Camera de supraveghere Philips M120E/10, Wireless

ID: 111318 / COD: M120E/10
Camera de supraveghere Philips M120E/10, Wireless
Camera de supraveghere Philips M120E/10, Wireless
Camera de supraveghere Philips M120E/10, Wireless
Camera de supraveghere Philips M120E/10, Wireless
Camera de supraveghere Philips M120E/10, Wireless
Camera de supraveghere Philips M120E/10, Wireless
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Apasa pentru a vorbi prin smartphone/tableta

Cu monitorul In.Sight, nu iti vei supraveghea doar casa, ci poti si sa vorbesti cu cei dragi. Apasa pur si simplu pe "vorbire" de pe smartphone/tableta si comunica instantaneu. Ce mod minunat de a saluta!

Wi-Fi activat pentru pozitionare oriunde in casa

Monitorul wireless In.Sight este un monitor compatibil Wi-Fi, care foloseste reteaua dvs. wireless de acasa pentru a transmite live fluxuri video si sunet catre smartphone-ul/tableta dvs. Un monitor pentru acasa pe care il puteti instala oriunde doriti.

Mod pentru vederea pe timp de noapte pentru a putea vedea in intuneric

Modul de vedere pe timp de noapte cu infrarosu iti permite sa iti monitorizezi casa chiar si pe intuneric. Atunci cand este intuneric, lumina infrarosie se aprinde pentru ca montorul sa captureze video clar in alb si negru. Modul de vedere pe timp de noapte se aprinde si se stinge automat, sau poti sa il reglezi manual./div>

Obiectiv extra-larg pentru a va permite sa vedeti mai mult

Sistemul de monitorizare wireless pentru casa In.Sight HD M120 de la Philips se mandreste cu un unghi de 102 de grade care va arata mai mult spatiu din camera dintr-o privire, permitandu-va sa vedeti mult mai multe decat alte monitoare.

Configurare uşoară a monitorului prin codul QR

Configurarea este simpla cu aplicatia In.Sight+. Aplicatia va genera un cod QR pentru setarile dvs. Wi-Fi de acasa. Prin intermediul codului QR, monitorul se va sincroniza automat cu reteaua Wi-Fi de la domiciliu, usor si rapid.

Telefonul primeste notificari cand detecteaza miscare/sunet

Este imposibil de anticipat cand se poate intampla ceva. In.Sight supravegheaza in continuare cu ajutorul functiei reglabile de detectare a miscarii si sunetului. Veti fi notificat automat cand se detecteaza sunet sau miscare.

Clip video criptat pentru conexiune securizata

Monitorul wireless In.Sight utilizeaza o metoda de criptare inalt securizata pentru a va oferi intimitate tot timpul. Monitorul wireless In.Sight utilizeaza o cheie unica de criptare de fiecare data cand efectueaza o conexiune, oferindu-va o conexiune foarte sigura de fiecare data cand ii priviti pe cei dragi.

Partajati monitoare cu alti utilizatori de smartphone-uri/tablete

Permiteti familiei si prietenilor dvs. sa va vizualizeze monitoarele si lasati-i sa va supravegheze casa in locul dvs. Aplicatia In.Sight+ va permite sa partajati fiecare monitor cu alti utilizatori pentru ca acestia sa aiba acces la fluxuri video live.
Caracteristici
Rezolutie senzor (pixeli):1280 x 720
Rezolutie video (pixeli):720
Wireless:Da
Night Vision:Da
Microfon:Da
Altele:Wi-Fi: 802.11 b/ g/ n
Compatibilitate: iOS 6+ & Android 2.3+
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare