Regulamentul Oficial al Campaniei Ce face ca dimineata ta sa fie frumoasa?

 

 

Nestlé Romania S.R.L, Divizia Nespresso, avand sediul in Bucuresti, Str. George Constantinescu nr. 3, Sc. A, Et. 7, Sector 2, Cod Unic de Inregistrare 8184502, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J40/10813/2010, operator de date cu caracter personal in baza Notificarii ANSPDCP nr. 2168, cont bancar RO71CITI0000000724652158, aduce la cunostinta clientilor/ potentialilor clienti, termenii si conditiile Campaniei „Ce face ca dimineata ta sa fie frumoasa” („Regulamentul Oficial”).  

 

Campania „Ce face ca dimineata ta sa fie frumoasa?” se desfasoara in perioada 7 februarie – 13 mai 2018 si presupune acordarea unui cupon cadou la achizitionarea oricarui aparat de cafea Inissia, Essenza Mini, Pixie, CitiZ, CitiZ&milk, Lattissima Touch, Lattissima One sau Expert&milk in perioada februarie – 29 aprilie 2018 conform distinctiilor prezentate mai jos, in functie de modelul aparatului de cafea achizitionat si conform procedurii stabilite in functie de canalul de distributie din care este achizitionat aparatul de cafea Nespresso:

 

 • La achizitionarea unui aparat de cafea Inissia sau Essenza Mini clientulva primi un cupon cadou in valoare de 110 RON (TVA inclus).
 • La achizitionarea unui aparat de cafea Pixie sau CitiZ clientul va primi un cupon cadou in valoare de 180 RON (TVA inclus).
 • La achizitionarea unui aparat de cafea Lattissima Touch, Lattissima One, CitiZ&Milk sau Expert&milk, clientul va primi un cupon cadou in valoare de 280 RON (TVA inclus).

 

Campania este valabila doar pentru achizitionarea aparatelor din magazinele partenere din Reteaua FLANCO asa cum sunt definite mai jos:

 

 • Magazinul online www.flanco.rohttps://www.flanco.ro/catalogsearch/result/?q=nespresso)
 • Flanco Arad, Str. Banu Maracine, nr. 6
 • Flanco Bacau Arena, Str. Stefan Cel Mare, Nr.28, Arena City
 • Flanco Baia Mare Vivo, Str. Victoriei, Nr. 73 ( incinta Vivo! Mall)
 • Flanco Brasov Coresi, Zaharia Stancu nr. 1
 • Flanco Bucuresti  Pantelimon Sos. Vergului Nr. 18-20
 • Flanco Bucuresti  Titan, B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 33A
 • Flanco Bucuresti Baneasa, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 44C, Sector 1
 • Flanco Bucuresti Mega Mall, Str. Pierre de Coubertin nr. 3-5, langa Arena Nationala
 • Flanco Bucuresti Obor , Sos. Colentina, Nr. 2
 • Flanco Bucuresti Orhideea, Splaiul Independentei, Nr. 210, Sector 6
 • Flanco Bucuresti Sun Plaza, Calea Vacaresti, Nr. 391, Sector 4
 • Flanco Buzau, Str. Frasinet, nr. 15
 • Flanco Constanta Vivo,  Bd. Aurel Vlaicu, nr. 220
 • Flanco Craiova, Calea Severinului, Nr. 5A,
 • Flanco Galati Shopping City, Bd. George Cosbuc, nr.251
 • Flanco IasiVarlaam, str.Mitropolit Varlaam 54
 • Flanco Oradea, Str. Ogorului, Nr. 171,  Et. 1
 • Flanco PitestiBradu, Punct Varianta DN65B, Sat Geamana
 • Flanco Ploiesti, Com. Blejoi, DN1 km 6
 • Flanco Ramnicu Valcea River Plaza, Calea lui Traian nr. 121
 • Flanco Resita, B-dul Muncii, Nr. 21
 • Flanco Sibiu, Sos.Sibiului, Nr.5,
 • Flanco TimisoaraShopping City, Calea Sagului, Nr. 100

Cupoanele cadou pot fi folosite exclusiv pentru achizitionarea de capsule de cafea Nespresso pana la data de 13 mai 2018in canalele proprii Nespresso, astfel cum acestea sunt detaliate mai jos:

 

Canalele proprii Nespresso in care poate fi utilizat cuponul cadou:

-          Nespresso Boutique, din Calea Dorobanti nr. 210, sector 1, Bucuresti

-          Punctele de vanzare Nespresso, respectiv:

 • Punctul de vanzare Nespresso din Baneasa Shopping City, la parter
 • Punctul de vanzare Nespresso dinAFI Palace Cotroceni, culoarul Champs-Élysées

-          Centrul de Relatii cu Clientii (disponibil la 0 800 008 300, apel gratuit din orice retea)

Valoarea cuponului cadou poate fi utilizata doar pentru achizitionarea capsulelor de cafea. Aceasta valoare nu poate fi transferata in contul clientului si nu poate fi transformata in numerar. Cuponul cadou trebuie utilizat pentru o singura comanda. In cazul in care valoarea comenzii se afla sub pragul cuponului cadou, de 110 RON, 180 RON sau 280 RON, diferenta nu poate fi folosita pentru efectuarea unei noi comenzi. In cazul in care valoarea capsulelor de cafea achizitionate este mai mare decat valoarea cuponului cadou,Clientul va suporta diferenta de pret.

 

Pentru achizitionarea aparatului de cafea din reteaua Flanco in perioada 7 februarie – 29 aprilie 2018, utilizarea cuponului cadou se va face astfel:

 

 • In Nespresso Boutique sau in Punctele de vanzare enumerate mai sus: Prezentati cuponul cadou (pe care il veti regasi in cutia aparatului achizitionat),completat cu datele personale, pe care sa fie lipit autocolantul cu seria aparatului achizitionat (lipit pe tavita de picurare a aparatului),alaturi de factura originala ce atesta achizitionarea unui aparat numai din sistemul Nespresso in perioada campaniei.

 

 • Prin Centrul de Relatii cu Clientii: Trimiteti la adresa de e-mail nespresso.romania@nespresso.com o copie lizibila si nealterata a facturii/bonului fiscal care atesta achizitionarea unui aparat din reteaua Flanco in perioada campaniei si cuponul cadou aferent campaniei ( pe care il regasiti in cutia aparatului),completat cu datele personale, pe care sa fie lipita seria aparatului achizitionat. Documentele pot fi trimise in format jpg sau pdf, dimensiunea mesajului nu trebuie sa depaseasca 5 MB.

Specialistii Clubului Nespresso analizeaza si valideaza documentele transmise in 48 de ore de la transmiterea acestora (in timpul programului de lucru afisat pe website www.nespresso.com),apoi contacteaza in termen de 24 de ore membrul Clubului Nespresso care a transmis cererea pentru a inregistra comanda in care se utilizeaza cuponul cadou.

 

In cazul absentei sau deteriorarii cuponului este necesara prezentarea in original documentului fiscal care atesta achizitia produsului.

 

Comanda in care este utilizat cuponul cadou se proceseaza in baza termenelor de cumparare in vigoare.

 

Nespressonu este responsabil pentru pierderea/ deteriorarea/ expirarea cuponului cadou.

 

Cuponul cadou poate fi utilizat doar in tara din care a fost achizitionat aparatul de cafea.

 

Cuponul cadou este transferabil, cu conditia respectarii de catre persoana care utilizeaza cuponul a regulilor stipulate in acest document privind campania „Ce face ca dimineata ta sa fie frumoasa?”.

 

In perioada promotiei unui singur client i se pot acorda un numar maxim de 5 cupoane, chiar daca se achizitioneaza mai mult de 5 aparate de cafea si indiferent de canalul din care se achizitioneaza aparatele de cafea.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre modul de utilizare a cupoanelor cadou primite, precum si despre conditiile de plata si de livrare, sau despre politica de confidentialitate, va rugam sa vizitati www.nespresso.com,sau sa contactati Centru de Relatii cu Clientii.

 

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

(1) Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale participantilor la prezenta Campanie in conformitate cu Legea nr. 677/2001, in calitate de operator date cu caracter personal, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168.

(2) Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. Comunicarile ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori care si-au dat acordul explicit si neechivoc. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor participantilor. La cererea expresa a castigatorului, Organizatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Str. George Constantinescu nr. 3, sc A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

(3) Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Codul numeric personal, precum si Seria BI/CI vor fi colectate doar in cazul castigatorilor unor premii cu valoare care depaseste 600 RON, conform obligatiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaratiei 205 - Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit, cuprinsa in Ordinul 2017/2005 publicat in Monitorul Oficial nr. 56 din 20.01.2006..

(4) Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12),dreptul de acces la date (art.13),dreptul la interventie asupra datelor (art. 14),dreptul la opozitie (art. 15),dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

(5) Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre societatea Nestlé Romania SRL, cu sediul pe Str. George Constantinescu nr. 3, sc A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului.

(6) Urmatoarele date vor fi colectate de la toti participantii: nume, prenume, adresa, numar de telefon,adresa de e-mail.

(7) Organizatorul le poate solicita participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele si prenumele lor. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia.

 

 

Aceasta oferta nu poate fi utilizata simultan cu alte oferte promotionale sau reduceri oferite de Nespresso.

 

Nespresso isi rezerva dreptul de a refuza tentativele de utilizare a cupoanelor cadou prin care se incearca incalcarea acestor termeni si conditii.

 

Nu pot beneficia de promotia NespressoCe face ca dimineata ta sa fie frumoasa” urmatoarele categorii de persoane:

- anga­jatii companiei Nestlé Romania S.R.L. si ai distribuitorilor acesteia;

- angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si functionarea Clubului Nespresso;

- rudele angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie).

 

Nespresso isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul website-ului www.nespresso.com. Pentru aducerea la cunostinta publicului, Termenii si Conditiile campaniei vor fi publicate si vor fi disponibile in mod gratuit oricarei persoane interesate pe website-ul www.nespresso.com, sectiunea Mentiuni Legale, in NespressoBoutique si in magazinele partenere in perioada campaniei 7 februarie – 13 mai 2018.