Termenii si conditiile Campaniei Promotionale Nespresso

pentru achizitia aparatelor de cafea

 

 

 

Nestlé Romania S.R.L, Divizia Nespresso, avand sediul in Bucuresti, Str. George Constantinescu nr. 3, Sc. A, Et. 7, Sector 2, Cod Unic de Inregistrare 8184502, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J40/10813/2010, cont bancar RO71CITI0000000724652158, aduce la cunostinta clientilor/ potentialilor clienti, termenii si conditiile Campaniei promotionale „Cafea cadou pentru dimineti savuroase” („Regulamentul Oficial”).

Campania promotionala presupune acordarea unui cupon cadou pentru achizionarea de capsule de cafea Nespresso la achizitionarea oricarui aparat de cafea Nespresso din canalele proprii sau din magazinele partenere Nespresso in perioada 14 iunie – 01 septembrie 2019, in limita stocului disponibil.

Aparate incluse in promotie: Essenza Mini, Inissia, Pixie, Citiz, Essenza Plus, Citiz&Milk, Lattissima Touch, Lattissima One, Expert, Expert&milk sau Creatista Plus.

Cuponul cadou pentru achizitionarea de capsule de cafea Nespresso poate fi revendicat in perioada 14 iunie – 15 septembrie 2019 pentru aparatele de cafea achizitionate din canalele proprii sau din magazinele partenere, conform conditiilor prezentate mai jos, in functie de modelul aparatului de cafea si conform procedurii stabilite in functie de canalul de distributie din care este achizitionat aparatul de cafea Nespresso:

 

Conditii de acordare a cuponului pentru cafea cadou:

   -   La achizitionarea unui aparat de cafea Inissia sau Essenza Mini clientul va primi un cupon cadou in valoare de 110 RON (TVA inclus).

   -   La achizitionarea unui aparat de cafea Pixie, Citiz sau Essenza Plus clientul va primi un cupon cadou in valoare de 180 RON (TVA inclus).

   -   La achizitionarea unui aparat de cafea Lattissima Touch, Lattissima One, Citiz&Milk, Expert, Expert&milk, sau Creatista Plus clientul va primi un cupon cadou in valoare de 280 RON (TVA inclus).

Valoarea cuponului cadou poate fi utilizata doar pentru achizitionarea capsulelor de cafea pentru aparatele Nespresso. Aceasta valoare nu poate fi transferata in contul clientului si nu poate fi transformata in numerar.

Cuponul cadou trebuie utilizat pentru o singura comanda. In cazul in care valoarea comenzii se afla sub pragul cuponului cadou, de 110 RON, 180 RON sau 280 RON, cadoul exclusiv nu va fi aplicat, astfel va rugam sa adaugati capsule de cafea de o valoare minima cu cea a cadoului exclusiv. In cazul in care valoarea capsulelor de cafea achizitionate este mai mare decat valoarea cuponului cadou, veti suporta diferenta de pret.

In perioada promotiei, unui singur client i se pot acorda un numar maxim de 5 cupoane, chiar daca se achizitioneaza mai mult de 5 aparate de cafea si indiferent de canalul de distributie din care se achizitioneaza aparatele de cafea. In cazul in care ati achizitionat mai mult de 5 aparate de cafea, va rugam sa va adresati specialistilor din Nespresso Boutique sau Centrului de Relatii cu Clientii.

Campania este valabila doar pentru achizitionarea aparatelor din sistemul de distributie Nespresso, alcatuit din canalele proprii Nespresso si in magazinele partenere, asa cum sunt definite mai jos.

A. Canalele proprii Nespresso:

-          Nespresso Boutique, din Calea Dorobanti nr. 210, sector 1, Bucuresti

-          Nespresso Boutique din Baneasa Shopping City, la parter, Bucuresti

-          Punctul de vanzare Nespresso din AFI Palace Cotroceni, culoarul Champs-Élysées, Bucuresti

-          Magazinul online Nespresso Nespresso.com

-          Aplicatia Nespresso pentru mobil (disponibila pentru iPhone, iPad si Android)

-          Centrul de Relatii cu Clientii (disponibil la 0 800 008 300, apel gratuit din orice retea)

 

B. Magazinele partenere Nespresso:

Reteaua de magazine Flanco:

 

Online shop www.flanco.ro (https://www.flanco.ro/catalogsearch/result/?q=Nespresso)

 

Flanco Arad, Str. Banu Maracine, nr. 6

Flanco Bacau Arena, Str. Stefan Cel Mare, Nr.28, Arena City

Flanco Baia Mare Vivo, Str. Victoriei, Nr. 73 (incinta Vivo! Mall)

Flanco Brasov Coresi, Zaharia Stancu nr. 1

Flanco Bucuresti Pantelimon, Sos. Vergului Nr. 18-20

Flanco Bucuresti Titan, B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 33A

Flanco Bucuresti Mega Mall, Str. Pierre de Coubertin nr. 3-5, langa Arena Nationala

Flanco Bucuresti Obor, Sos. Colentina, Nr. 2

Flanco Bucuresti Orhideea, Splaiul Independentei, Nr. 210, Sector 6

Flanco Bucuresti Sun Plaza, Calea Vacaresti, Nr. 391, Sector 4

Flanco Buzau, Str. Frasinet, nr. 15

Flanco Constanta Vivo, Aurel Vlaicu, nr. 220

Flanco Craiova, Calea Severinului, Nr. 5A,

Flanco Galati Shopping City, Bd. George Cosbuc, nr.251

Flanco Iasi Nicolina, str.Mitropolit Varlaam 54

Flanco Oradea, Str. Ogorului, Nr. 171, 1

Flanco Pitesti Bradu, Punct Varianta DN65B, Sat Geamana

Flanco Ploiesti, Com. Blejoi, DN1 km 6

Flanco Ramnicu Valcea River Plaza, Calea lui Traian nr. 121

Flanco Resita, B-dul Muncii, Nr. 21

Flanco Sibiu, Sos.Sibiului, Nr.5,

Flanco Timisoara Shopping City, Calea Sagului, Nr. 100

Flanco Baia Mare Value Centre, Bulevardul Bucuresti nr 53, Judetul Maramures

Flanco Campina, Bld. Nicolae Balcescu

Flanco Iasi Kaufland Tudor, Bulevardul Chimiei 2

Flanco Ploiesti AFI, Str. Calomfirescu nr. 2

Flanco Ploiesti Carrefour, Com. Blejoi, DN1 km 6

Flanco Targoviste, Str Garii nr 6

Flanco Targu Mures Auchan, str. Gheorghe Doja, Nr. 64-68

 

Pentru a participa la campanie si a beneficia de cupoanele cadou pentru achizitionarea de capsule de cafea Nespresso, este necesar sa va inregistrati ca membru al Clubului Nespresso. Contul de Membru Nespresso va ofera acces rapid la noutatile si informatiile despre sortimentele noastre de cafea, promotii, precum si la sfaturi si asistenta tehnica privind utilizarea espressorului dumneavoastra: https://www.nespresso.com/ro/ro/services#/.

 

Inregistrarea ca membru al Clubului Nespresso presupune ca:

   -   respectivul client sa fie posesorul unui aparat de cafea Nespresso, indiferent daca acest aparat a fost achizitionat de la Nestlé Romania S.R.L, Divizia Nespresso, magazine partenere Nespresso, din magazine Nespresso din alte tari sau din alte surse;

   -   respectivul client sa se inregistreze ca membru al Clubului Nespresso prin completarea si semnarea unui formular pentru date personale (nume, adresa de e-mail, telefon, adresa postala).

   -   sa cumpere minimum o cutie de cafea Nespresso (10 capsule).

Inregistrarea ca membru al Clubului Nespresso se poate efectua:

   -   online, pe website-ul wwww.Nespresso.com,

   -   in localitatea Bucuresti: Nespresso Boutique, Calea Dorobanti, nr. 210, Nespresso Boutique Baneasa Shopping City, Soseaua Bucuresti - Ploiesti 42D sau in punctul de vanzare din AFI Cotroceni, Bulevardul Vasile Milea 4,

   -   prin Centrul de Relatii cu Clientii, disponibil la numarul de telefon 0 800 008 300 (apel gratuit din orice retea, program luni - vineri intre orele 08:00 - 20:00).

Datele personale oferite vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile legale si cu politica de confidentialitate Nespresso. Orice comunicare ulterioara va fi efectuata pe baza acordului dumneavoastra exprimat prin completarea si semnarea formularului de inregistrare ca Membru al Clubului Nespresso. Nota de informare privind prelucrarea datelor personale de catre Nespresso, este disponibila gratuit pe www.nespresso.com/ro/ro/legal.

 

Pentru a beneficia de cuponul cadou este necesara respectarea urmatoarelor cerinte, in functie de canalul de distributie din care ati achizitionat aparatul de cafea Nespresso:

 

      I.        Pentru achizitionarea aparatului de cafea din magazinele partenere

Pentru achizitionarea aparatului de cafea din magazinele partenere (cele mentionate mai sus sau mentionate pe www.nespresso.com) in perioada 14 iunie – 01 septembrie 2019, utilizarea cuponului cadou se poate face pana la data de 15 septembrie 2019, astfel:

   -   In Nespresso Boutique sau in punctele de vanzare Nespresso: Prezentati cuponul cadou (primit la achizitionarea aparatului),completat cu datele personale, pe care sa fie lipit autocolantul cu seria aparatului achizitionat (lipit pe tavita de picurare a aparatului),alaturi de factura sau bonul fiscal originale, ce atesta achizitionarea unui aparat numai din sistemul Nespresso in perioada campaniei.

    -   Prin Centrul de Relatii cu Clientii:

Trimiteti la adresa de e-mail Nespresso.romania@Nespresso.com o copie a facturii sau a bonului fiscal care atesta achizitionarea unui aparat numai din sistemul Nespresso in perioada campaniei si o copie a cuponului cadou aferent campaniei, primit la achizitionarea aparatului, completat cu datele personale, pe care sa fie lipita seria aparatului achizitionat.

Documentele pot fi trimise in format jpg sau pdf, dimensiunea mesajului nu trebuie sa depaseasca 5 MB. Centrul de Relatii cu Clientii analizeaza si valideaza documentele trimise in 48 de ore de la transmiterea acestora (in timpul programului de lucru afisat pe website www.Nespresso.com),apoi contacteaza in termen de 24 de ore membrul Clubului Nespresso care a transmis cererea pentru a inregistra comanda in care se utilizeaza cuponul cadou.

Cupoanele pentru cafea cadou pot fi folosite exclusiv pentru achizitionarea de capsule de cafea din canalele proprii Nespresso mentionate mai sus, pana la data de 15 septembrie indiferent daca ati achizitionat aparatul din magazinele partenere sau din canalele proprii Nespresso.

Comanda in care este utilizat cuponul cadou se proceseaza in baza termenelor de cumparare in vigoare.

 

Nespresso nu este responsabil pentru pierderea/ deteriorarea/ expirarea cuponului cadou sau a bonului fiscal sau a facturii originale, daca este cazul.

Cuponul cadou poate fi utilizat doar in tara din care a fost achizitionat aparatul de cafea.

Cuponul cadou este transferabil, cu conditia respectarii regulilor stipulate in acest document privind campania acordarea cuponului pentru cafea cadou la achizitionarea aparatelor de cafea Nespresso din canalele proprii sau din magazinele partenere.

In perioada promotiei unui singur client i se pot acorda un numar maxim de 5 cupoane, chiar daca se achizitioneaza mai mult de 5 aparate de cafea si indiferent de canalul de distributie din care se achizitioneaza aparatele de cafea.

Pentru a afla mai multe detalii despre modul de utilizare a cupoanelor cadou primite, precum si despre conditiile de plata si de livrare, sau despre politica de confidentialitate, va rugam sa vizitati www.Nespresso.com, sau sa contactati Centru de Relatii cu Clientii.

 

Livrare gratuita

Beneficiati de livrare gratuita pentru orice comenzi efectuate in perioada 14 iunie – 01 septembrie 2019, in urmatoarele canale de distributie proprii Nespresso: prin magazinul online www.nespresso.com, prin intermediul aplicatiilor Nespresso, disponibile pentru iPhone®, iPad®, AndroidTM sau prin Centrul de Relatii cu Clientii, indiferent de continutul comenzii sau de valoarea acesteia. Livrarea se va efectua la adresa indicata, prin servicii de curierat.

 

CONFIDENTIALITATEA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Organizatorul si Agentia implicate in organizarea Campaniei prelucreaza datele cu caracter personal ale participantilor la prezenta Campanie in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("GDPR") si cu Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal existenta pe website-ul Nespresso.com.

Organizatorul si Agentia garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor participantilor. Datele personale mai sus indicate sunt furnizate in mod direct de dumneavoastra si refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date determina imposibilitatea pentru Nestlé, partenerii si/sau furnizorii sai, de a duce la indeplinire in mod corespunzator activitatile specifice si colaborarea cu dumneavoastra Datele cu caracter personal sunt prelucrate avand la baza obligatia legala a operatorului (art. 6 (1) (c) din GDPR),interese legitime (art. 6 (1) (f) din GDPR) si/sau consimtamantul persoanei vizate (art 6 (1) (a) din GDPR).

Urmatoarele date pot fi colectate de la toti participantii: nume, prenume, adresa, numar de telefon,adresa de e-mail, numarul de Membru al Clubului Nespresso, numele magazinului de unde a fost achizitionat aparatul si data achizitionarii. Pentru indeplinirea unor obligatii fiscale, Organizatorii pot solicita date precum CNP.

Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, participantii si castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului si/sau Agentiei exclusiv in vederea inregistrarii, validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor lor legale, juridice si/sau fiscale.

Nestlé ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele dumneavoastra cu Caracter Personal sunt prelucrate numai pentru perioada minima necesara pentru scopurile stabilite in aceasta Informare. Pentru indeplinirea de catre Organizator si/sau de catre Agentie, a obligatiilor legale, juridice si fiscale, datele de inregistrare ale participantilor vor fi colectate si retinute, dupa cum urmeaza: a)Datele castigatorilor premiilor, indiferent de valoarea premiului, vor fi pastrate pe durata campaniei si dupa incetarea campaniei, pe o durata de minim 3 ani si 6 luni pana la 6 ani; b)Datele participantilor necastigatori vor fi pastrate pe perioada campaniei indicata in prezentul Regulament si inca trei ani si sase luni de la incheierea campaniei si acordarea premiilor.

Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul si Agentia trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

Organizatorul le poate solicita participantilor acordul pentru comunicari ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct si pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele si prenumele lor. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime aceste acorduri, ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia; acordarea premiilor nu este sub nicio forma conditionata de optiunea exprimata pe acest aspect.

Conform legii aplicabile, persoanele vizate beneficiaza de drepturile de informare, de acces la datele, de interventie si de portabilitate asupra datelor cu caracter personal, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate si de a se adresa justitiei si autoritatilor competente. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii pot trimite o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, catre Organizator la adresa Str. George Constantinescu nr. 3, sc A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, Romania, sau pe email la dataprotection@ro.nestle.com.

 

Aceasta oferta nu poate fi utilizata simultan cu alte oferte promotionale sau reduceri oferite de Nespresso.

Nespresso isi rezerva dreptul de a refuza tentativele de utilizare a cupoanelor cadou prin care se incearca incalcarea acestor termeni si conditii. In acest sens, Organizatorul sau Agentia pot solicita lamuriri si documente suplimentare.

Nu pot beneficia de promotia Nespresso „Cafea cadou pentru dimineti savuroase” urmatoarele categorii de persoane:

-          angajatii companiei Nestlé Romania S.R.L. si ai distribuitorilor acesteia;

-          angajatii magazinelor partenere Nestlé Romania S.R.L., Divizia Nespresso

-          angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si functionarea Clubului Nespresso;

-          rudele angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie).

Pot participa in Campanie persoanele fizice cu varsta de peste 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania.

Nespresso isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul website-ului www.Nespresso.com. Pentru aducerea la cunostinta publicului, Termenii si Conditiile campaniei vor fi publicate si vor fi disponibile in mod gratuit oricarei persoane interesate pe website-ul www.Nespresso.com, sectiunea Mentiuni Legale, in Nespresso Boutique si in magazinele in perioada campaniei, 14 iunie – 15 septembrie 2019.