REGULAMENTUL CAMPANIEI

"Primesti 100 lei reducere la cumparaturi de minimum 1.000 lei”

 

I. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei "Primesti 100 lei reducere la cumparaturi de minimum 1.000 lei” (denumita in continuare “Campania”) este Flanco Retail S.A. (denumita in continuare “Organizator”) persoana juridica romana cu sediul social in Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-23, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 3, jud. Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, cod unic de inregistrare RO27698631, reprezentata de Antonela Ciucasu, in calitate de Director Marketing.

 

II. DURATA CAMPANIEI

Campania se va desfasura in perioada 20.05.2019 ora 00:00 - 31.07.2019 ora 23:59

ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura in magazinele fizice Flanco si in magazinul online flanco.ro

 

III. DREPTUL LA PARTICIPARE

La Campanie poate participa orice persoana fizica (denumita in continuare “Participant”) care a participat la concursul „Cand toata lumea se joaca, toata lumea castiga”organizat de Vodafone Romania in perioada specificata la art. II.

 

IV. PRODUSELE PARTICIPANTE

La campanie participa toate produsele comercializate in magazinele Flanco si in magazinul online flanco.ro, cu exceptia celor aflate in situatiile enumerate in art. VI lit. c.

 

V. MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a beneficia de Oferta in magazinele fizice, salveaza codul pe telefonul tau mobil si prezinta-l consultantului de vanzari. Pentru a beneficia de oferta pe flanco.ro, utilizeaza codul in cosul de cumparaturi la sectiunea cupon de reducere. Codul este valabil pana la data de 31 iulie 2019.

 

VI. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil, in mod gratuit, online pe flanco.ro si in magazinele fizice Flanco

Clauze speciale:

a. Reducerea se acorda la achizitia oricarui produs comercializat in magazinele Flanco sau online pe flanco.ro, cu exceptia cardurilor cadou si a serviciilor comercializate de Flanco.

b. Nu se acorda reducere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme.

c. Reducerea se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., cu exceptia produselor cu preturi promotionale prezentate in cataloagele Flanco, valabile la data folosirii codului de reducere, si a altor vouchere de reducere oferite de Flanco.

d. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Campaniei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata efectiv de catre client, respectiv pretul produsului de la raft din momentul achizitiei minus valoarea reducerii.

e. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului

 

VII. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerate de raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata

 

VIII. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Campania, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si pe site-ul flanco.ro.

 

IX. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin utilizarea codului de reducere in magazinele fizice sau online pe flanco.ro, participantii sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul oferirii produselor comercializate de Flanco. Aceasta prelucrare are care temei art. 6 alin. 1 lit. b (executarea unui contract) si lit. b (indeplinirea unei obligatii legale) din Regulamentul RGPD.

Informatiile privind prelucrarea datelor personale pentru cumparaturile din magazinele fizice sunt disponibile in orice magazin Flanco, iar cele privind prelucrarea datelor personale pentru cumparaturile online de pe flanco.ro sunt disponibile la adresa https://www.flanco.ro/prelucrarea-datelor-personale.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Flanco prin:

a. Trimiterea unui e-mail la adresa data.protection@flanco.ro

b. Trimiterea solicitarii prin curier/posta la adresa: Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-23, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 3, jud. Ilfov, in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

 

X. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa / trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzeci si opt) de ore de la producerea evenimentului reclamat. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea acestui termen nu va fi luata in considerare. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 

XI. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv, dar fara a se limita la descalificarea Participantului la Campanie.

 Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cause care nu depend direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet, s.a

 

FLANCO RETAIL S.A.

Prin Antonela Ciucasu

Director Marketing

Flanco Retail S.A.