Cardul de credit Bancpost

WIZZ Bancpost MasterCard World

Cumperi. Primesti puncte. Calatoresti.
Iti place sa calatoresti si sa mergi la cumparaturi? Atunci cardul de credit WIZZ Bancpost ti se potriveste de minune!
•    2.500 puncte cadou anual: primesti un Bonus la prima ta achizitie de pe wizzair.com, din fiecare an
•    Reduceri de pana la 25% la cumparaturi: cumperi cu reducere de pana la 25% in magazinele selectionate prin intermediul programului MasterCard Elite.
•    Acces gratuit nelimitat la MasterCard Business Lounge in Aeroportul Henri Coanda Bucuresti sau in SKY Lounge si Jet Lounge din Aeroportul din Viena, pentru tine si un insotitor
•    Cumperi in 3-18 rate fara dobanda
•    Perioada de gratie de pana la 55 de zile. Astfel, ai posibilitatea de a amana cheltuielile si fara sa platesti dobanda!VISA Gold

Cardul de credit VISA Gold este un card de credit in lei care iti ofera beneficii premium. Visa Gold de la Bancpost este partenerul de incredere, ideal pentru cumparaturi si calatorii.
NOU! Cu noul program de loialitate “Puncte oriunde” economisesti bani cu fiecare cumparatura realizata. Primesti 2 puncte de loialitate pentru fiecare 1 leu cheltuit. Punctele se transforma in bani cu un simplu apel telefonic.
Cumperi in 3-18 rate fara dobanda.
Perioada de gratie de pana la 55 de zile. Astfel, ai posibilitatea de a face plati  fara sa platesti dobanda!

Visa Classic

VISA Classic este un card de credit in lei, destinat persoanelor fizice si prin intermediul caruia ai acces la o limita de credit pe masura necesitatilor tale. Cardul poate fi utilizat atat in tara cat si in strainatate, oriunde apare afisata sigla VISA, atat pentru retrageri de numerar, plati la comercianti, cat si pentru cumparaturi pe Internet.
NOU!Cu noul program de loialitate “Puncte oriunde” economisesti bani cu fiecare cumparatura realizata. Primesti  1 punct de loialitate pentru fiecare 1 leu cheltuit. Punctele se transforma in bani cu un simplu apel telefonic.
Cumperi in 3-18 rate fara dobanda.
Perioada de gratie de pana la 55 de zile. Astfel, ai posibilitatea de a face plati  fara sa platesti dobanda!