Casti audio On-Ear Sony MDR-100ABN, Bluetooth, Negru


Cod produs119306
Se potriveste stilului dvs.
Designul cu o singura culoare si o singura forma imbina stilul autentic cu confortul compatibilitatii formei. Astfel, dvs. si castile sunteti mereu in acelasi ton.

Spuneti da libertatii
Bluetooth® si conectarea prin NFC va permit sa ascultati muzica wireless, fara restrictiile unui cablu. LDAC transmite de trei ori mai multe date (rata de transfer: 990 kbps) fata de sunetul Bluetooth®, ceea ce va permite sa va bucurati de continut audio de rezolutie ridicata la o calitate exceptionala a sunetului.

Spuneti nu zgomotului
Orice s-ar intampla in jurul dvs., anularea digitala a zgomotului blocheaza zgomotul de fond, astfel incat sa va puteti concentra pe deplin asupra muzicii.

Tratati corect muzica
Oferiti-i muzicii pe care o iubiti calitatea sunetului pe care aceasta o merita. Castile noastre h.ear on Wireless NC va permit sa va bucurati de sunetul de inalta rezolutie, pentru experienta auditiei perfecte.

Gata de actiune
Castile dvs. sunt o extensie a dvs. - precum telefonul si cheile, va insotesc peste tot. Astfel, h.ear on Wireless NC au fost proiectate pentru a face parte din viata dvs.

Premiul iF GOLD AWARD 2016
Evaluate de un grup de experti din industrie, castile h.ear on au obtinut medalia de aur la premiile International Forum pentru produse din 2016.