Camera video sport, GoPro Hero 4, Full HD, Silver Edition

ID: 95208 / COD: CHDHY-401-DE
Camera video sport, GoPro Hero 4, Full HD, Silver Edition
Camera video sport, GoPro Hero 4, Full HD, Silver Edition
Camera video sport, GoPro Hero 4, Full HD, Silver Edition
Camera video sport, GoPro Hero 4, Full HD, Silver Edition
Camera video sport, GoPro Hero 4, Full HD, Silver Edition
Camera video sport, GoPro Hero 4, Full HD, Silver Edition
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Imagini de calitate. Comoditatea unui ecran tactil

Filmeaza intr-un mod cu totul nou; HERO4 silver este prima camera GoPro cu ecran tactil integrat. Controlul camerei, incadrarea fotografiilor si redarea continutului inregistrat este acum ultra convenabila cu ajutorul ecranului tactil incorporat. HERO4 Silver are performante video 1080p60 sau 720p120 cu o claritate naturala, impreuna cu fotografii de 12 MP la 30 de cadre pe secunda. Set nou de caracteristici includ HiLight Tag, care va permite sa marcati momentele-cheie pentru o redare accesibila, editare si partajare , QiukCapture care va permite sa porniti aparatul foto si sa incepeti inregistrarea la atingerea unui singur buton. Rezistent la apa pana la 40 metri, HERO 4Silver combina versatilitatea si calitatea imaginii cu comoditatea unui ecran tactil. 

Ecran tactil incorporat

HERO4 Silver este prima camera GoPro care dispune de un ecran tactil integrat. Il puteti folosi pentru a previzualiza fotografii si clipuri video. Redati continutul si retraiti momentul; navigati rapid prin meniuri si reglati setarile , doar apasati sau glisati.

Calitate video profesionala

Dispunand de un senzor imbunatatit, HERO4 Silver ofera o calitate a imaginii superioara. Clipuri 1080p60 clare si realiste , iar cele de 960p100 ofera posibilitatea de redare slow-motion. Videoclipurile 4K si 2.7K ofera o rezolutie inalta, asemanator calitatii cinema.

Fotografii rapide si intense

Cu 12 MP si 30 de cadre pe secunda, HERO4 Silver va ajuta sa surprindeti momentele pe care nu doriti sa le pierdeti. Alegeti modul Time Lapse pentru a fotografia automat la intervale de timp setate intre 0.5 si 60 secunde. Este ideal atunci cand butonul declansator nu este accesibil.

Setari noi pentru fotografii nocturne

Captati cerul intr-un mod cu totul nou. Modurile Night Photo si Night Lapse ofera posibilitatea alegerii unui timp de expunere de pana la 30 secunde. Modurile va permit sa capatati scene la o luminozitate scazuta.

Control, vizualizare si partajere cu Wi-fi si Bluetooth

HERO4 Silver are Wi-Fi si Bluetooth incorporate, permitandu-va sa va conectati la GoPro App. Aceasta permite transformarea tabletei sau a telefonului intr-o telecomanda video live pentru camera dumneavoastra, oferind un control deplin al tuturor functiilor si setarilor, precum si partajare via text, email, Facebook si altele.

Etichetati cele mai bune momente

HiLight Tag, o noua optiune HERO4, va permite sa marcati momentele cheie in timp ce inregistrati, astfel incat sa puteti localiza rapid cele mai bune clipuri pentru redare, editare sau partajare folosind GoPro App sau GoPro Studio. Este suficient sa apasati butonul dedicat pe camera sau sa folositi aplicatia GoPro App pentru a marca momentele cele mai importante.

Filmare captivanta

HERO4 Silver dispune de SuperView, un mod de filmare cu persepctiva foarte larga. Va permite sa capturati mai mult din imprejurimi, rezultand imagini captivante ale fiecarei aventuri.

Modul Auto Low Light

Lasati camera sa lucreze si sa gandeasca pentru dumneavoastra. Modul Auto Low Light schimba in mod inteligent numarul cadrelor pe secunda in functie de conditiile de iluminare pentru performanta optima in conditii de iluminare scazuta, permitandu-va filmarea intre medii luminoase sau intunecate fara a fi nevoie sa ajustati setarile camerei.

Comoditatea modului QuikCapture

Quik Capture transforma aparatul intr-un dispozitiv cu un singur buton, permitandu-va sa porniti si sa incepeti inregistrarea automat. Apasati o singura data pentru a inregistra clipuri video sau tineti apasat butonul timp de 2 secunde pentru a realiza fotografii in modul Time Lapse. Nu veti mai avea grija ratarii unui moment epic.

Performanta audio impresionanta

Cu un nou sistem audio puternic, HERO4 Silver inregistreaza un sunet clar, la un nivel de fidelitate ridicat. Microfonul capteaza sunetul cu un interval dinamic 2x. Pentru mai multa performanta, aparatul de fotografiat este compatibil cu o varietate de microfoane externe atunci cand se utilizeaza optionalul Mic Adapter 3.5 mm.

Protune, pentru foto si video

Protune deblozheaza intregul potential al camerei, oferind compresie minima, fisiere de nivel cinema optimizat pentru productii video profesionale si control manual avansat pentru foto si video. Puneti-va creativitatea la incercare cu setari personalizate pentru culoare, limita ISO, balans de alb, claritate si expunere; bucurati-va de cel mai mare nivel de control disponibil pe o camera GoPro.

Control al camerei imbunatatit

HERO4 Silver dispune de un nou buton dedicat care va permite sa accesati rapid si sa reglati setarile camerei. Meniurile simplificate fac navigarea prin setari mult mai intuitiva.

GoPro App si software

Extindeti-va experienta GoPro cu aplicatia gratuita GoPro si programul GoPro Studio. GoPro App va permite sa controlati camera de la distanta prin intermediul unui telefon sau tableta; sau sa vizionati si sa partajati clipurile si fotografiile. Folositi GoPro Studio pentru a crea propriile clipuri si a le partaja.

Senzor
Rezolutie senzor (pixeli):12 MP
Numar senzori:1
Sistem video
Mediu inregistrare:Memory Card
Format inregistrare video:MP4 (H.264)
Tip inregistrare:4K
Full HD
Formate suportate:XAVC S
MP4
Captura video/foto
Balans alb:Auto
3000 K (Incandescent, rasarit, apus)
5500 K (Lumina zilei)
6500 K (Cer acoperit cu nori)
Native
Fotografiere continua:30 fps
Mod de noapte:Da
Rezolutie poze:4000 x 3000
3000 x 2250
2560 x 1920
Obiectiv/zoom
Autodeclansator:Da
Audio
Microfon:Da
Functii speciale
Cautare fotografii:Da
Cautare/derulare inregistrare:Da
Control manual LCD:Tactil
Alimentare
Tip baterie:Li-ion
Capacitate baterie la functionare (ore):3.05
Caracteristici generale
Accesorii incluse:Carcasa protectie
Skeleton Backdoor
Telecomanda:Nu
Greutate:152 g
Culoare:Argintiu;
Negru
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare