nespresso.com/ro/ro/services#/

Inregistrarea ca membru al Clubului Nespresso presupune ca:


• respectivul client sa fie posesorul unui aparat de cafea Nespresso, indiferent daca acest aparat a fost achizitionat de la Nestlé Romania S.R.L, Divizia Nespresso, magazine partenere Nespresso, din magazine Nespresso din alte tari sau din alte surse;
• respectivul client sa se inregistreze ca membru al Clubului Nespresso prin completarea si semnarea unui formular pentru date personale (nume, adresa de e-mail, telefon, adresa postala)
• sa cumpere minimum o cutie de cafea Nespresso (10 capsule)

 

Inregistrarea ca membru al Clubului Nespresso se poate efectua:


• online, pe website-ul wwww.nespresso.com,
• in localitatea Bucuresti : Nespresso Boutique, Calea Dorobanti, nr. 210 sau in punctele de vanzare Nespresso din Baneasa Shopping City (Soseaua Bucuresti - Ploiesti 42D, 013696) sau AFI Cotroceni (Bulevardul Vasile Milea 4, 061344),
• prin Centrul de Relatii cu Clientii, disponibil la numarul de telefon 0 800 008 300 (apel gratuit din orice retea).

Datele personale oferite vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile legale si cu politica de confidentialitate Nespresso.

Orice comunicare ulterioara va fi efectuata pe baza acordului dumneavoastra exprimat prin completarea si semnarea formularului de inregistrare ca Membru al Clubului Nespresso. Nota de informare privind prelucrarea datelor personale de catre Nespresso, este disponibila gratuit pe www.nespresso.com/ro/ro/legal.

Pentru achizitionarea aparatului de cafea din magazinele partenere (cele mentionate mai sus sau mentionate pe www.nespresso.com) in perioada 11 februarie – 28 aprilie 2019, utilizarea cuponului cadou se poate face pana pe 12 mai 2019, astfel:


In Nespresso Boutique sau in punctele de vanzare Nespresso: Prezentati cuponul cadou (primit la achizitionarea aparatului),completat cu datele personale, pe care sa fie lipit autocolantul cu seria aparatului achizitionat (lipit pe tavita de picurare a aparatului),alaturi de factura sau bonul fiscal originale, ce atesta achizitionarea unui aparat numai din sistemul Nespresso in perioada campaniei.

In acest sens, va asteptam in:

-          Nespresso Boutique din Calea Dorobanti nr. 210, sector 1, Bucuresti

-          Nespresso Boutique din Baneasa Shopping City, la parter, Bucuresti

-          Punctul de vanzare Nespresso din AFI Palace Cotroceni, culoarul Champs-Élysées, Bucuresti


Prin Centrul de Relatii cu Clientii: Trimiteti la adresa de e-mail nespresso.romania@nespresso.com factura sau bonul fiscal care atesta achizitionarea unui aparat numai din sistemul Nespresso in perioada campaniei si cuponului cadou aferent campaniei, primit la achizitionarea aparatului, completat cu datele personale, pe care sa fie lipita seria aparatului achizitionat.

Documentele pot fi trimise in format jpg sau pdf, dimensiunea mesajului nu trebuie sa depaseasca 5 MB. Centrul de Relatii cu Clientii analizeaza si valideaza documentele transmise in 48 de ore de la transmiterea acestora (in timpul programului de lucru afisat pe website www.nespresso.com),apoi contacteaza in termen de 24 de ore membrul Clubului Nespresso care a transmis cererea pentru a inregistra comanda in care se utilizeaza cuponul cadou.

Cupoanele pentru cafea cadou pot fi folosite exclusiv pentru achizitionarea de capsule de cafea pentru aparatele Nespresso pana la data de 12 mai 2019, din canalele proprii Nespresso, mentionate mai sus.

In perioada promotiei, unui singur client i se pot acorda un numar maxim de 5 cupoane pentru cafea cadou, chiar daca se achizitioneaza mai mult de 5 aparate de cafea si indiferent de canalul de distributie din cele indicate din care se achizitioneaza aparatele de cafea. In cazul in care ati achzitionat mai mult de 5 aparate de cafea, va rugam sa va adresati specialistilor din Nespresso Boutique sau Centrului de Relatii cu Clientii.

Comanda in care este utilizat cuponul pentru cafea cadou se proceseaza in baza termenelor de cumparare in vigoare.

Nespressonu este responsabil pentru pierderea/ deteriorarea/ expirarea cuponului cadou sau a bonului fiscal sau a facturii originale, daca este cazul.

Cuponul pentru cafea cadou poate fi utilizat doar in tara din care a fost achizitionat aparatul de cafea.

Pentru a afla mai multe detalii despre conditiile promotiilor, modalitatile de plata si de livrare a comenzilor dumneavoastra, va rugam sa vizitati www.nespresso.com, sau sa contactati Centru de Relatii cu Clientii, disponibil la numarul de telefon 0 800 008 300, apel gratuit din orice retea.

 

CONFIDENTIALITATEA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


• Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale participantilor la prezenta Campanie in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("GDPR") si cu Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal existenta pe website-ul www.nespresso.com.

• Urmatoarele date pot fi colectate de la toti participantii daca acestea nu sunt deja in baza de date a Clubului Nespresso: nume, prenume, adresa, numar de telefon,adresa de e-mail, numarul de Membru al Clubului Nespresso, numele magazinului de unde a fost achizitionat aparatul si data achizitionarii. Pentru indeplinirea unor obligatii fiscale, Organizatorii pot solicita date precum CNP si copie a cartii de identitate.

• Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor participantilor. Datele personale mai sus indicate sunt furnizate in mod direct de dumneavoastra si refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date determina imposibilitatea pentru Nestlé, partenerii si/sau furnizorii sai, de a duce la indeplinire in mod corespunzator activitatile specifice si colaborarea cu dumneavoastra. Datele cu caracter personal sunt prelucrate avand la baza obligatia legala a operatorului (art. 6 (1) (c) din GDPR),interese legitime (art. 6 (1) (f) din GDPR) si/sau consimtamantul persoanei vizate (art 6 (1) (a) din GDPR).

• Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, participantii si castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea inregistrarii in campanie si/sau Clubul Nespresso, al validarii si atribuirii produselor promotionale si indeplinirii obligatiilor lor legale, juridice si/sau fiscale.

• Nestlé ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele dvs. cu daracter personal sunt prelucrate numai pentru perioada minima necesara pentru scopurile stabilite in aceasta informare si in conformitate cu conditiile de membru in Clubul Nespresso care sunt disponibile la link-ul www.nespresso.com.

• Organizatorul le poate solicita participantilor acordul pentru comunicari ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct si pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele si prenumele lor. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime aceste acorduri, ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia; promotia nu este sub nicio forma conditionata de optiunea exprimata pe acest aspect.

• Conform legii aplicabile, persoanele vizate beneficiaza de drepturile de informare, de acces la datele, de interventie si de portabilitate asupra datelor cu caracter personal, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate si de a se adresa justitiei si autoritatilor competente. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii pot trimite o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, catre Organizator pe adresa Str. George Constantinescu nr. 3, sc A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, Romania, sau pe email la dataprotection@ro.nestle.com.

Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament, care este disponibil public si gratuit prin intermediul website-ului www.nespresso.com/legal poate fi pus la dispozitie  (i) in baza unui apel telefonic gratuit la Centrul de Relatii cu Clientii, 0 800 008 300, (ii) prin e-mail la nespresso.romania@nespresso.com , sau (iii) pe baza unei solicitari scrise in atentia Organizatorului, la sediul social mai sus indicat.

Aceasta oferta nu poate fi utilizata simultan cu alte oferte promotionale sau reduceri oferite de Nespresso.

Nespresso isi rezerva dreptul de a refuza tentativele de utilizare a cupoanelor cadou prin care se incearca incalcarea acestor termeni si conditii. In acest sens, Organizatorul sau Agentia pot solicita lamuriri si documente suplimentare.

Nu pot beneficia de promotia Nespresso „Cafea cadou pentru dimineti savuroaseurmatoarele categorii de persoane:

- anga­jatii companiei Nestlé Romania S.R.L. si ai distribuitorilor acesteia;

- angajatii magazinelor partenere Nestlé Romania S.R.L., Divizia Nespresso

- angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si functionarea Clubului Nespresso;

- rudele angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie).

Nespresso isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul website-ului www.nespresso.com. Pentru aducerea la cunostinta publicului, Termenii si Conditiile campaniei vor fi publicate si vor fi disponibile in mod gratuit oricarei persoane interesate pe website-ul www.nespresso.com, sectiunea Mentiuni Legale, in NespressoBoutique si in magazinele in perioada campaniei, 11 februarie – 12 mai 2019.