Camera video Sony CX625, Full HD, Negru

ID: 107061 / COD: HDRCX625B.CEN
Camera video Sony CX625, Full HD, Negru
Camera video Sony CX625, Full HD, Negru
Camera video Sony CX625, Full HD, Negru
Camera video Sony CX625, Full HD, Negru
Camera video Sony CX625, Full HD, Negru
Camera video Sony CX625, Full HD, Negru
Camera video Sony CX625, Full HD, Negru
Camera video Sony CX625, Full HD, Negru
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Sistem de stabilizare optica SteadyShot™ — mod inteligent activ pe 5 axe

Stabilizarea avansata a imaginilor suprima miscarile camerei pentru a stabiliza un film in timpul realizarii, in cadrul intervalului de zoom de la obiectiv superangular la teleobiectiv, chiar si in conditii in care exista miscare intensa. Modul inteligent activ pe 5 axe compenseaza vibratiile in cinci directii diferite, astfel incat sa puteti inregistra filme stabile de calitate superioara, chiar si in timpul alergarilor.

Focalizare automata cu raspuns rapid si precis pentru a surprinde momentele decisive

Focalizarea automata rapida si inteligenta obtine o focalizare automata foarte rapida si precisa, cu detectarea contrastului, prin minimizarea miscarilor obiectivului, anticipand intervalul de focalizare automata adecvat si accelerand actionarea obiectivului, imbunatatind astfel raspunsul pentru a permite capturarea a mai multor momente discrete.

Obiectivul superangular pana la 26,8 mm

Fie ca realizati filme ori capturati imagini statice, obiectivul superangular de prima clasa va poate ajuta sa capturati mai mult din peisaje si scenele de interior, atunci cand nu aveti suficient spatiu pentru a face un pas inapoi. Chiar si fara un obiectiv convertor superangular, camera video filmeaza in spectrul larg maxim de 26,8 mm1 (raport de aspect 16:9) in modul de filmare.

Inregistrarea video dubla

Inregistrati doua filme in acelasi timp: unul la calitate maxima XAVC S sau in format AVCHD si celalalt in format MP4. In acest fel aveti un mic fisier pregatit pentru partajare rapida, plus un fisier filmat la nivel profesional pentru prelucrare ulterioara.

Captura prin fotografiere la intervale de timp

Puteti captura continuu imagini statice intr-o perioada lunga de timp, la intervale constante selectate intre fiecare captura, puteti edita intreaga secventa de imagini statice in procesul de post-productie, si puteti reda acea serie de imagini ca un film realizat prin fotografiere la intervale de timp.

Telecomanda printr-o singura atingere si partajare printr-o singura atingere

Telecomanda printr-o singura atingere va permite sa va utilizati smartphone-ul sau tableta ca vizor si telecomanda pentru o camera digitala, iar partajarea printr-o singura atingere va permite sa transferati fotografiile si clipurile video de pe camera. In orice caz, prin instalarea aplicatiei PlayMemories Mobile pe smartphone-ul sau tableta cu Android si functia NFC activata puteti evita procedurile complexe de configurare si puteti stabili conexiunea wireless atingand pur si simplu dispozitivul dvs. de camera. Acum sunteti gata sa controlati camera de pe smartphone pentru a face o fotografie dintr-o zona inaccesibila anterior sau pentru a participa la propria fotografie de grup, precum si pentru a o transfera imediat pe smartphone, pentru partajare pe retelele de socializare. Nu aveti NFC? Nicio problema. Puteti asocia dispozitivele si manual.

Redare in timp real prin USTREAM®

De la spectacole la evenimente sportive, unele lucruri se vad mai bine in timp real. Partajati instantaneu scenele cu imagine si sunet de inalta calitate.

Calitate exceptionala a imaginii

Formatul XAVC S cu o rata de biti ridicata este destinat videografilor care sunt gata sa-si duca munca la nivelul urmator. Oferind o calitate incredibila, XAVC S este construit din formatul XAVC utilizat de cineastii profesionistii si producatorii de televiziune, iar compresia inteligenta a datelor permite exportul fisierelor la dimensiuni potrivite pentru consumator.

My Voice Cancelling

Reduceti intensitatea vocii utilizatorului care filmeaza aproape de spatele camerei, indiferent daca acesta vorbeste cu subiectii sau ii indeamna.

Microfon cu sunet surround pe 5.1 canale

Inregistrati un sunet clar care surprinde cu precizie atmosfera scenei si bucurati-va de redarea unui sunet surround pe sistemul dvs. Home Theatre. Indicatorii de echilibrare a sunetului de pe ecranul LCD ofera posibilitatea monitorizarii vizuale a nivelului fiecarui canal.

Declansare la zambet

Deoarece zambetele extraordinare sunt trecatoare, aceasta caracteristica se asigura ca acestea nu se pierd niciodata. Capturati automat instantanee ale fetelor zambitoare, chiar si in timpul inregistrarii video.

Zoom optic 30x

Cu un obiectiv superangular, care este ideal pentru surprinderea unor peisaje grandioase, camera ofera de asemenea zoom optic 30x si tehnologia Clear Image Zoom de maxim 60x1 pentru optiuni flexibile de imagini.

Focalizare automata cu blocare (AF)

Imbunatateste urmarirea subiectilor aflati in miscare prin utilizarea constanta a punctului optim de focalizare automata si reglarea dimensiunii cadrului tinta pentru a se adapta la caracteristicile subiectului. Doar atingeti subiectul pe LCD pentru a va fixa cu precizie pe tintele care se misca rapid, pentru a le putea captura.

Picture Effect

Dati frau liber imaginatiei. Efectul de imagine sporeste distractia cu filmele si fotografiile prin posibilitatea de a contribui la cele sapte efecte creative (Partial color, Fotografie retro, Supraexpunere, Monocrom cu contrast ridicat, Camera foto de jucarie, Culori inspirate din stilul pop, Posterizare) fara efortul editarii pe un calculator.

Senzor CMOS Exmor R®

Acest senzor mare si performant imbunatateste claritatea imaginii, reduce zgomotul in medii intunecate si permite defocalizarea si estomparea fundalului.

Modul automat inteligent

Aceasta caracteristica determina automat tipul de scena filmata si optimizeaza o combinatie de setari din trei grupuri (Fata, Scena, Tremurul camerei). Aceasta asigura cele mai bune rezultate pentru pana la 180 de tipuri de scene, chiar si pe timp de noapte si in scenele cu iluminare din spate. Setarile selectate sunt afisate ca pictograme pe ecranul LCD pentru facilitarea cautarii.

Motion Shot Video

Motion Shot Video reda o secventa de imagini suprapuse care detecteaza actiunea inregistrata in intervale de o fractiune de secunda pentru analizare detaliata pe ecranul LCD. In timpul redarii, puteti regla intervalul sau puteti intrerupe redarea pentru a captura si a partaja o imagine statica.

Captura de imagini statice de 9,2 MP

Uneori nu aveti nevoie - sau nu doriti - filme. Treceti camera video in modul pentru imagini statice si capturati imagini individuale uimitoare de inalta calitate de 9,2 megapixeli la fel de usor ca fotografierea cu camera pentru imagini statice.

Reducere automata a zgomotului produs de vant

Utilizand un algoritm avansat de analiza a sunetului, aceasta functie elimina zgomotul produs de vant - cauza cea mai comuna pentru inregistrari audio de proasta calitate realizate in aer liber.

G™ Lens de la Sony

In centrul performantei optice la superlativ, obiectivul G Lens de la Sony functioneaza in perfecta armonie cu senzorul CMOS Exmor R® si procesorul BIONZ X™. Este indispensabil pentru a realiza imagini cu detalii abundente care se compun in amintiri extraordinare.

Control nivel microfon

Pentru inregistrare video, puteti regla fin nivelul microfonului pentru a optimiza calitatea oricarui sunet captat, de la ciripitul domol de pasari la interpretarea zgomotoasa a unei formatii. Chiar si atunci cand nivelul de sunet creste brusc, functia de amplificare automata previne deteriorarea sunetului.

Inregistrare progresiva

Filmele clare, care contin de doua ori datele de imagine pentru filme inregistrate in modul intretesut, pot fi inregistrate in Full HD de 60p/50p (NTSC/PAL) in modul de inregistrare progresiva. Imaginile sunt la fel de uniforme ca si cele filmate in 60p/50p (NTSC/PAL) de cadre pe secunda, si fiecare cadru este inregistrat ca o singura imagine completa. Asadar, o imagine statica capturata dintr-un film inregistrat in modul progresiv este foarte bine definita.
Senzor
Rezolutie senzor (pixeli):9.2 MP
Dimensiune senzor:1/5.8
Tip senzor:CMOS Exmor R
Sistem video
Full HD:Da
Mediu inregistrare:Memory Card
Format inregistrare video:Video: Format XAVC S:;MPEG4-AVC/H.264,;Format AVCHD compatibil cu ver. 2.0: MPEG4-AVC/H.264,;MP4 MPEG-4 AVC/H.264
Captura video/foto
Iluminare minima (lux):Luminozitate scăzută:3 lucşi (Timp de expunere 1/30(NTSC)/1/25(PAL)),Standard:6 lucşi (Timp de expunere 1/30(NTSC)/1/25(PAL))
Obiectiv/zoom
Obiectiv:Obiectiv G
Diametru filtru (mm):46
Stabilizator de imagine:Balanced Optical SteadyShot
Zoom digital:350x
Zoom optic:30x
Audio
Sistem audio:Dolby Digital stereo pe 2 canale
Microfon:Microfon cu zoom pe 5.1 canale încorporat
Difuzor incorporat:Mono
Vizor/monitor lcd
Diagonala LCD (inch):3.0
Conectivitate
Interfata PC:USB
Conectori:Mini-HDMIWi-fi
Functii speciale
Cautare fotografii:Nu
Cautare/derulare inregistrare:Nu
Alimentare
Tip baterie:NP-FV50
Caracteristici generale
Dimensiuni (W x H x D mm):57.5 x 66 x 130.5
Telecomanda:Nu
Greutate:360 g
Culoare:Negru
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare