REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE TEFAL

“Chef sa fii Chef la tine acasa!”

Campania promotionala pentru consumatori

Perioada campaniei: 17.09.2018 – 31.12.2018

 

 


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

1.1   Organizatorul Campaniei “ Chef sa fii Chef la tine acasa!” (denumita in continuare „Campania”) este S.C. Groupe SEB Romania S.R.L. („Organizatorul”),societate comerciala din Romania, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Str. Ermil Pangratti, nr. 13,  avand CIF RO18288047, inregistrata in Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/482/2006

1.2   Campania se deruleaza prin intermediul agentiei S.C. MINIO STUDIO S.R.L., societate comerciala cu sediul social in Bucuresti, Strada Alizeului nr. 3, Sector 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/7494/2008, cod unic de inregistrare RO23788596, reprezentata prin Ioana Mucenic, in calitate de Director General, (denumita in continuare “Agentia”).

1.3   Campania se va derula sub prevederile prezentului Regulament Oficial (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”),care este obligatoriu pentru toti participantii.

1.4   Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare a modificarilor respective pe site-ul www.clubtefal.ro.  

 

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

2.1. Campania este organizata in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

SECTIUNEA 3. LOCUL DE DESFASURARE SI DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

3.1. Campania “Chef sa fii Chef la tine acasa!” va fi organizata si se va desfasura exclusiv in punctele de vanzare cu amanuntul de pe teritoriul Romaniei, in perioada 17.09.2018, incepand cu ora 00:00:00 – 31.12.2018, pana la ora 11:59:59 inclusiv, in conditiile respectarii prevederilor prezentului Regulament.

3.2. Perioada campaniei a fost impartita in 4 luni care au fost definite dupa cum urmeaza:

Luna 1 – 17.09.2018 - 30.09.2018

Luna 2 – 01.10.2018 - 31.10.2018

Luna 3 – 01.11.2018 - 30.11.2018

Luna 4 – 01.12.2018 - 31.12.2018

 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

4.1.  Campania este deschisa participarii persoanelor fizice cu varsta de minimum 18 ani (impliniti pana la data inceperii Campaniei) care achizitioneaza produsele participante la Campanie, in decursul derularii acesteia (17.09.2018 ora 00.00.00 – 31.12.2018 ora 23.59.59, inclusiv, ora Romaniei),si care respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial (denumite in continuare „Participanti”).

4.2. Nu sunt eligibile pentru a participa in Campanie persoanele juridice, asociatiile familiale, angajatii/colaboratorii Groupe SEB Romania SRL., ai agentiilor implicate in organizarea Campaniei, precum si sotii/sotiile si afinii acestora.


SECTIUNEA 5. PRODUSELE PARTICIPANTE

5.1   Este considerat Produs Participant in aceasta Campanie orice produs  electrocasnic Tefal din categoriile: mic dejun,  prepararea alimentelor si aparate de gatit, cum sunt descrise mai jos, achizitionate de pe teritoriul Romaniei, din magazine fizice sau online, in perioada 17 septembrie 2018, ora 00:00:00 – 31 decembrie 2018, ora 23:59:59, inclusiv:

Produse electrocasnice Tefal din categoria mic dejun:

 • Filtre de cafea
 • Fierbatoare electrice
 • Prajitoare de paine
 • Aparate de preparat sandwich-uri

Produse electrocasnice Tefal din categoria prepararea alimentelor:

 • Blendere
 • Storcatoare de fructe
 • Mixere verticale
 • Mixere de mana
 • Roboti de bucatarie
 • Masini de tocat
 • Razatori si mini-tocatoare electrice
 • Rasnita electrica
 • Cutite electrice

Aparate de gatit electrice Tefal:

 • Aparate de gatit cu abur
 • Aparate de gatit multifunctionale (multicooker)
 • Gratare electrice
 • Masini de paine
 • Friteuze electrice
 • Cuptoare si plite electrice
 • Aparate electrice pentru desert
 • Aparate de vidat

 

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

6.1   Participantii la prezenta Campanie trebuie:

a)       Sa achizitioneze cel putin un produs participant la campanie (conform sectiunii 5 a prezentului Regulament);

b)      Sa isi creeze un cont de utilizator pe website-ul www.clubtefal.ro, completand numele si prenumele sau, adresa de e-mail, parola dorita si telefonul, ca fiind solicitari obligatorii pentru participare. Participantul isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea datelor si, prin inscrierea lor, confirma ca sunt ale sale.

c)       Sa citeasca si sa bifeze, in mod obligatoriu informatiile referitoare la termeni si conditii dupa cum urmeaza:

-          Prin inregistrarea in campanie declar ca am citit si sunt de acord cu Regulamentul Oficial al campaniei, Politica de confidentialitate a datelor, Termenii si Conditiile.

-          Confirm ca indeplinesc varsta minima legala pentru participare (18 ani).

-          Declar ca sunt de acord cu procesarea datelor cu caracter personal in vederea participarii la campania  ”Chef sa fii Chef la tine acasa!” organizata de Groupe SEB Romania. Declar ca sunt de acord cu procesarea datelor cu caracter personal in vederea validarii eventualelor castiguri si sunt de acord sa fiu contactat(a) prin e-mail sau telefon de catre operator sau persoana imputernicita de operator in acest sens.

-          Sunt de acord ca datele inregistrate sa fie anonimizate si utilizate pentru statistici de profilare de catre organizator, in vederea imbunatatirii campaniilor promotionale viitoare. Am luat la cunostinta ca aceste date, odata anonimizate, nu mai sunt considerate date cu caracter personal si nu sunt identificabile. Ofer consimtamantul organizatorului sa pastreze datele anonimizate pe o perioada nedeterminata.

d)      Sa inscrie numarul si data bonului fiscal/facturii fiscale care atesta achizitia produsului participant in perioada campaniei astfel:

-          participantii trebuie sa completeze formularul Inscrie Bon, cu toate informatiile solicitate: Numarul Bonului Fiscal, Data bonului fiscal, magazinul de unde a fost achizitionat produsul si numarul de produse Tefal achizitionate pe bon.

-          de asemenea, trebuie sa scrie numele fiecarui produs Tefal si valoarea totala, cu TVA a acestuia. Astfel, daca un consumator cumpara mai multe produse de acelasi fel, le va inregistra o singura data si va trece in sectiunea  “Valoare Produs Tefal” valoarea totala, cu TVA, a acestor produse. Daca un consumator cumpara produse Tefal diferite, ele vor fi inregistrate in casute separate.

-          Participantul va incarca o fotografie a bonului fiscal/facturii fiscale ce atesta achizitia, incluzand in fotografie zona din bon in care este vizibila achizitia produselor Tefal, data achizitiei, numele furnizorului, data si numarul bonului/facturii. Fotografia bonului trebuie sa fie clara, iar informatiile cuprinse sa fie lizibile.

-          Va bifa faptul ca aceste date sunt corecte, asumandu-si responsabilitatea pentru corectitudinea lor si faptul ca ii apartin.

-          Dupa ce completeaza corect datele de mai sus, participantul va apasa butonul “Inscrie bon” si va primi urmatorul mesaj automat: “ Felicitari! Bonul tau a fost inregistrat. Urmeaza sa validam inscrierea si in termen de 5 zile lucratoare vei putea vedea punctele alocate in Contul Tau. Nu uita sa pastrezi bonul pentru validare. .

6.2. In urma inscrierii bonurilor, participantii in Campanie vor acumula puncte in conturile lor create pe www.clubtefal.ro, in functie de valoarea produsului participant achizitionat in perioada campaniei. Numarul de puncte reprezinta 10% din valoarea cu TVA a produsului achizitionat, ce se regaseste pe bonul fiscal/factura fiscala inregistrata pe www.clubtefal.ro. De exemplu, daca un participant a inscris un produs participant a carui valoare cu TVA pe factura fiscala/bonul fiscal este de 200 de lei, participantul acumuleaza, in urma validarii inscrierii, 20 de puncte in contul sau.

6.3.  Validarea bonurilor/facturilor fiscale se va face in termen de maximum 5 zile lucratoare de la data inscrierii, de catre un reprezentant al Organizatorului. In urma validarii inscrierii, participantul va vedea in contul sau creat pe www.clubtefal.ro numarul de puncte acumulate in urma bonului/facturii inscrise in campanie.

          Numarul de puncte ce va rezulta in urma validarii, va fi intotdeauna numar intreg. In cazul in care, in urma inscrierii bonului/facturii, vor rezulta fractii, atunci numarul de puncte validat va fi rotunjit astfel:

 • Numarul de puncte cu fractii cuprinse intre ,00 si 0,49, se va rotunji in minus. De exemplu, daca in urma inscrierii unui bon fiscal/facturi fiscale, au rezultat 14,49 de puncte, participantul va acumula 14 puncte in contul sau.
 • Numarul de puncte cu fractii cuprinse intre ,50 si 0,99, se va rotunji in plus. De exemplu, daca in urma inscrierii unui bon fiscal/facturi fiscale, au rezultat 14,50 de puncte, participantul va acumula 15 puncte in contul sau.

6.4. Un participant poate inscrie mai multe bonuri/facturi diferite in campanie, dar nu mai mult de 3 bonuri pe zi. Punctele colectate cu fiecare bon fiscal / factura fiscala inscris/a in campanie se vor cumula in contul participantului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica sau chiar bloca din platforma orice utilizator pentru care exista suspiciune de frauda.

 

6.5.   Un bon fiscal/o factura fiscala poate fi inscris/inscrisa o singura data in cadrul prezentei Campanii. Bonurile fiscale/facturile fiscale care atesta achizitia produselor participante trebuie pastrate pentru validare in eventualitatea castigarii unui premiu din Campanie.

 

6.6. Pe baza unei inscrieri valide in prezenta campanie, se pot castiga maxim 5 (cinci) premii: 1 premiu pe luna, in cursul celor 4 luni de campanie, cu conditia ca in fiecare luna sa participe cu bonuri/facturi fiscale diferite, si 1 premiu prin tragere la sorti la sfarsitul campaniei. Un participant se poate inscrie cu maxim 3 (trei) bonuri diferite intr-o zi. Participantii vor suporta costurile pentru fiecare inscriere in campanie (achizitia de produse participante si conexiunea la internet).

 

SECTIUNEA 7. VALIDAREA  INREGISTRARILOR

7.1 Pentru a putea fi declarate valide, inregistrarile in Campanie trebuie sa indeplineasca cumulativ, in mod obligatoriu si fara echivoc urmatoarele conditii:

 • inscrierile sa se faca pe adresa de web www. clubtefal.ro  
 • inscrierile trebuie sa se faca in perioada desfasurarii Campaniei 17.09.2018 ora 00.00.00 – 31.12.2018 ora 23.59.59, ora Romaniei;
 • participantul in campanie sa aibe cont activ pe www.clubtefal.ro, completand numele si prenumele sau, adresa de email, parola dorita si telefonul, ca fiind solicitari obligatorii pentru participare. Participantul isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea datelor si, prin inscrierea lor, confirma ca sunt ale sale.
 • participantul sa inscrie numarul si data bonului fiscal/facturii fiscale care atesta achizitia produsului participant in perioada campaniei, intocmai cum este descris in sectiunea 6.1 a prezentului Regulament.
 • Informatiile continute de bonul fiscal/factura fiscala inscris/a in campanie, mentionate in sectiunea 6.1, sa fie vizibile si lizibile
 • bonul fiscal/factura fiscala sa nu existe in baza de date ca fiind inscris/inscrisa anterior.

 

SECTIUNEA 8. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

8.1. Premiile oferite in cadrul prezentei Campanii promotionale pot fi vizualizate in tabelul urmator:

Tip Premiu

Denumire premiu

Numar premii

Valoare individuala maxima (RON, TVA inclus)

Valoare totala maxima (RON, TVA inclus)

Impozit pentru premii

Premiu prin tragere la sorti

Salariu de Chef in valoare de 3000 de euro

1

13.950,00

13.950,00

2.136,00

Premiu prin tragere la sorti

Salariu de Sous Chef in valoare de 1000 de euro

2

4.650,00

9.300,00

1.296.00

Premiu prin tragere la sorti

Salariu de Ucenic bucatar in valoare de 500 de euro

3

2.325,00

6.975,00

828,00

Premiu Garantat

Cantar electronic Tefal Optiss Cities

400

109,00

43.600,00

-

Premiu Garantat

Cana de calatorie Tefal

400

99,00

39.600,00

-

Premiu Garantat

Pachet format din set de spatule Tefal si cartea lui Adrian Hadean #24centimetri

400

98.89

39.596,00

-

Valoare Totala Premii

 

 

153.021,00

 

Valoare Totala Premii + impozit

 

 

157.281,00

 

 

Valoarea totala bruta a premiilor oferite in cadrul Campaniei este 157.281,00 lei, cu TVA si impozitul pe premii incluse.

Premiile in euro au fost calculate la cursul de 4,6500 RON / 1 EURO.

 

8.2. Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (costul de achizitionare a produselor Tefal participante, descrise sectiunea 5 si costul conexiunii la Internet).

8.3. Nu se poate acorda contravaloarea in bani a premiilor castigate in cadrul prezentei Campanii, respectiv nu se pot schimba premiile oferite in cadrul prezentei Campanii.

8.4. Premiile din imaginile folosite pe materialele de promovare ale Campaniei sunt doar cu titlu de prezentare.

8.5. Un participant poate castiga maximum 5 (cinci) premii: 1 premiu pe luna, in cursul celor 4 luni de campanie, cu conditia ca in fiecare luna sa participe cu bonuri/facturi fiscale diferite si 1 premiu prin tragere la sorti la sfarsitul campaniei.

8.6. Toate bonurile participante vor fi inscrise pentru tragerea la sorti a premiilor ce vor fi acordate la finalul campaniei, inclusiv cele castigatoare ale premiilor garantate.


SECTIUNEA 9. PREMIILE GARANTATE, TRAGEREA LA SORTI SI DESEMNAREA CASTIGATORILOR

1. Premiile lunare garantate acordate primilor 300 de participanti, in fiecare luna

9.1. Pentru primii 300 de participanti inscrisi in campanie in fiecare luna, in ordine cronologica si validati de Organizator, se vor acorda 300 de premii garantate dupa cum urmeaza:

In Luna 1 – 17.09.2018 - 30.09.2018, premiile garantate se vor acorda in aceasta ordine:

 • pentru primii 100 de participanti (de la 1 la 100): cate 1 (un) pachet format din set de spatule Tefal si cartea lui Adrian Hadean #24centimetri
 • urmatorii 100 de participanti (de la 101 la 200):  cate 1 (un) cantar electronic Tefal Optiss Cities
 • urmatorii 100 de participanti (de la 201 la 300): cate 1 (o) cana de calatorie Tefal

In Luna 2 – 01.10.2018 - 31.10.2018, premiile garantate se vor acorda in aceasta ordine:

 • pentru primii 100 de participanti (de la 1 la 100): cate 1 (un) cantar electronic Tefal Optiss Cities
 • urmatorii 100 de participanti (de la 101 la 200):  cate 1 (o) cana de calatorie Tefal
 • urmatorii 100 de participanti (de la 201 la 300): cate 1 (un) pachet format din set de spatule Tefal si cartea lui Adrian Hadean #24centimetri

In Luna 3 – 01.11.2018 - 30.11.2018, premiile garantate se vor acorda in aceasta ordine:

 • pentru primii 100 de participanti (de la 1 la 100): cate 1 (o) cana de calatorie Tefal
 • urmatorii 100 de participanti (de la 101 la 200): cate 1 (un) pachet format din set de spatule Tefal si cartea lui Adrian Hadean #24centimetri
 • urmatorii 100 de participanti (de la 201 la 300): cate 1 (un) cantar electronic Tefal Optiss Cities

In Luna 4 – 01.12.2018 - 31.12.2018, premiile garantate se vor acorda in aceasta ordine:

 • pentru primii 100 de participanti (de la 1 la 100): cate 1 (un) pachet format din set de spatule Tefal si cartea lui Adrian Hadean #24centimetri
 • urmatorii 100 de participanti (de la 101 la 200):  cate 1 (un) cantar electronic Tefal Optiss Cities
 • urmatorii 100 de participanti (de la 201 la 300): cate 1 (o) cana de calatorie Tefal

 

Premiile garantate nu se acorda in functie de numarul de puncte colectat. Premiile garantate se acorda in ordine cronologica, in functie de ordinea inscrierii in Campanie. Singura conditie este ca inscrierea sa fie validata de Organizator. Momentul inscrierii in campanie se va considera momentul in care Organizatorul a receptionat inscrierea. Premiile nu se reporteaza de la o luna la alta.

9.2. In cazul in care castigatorul nu poate fi anuntat sau nu poate fi validat in termenele si in conditiile stipulate in prezentul regulament, nu se va apela la rezerve si premiul respectiv nu va mai fi acordat, iar acesta va ramane in posesia Organizatorului.

9.3. Lista castigatorilor si a premiilor castigate va fi publicata pe site-ul www.clubtefal.ro in termen de 20 zile lucratoare de la data validarii castigatorilor.

 

2. Premiile acordate prin tragere la sorti

9.4. Cele 6 premii acordate prin tragere la sorti se vor acorda in functie de numarul de puncte acumulat si validat de Organizator in conturile participantilor la data extragerii, astfel:

 • 1 (un) salariu de Chef in valoare de 3000 de euro se va extrage dintre participantii care au inscris in perioada campaniei bonuri/facturi fiscale si au acumulat pana la finalul campaniei un total de minim 71 de puncte
 • 2 (doua) salarii de Sous – Chef  in valoare de 1000 de euro se vor extrage dintre participantii care au inscris in perioada campaniei bonuri/facturi fiscale si au acumulat pana la finalul campaniei un total de minim 21 de puncte
 • 3 (trei) salarii de Ucenic bucatar in valoare de 500 de euro se vor extrage dintre participantii care au inscris in perioada campaniei minim 1 (un) bon fiscal/factura fiscala, indiferent de numarul de puncte acumulat pana la finalul campaniei

Tragerea la sorti pentru premiile prin tragere la sorti va fi electronica si avea loc in data de 14.01.2019, prin intermediul platformei random.org. Vor intra in tragerea la sorti doar participantii care au colectat puncte in perioada campaniei mentionata in sectiunea 3 a prezentului Regulament si care au fost validati de Organizator. Premiile se vor extrage in aceasta ordine: salariul de Chef, cele 2 salarii de Sous-Chef si cele 3 salarii de Ucenic bucatar.

9.5. Va fi extras 1 castigator si 3 rezerve pentru fiecare premiu. Intai se vor extrage cele 6 premii, in ordinea mentionata in sectiunea 9.4, apoi se vor extrage rezervele, urmand aceeasi ordine. In cazul in care castigatorul nu poate fi anuntat sau nu poate fi validat in termenele si in conditiile stipulate in prezentul regulament, se va apela la prima rezerva a castigatorului, in ordinea extragerii si se va urma aceeasi procedura de anuntare si validare. Daca se parcurge procedura pentru toate cele 3 rezerve si nu se finalizeaza corect validarea nici pentru ultima rezerva, premiul respectiv nu va mai fi acordat, iar acesta va ramane in posesia Organizatorului.

9.6. Numele castigatorilor va fi publicat pe site-ul www.clubtefal.ro in termen de 20 zile lucratoare de la data validarii castigatorilor.


SECTIUNEA 10. ANUNTAREA CASTIGATORILOR, VALIDAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

Anuntarea castigatorilor

10.1. Anuntarea castigatorilor se va face in termen de maximum 10 zile lucratoare de la data la care au fost desemnati castigatori, de catre un reprezentant al Agentiei, la numarul de telefon sau pe adresa de email cu care castigatorii s-au inscris in Campanie. Acestia vor fi informati in legatura cu premiul castigat si procedura de validare.

10.2. In cazul premiilor oferite prin tragere la sorti, reprezentantii Organizatorului vor incerca stabilirea contactului cu fiecare castigator apeland numarul de telefon de maximum 3 ori, in 3 zile lucratoare diferite, in intervalul orar (9.00 – 17.00),la ore diferite. Daca, din motive independente de vointa Organizatorului, castigatorul nu poate fi contactat de catre Organizator in conditiile stabilite (are telefonul inchis, nu raspunde la nici unul dintre apeluri sau numarul este invalid),se va apela la rezerve, in ordinea in care acestea au fost extrase.

Validarea castigatorilor

10.3. Pentru validarea premiilor, castigatorii vor fi rugati sa furnizeze datele personale (nume, prenume, adresa completa si numar de telefon) si sa trimita, in termen de maximum 5 zile lucratoare de la data anuntarii, o copie scanata a unui act de identitate si una dupa bonul fiscal/factura fiscala ce atesta achizitia produsul participant, prin e-mail, la adresa clubtefal@minio.ro. Copia scanata a actului de identitate si a bonului fiscal/facturii fiscale ce atesta achizitia produsului participant trebuie scanata in format .jpg sau .pdf si atasata, subiectul e-mail-ului trebuie sa contina numele Campaniei, iar in corpul e-mail-ului trebuie scrise datele cu caracter personal ale castigatorului (nume, prenume, adresa completa si numarul de telefon

Validarea inscrierilor si acordarea punctelor se va face de Organizator in maximum 5 zile lucratoare de la data inscrierii in Campanie.

Indiferent de premiul castigat, validarea castigatorilor se va face automat, tinandu-se cont de tipul de premiu castigat: garantat si/sau prin tragere la sorti.  

Castigatorii premiilor garantate vor fi contactati prin SMS sau prin e-mail de un reprezentant al Agentiei si vor fi rugati sa trimita datele personale (nume, prenume, adresa completa si numar de telefon),in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data contactarii print-un e-mail de confirmare, la adresa clubtefal@minio.ro. Subiectul e-mail-ului de confirmare trebuie sa contina numele Campaniei (Club Tefal),iar in corpul e-mail-ului trebuie scrise datele cu caracter personal ale castigatorului  necesare expedierii premiului: nume, prenume, adresa de expediere completa si numarul de telefon.

Castigatorii premiilor prin tragere la sorti vor fi contactati telefonic de un reprezentant al Agentiei si vor fi rugati sa trimita, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data contactarii, datele personale (nume, prenume),o copie scanata a unui act de identitate, copiile scanate ale bonurilor/facturilor fiscale inscrise in Campanie si validate de Organizator, o copie a unui extras de cont bancar din care sa reiasa numele complet al castigatorului, contul bancar in RON, precum si numele bancii de pe teritoriul Romaniei unde se doreste virarea premiului, prin e-mail de confirmare, la adresa clubtefal@minio.ro. Copiile scanate ale actului de identitate, extrasului de cont bancar, bonurilor/facturilor fiscale inscrise in Campanie si validate de Organizator trebuie furnizate in format .jpg sau .pdf si atasate e-mail-ului de confirmare. Subiectul e-mail-ului de confirmare trebuie sa contina numele Campaniei (Club Tefal),iar in corpul e-mail-ului trebuie scrise datele cu caracter personal ale castigatorului  necesare expedierii premiului: nume, prenume, CNP-ul, adresa completa, contul bancar in RON si numele bancii.

10.4. In cazul premiilor garantate,   daca un castigator nu poate fi anuntat in termenele si in conditiile stipulate in prezentul Regulament, premiul nu se va acorda si va ramane in posesia Organizatorului.

10.5. In cazul premiilor oferite prin tragere la sorti, daca un castigator nu poate fi anuntat in termenele si in conditiile stipulate in prezentul Regulament, se va apela la prima rezerva a castigatorului respectiv, in ordinea extragerii si se va urma aceeasi procedura de anuntare si validare.

10.5. Procedura de validare a rezervelor este aceeasi cu procedura de validare a castigatorului. In cazul in care rezervele nu vor putea fi contactate si validate, premiul nu se acorda rezervelor si va ramane in proprietatea Organizatorului.

10.6 Toate datele furnizate de catre castigatori vor fi distruse in termen de 60 de zile de la acordarea premiilor, dar nu mai tarziu de 31.03.2019, exceptie facand datele personale ale castigatorilor de premii peste 600 RON care vor fi pastrate in contabilitate potrivit normelor fiscale (dar acestea nu vor mai fi facute publice).

Acordarea premiilor

10.7  Premiile garantate vor fi expediate castigatorilor prin curier rapid, la adresa mentionata de castigator in e-mailul de confirmare mentionat in sectiunea 10 a prezentului regulament, in termen de maxim 20 de zile lucratoare de la data primirii e-mail-ului de confirmare si se vor inmana in baza semnarii AWB-ului ce insoteste coletul.  In momentul inmanarii premiului, castigatorul are obligatia de a prezenta bonurile fiscale/facturile fiscale inscrise in Campanie si validate de Organizator.

10.8  Premiile in bani vor fi acordate prin virament bancar in RON la cursul de 4,6500 RON / 1 EURO, stabilit in prezentul Regulament la sectiunea 8.1. Premiile se vor acorda in termen de maxim 20 de zile lucratoare de la data validarii castigatorului, conform sectiunii 10. Pentru efectuarea viramentului castigatorul va furniza un cont bancar deschis la una din bancile aflate pe teritoriul Romaniei si care detin un cont IBAN aferent platilor in RON. Contul IBAN se furnizeaza printr-o declaratie pe propria raspundere ca IBAN-ul este deschis pe numele castigatorului. Organizatorul sau Agentia nu sunt responsabili pentru costurile bancare suportate de castigator atat la incasarea premiului cat si cele de deschidere cont sau intretinere. Niciun premiu in bani nu va fi acrodat in numerar (cash).

 

SECTIUNEA 11. BONURI / FACTURI FISCALE NECORESPUNZATOARE

11.1. Bonurile fiscale/facturile fiscale care sunt deteriorate, falsificate, inventate, cat si orice alta imitatie sunt considerate nule si nu vor fi luate in considerare in cadrul Campaniei. Orice incercare de falsificare va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare. Organizatorul prezentei Campanii, precum si celelalte firme implicate in Campanie nu isi asuma nici o raspundere pentru bonurile/facturile fiscale necorespunzatoare (deteriorate, falsificate, pierdute, instrainate) sau pentru orice alti factori care ar putea afecta dreptul de participare la prezenta Campanie, si nici nu va fi obligat sa acorde premiile pe baza unor astfel de bonuri/facturi fiscale care nu intrunesc toate conditiile prevazute in prezentul Regulament Oficial, pentru a fi validate.

11.2. Organizatorul nu va fi responsabil de pierderea bonurilor/facturilor fiscale sau de instrainarea lor.

 

SECTIUNEA 12. RESPONSABILITATE

12.1 Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu va fi numit parte in cazurile referitoare la dreptul de proprietate asupra premiilor. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate a premiilor nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul persoanei care respecta prevederile acestui Regulament Oficial. Din momentul primirii premiilor de catre castigator, Organizatorul nu mai raspunde de integritatea si calitatea acestora.

12.2 Organizatorul Campaniei va acorda premii Participantilor care au luat parte la Campanie, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial si care fac dovada achizitionarii produselor participante la Campanie, prin bon fiscal/factura fiscala. In cazul in care Organizatorul constata ca un castigator nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de prezentul Regulament Oficial, isi rezerva dreptul de a suspenda oricand drepturile si beneficiile ce revin castigatorului, fara ca Organizatorul sa datoreze vreo despagubire sau plata respectivului castigator. In cazul in care Organizatorul constata asemenea situatii dupa ce premiul a fost deja acordat, respectivul castigator va restitui Organizatorului valoarea premiului si cheltuielile aferente suportate de Organizator in legatura cu aceasta.

12.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a investiga si a interpreta inscrierile in Promotie; orice neregula ce poate fi clasificata ca incercare de fraudare se soldeaza cu blocarea si eliminarea definitiva a participantului in cauza, Organizatorul nefiind obligat sa anunte aceasta decizie.

12.4. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor oferite in cadrul acestei Campanii.

12.5. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

 • Pierderile, intarzierile sau intreruperile neanuntate ale serviciului de internet, generate de retelele de telefonie mobila sau internet sau de oricare alte defectiuni sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului;   
 • Situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi bon fiscal/aceeasi factura fiscala; in acest caz va fi validat castigator acel participant care face dovada bonului/facturii in original;
 • Situatiile in care participantii inscriu pe pagina web o adresa de email sau un numar de telefon incorect si din aceasta cauza castigatorul nu poate fi contactat pentru a fi validat;
 • Situatiile in care consumatorii achizitioneaza in perioada campaniei produse neparticipante la promotie.
 • Situatiile in care bonul fiscal/factura fiscala inscris in campanie este in afara perioadei campaniei.
 • Situatia in care e-mailul transmis catre castigatori nu a fost vizualizat, a fost blocat sau primit intr-un folder de tip Spam.
 • Situatia in care mesajul SMS transmis catre castigatori nu a fost vizualizat sau a fost blocat.
 • Situatia in care data si ora de inscriere in Campanie difera de cea specificata de participant.

 

12.6 Organizatorul are dreptul de a invalida inscrierile care contin informatii false ori vadit eronate si care nu indeplinesc conditiile de validare mentionate in prezentul Regulament.

12.7 Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara inscrierile in campanie. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda inscrierile respective vor fi anulate.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice persoana participanta in campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al campaniei.

12.8 Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii. Orice intentie de influentare a rezultatelor Campaniei va avea ca rezultat eliminarea din Campanie. Incercarea de frauda, precum inscrierea aceleiasi persoane folosind adrese de e-mail diferite vor rezulta in descalificarea respectivului participant si implicit acesta nu va mai avea dreptul de a primi premiul. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

 

SECTIUNEA 13. CONFIDENTIALITATEA DATELOR – GDPR

13.1  Prin participarea la campania promotionala „ Chef sa fii Chef la tine acasa” confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Group SEB Romania SRL, Organizatorul, Group SEB Romania SRL., este, potrivit legii privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, imputernicitul Operatorului pentru a prelucrea datelor personale colectate in cadrul acestei campanii in scopurile mai sus declarate in numele Operatorului S.C. MINIO STUDIO SRL. Scopul acestei baze de date consta in acordarea premiilor si respectarea prevederilor legisatiei fiscale. Datele utilizatorilor platformei www.clubtefal.ro vor fi pastate pe toata durata menttnerii contului in cadrul platformei, dar nu mai mult de 12 luni din momentul in care organizatorul decide inchiderea platformei, exceptie facand datele personale ale castigatorilor de premii peste 600 RON care vor fi pastrate in contabilitate potrivit normelor fiscale (dar acestea nu vor mai fi facute publice). Organizatorul va mentine activa platforma pe o perioada nedeterminata de timp. Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia companiilor implicare in organizarea si gestionarea campaniei.

13.2. Participantilor la campania promotionala le sunt garantate drepturile prevazute de Legea privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi:

-          dreptul de informare potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre Operator si drepul de acces la date;

-          dreptul la rectificare;

-          dreptul de a solicita stergerea datelor;

-          dreptul la restrictionarea prelucrarii;

-          dreptul la portabilitatea datelor

-          dreptul de opozitie prin care persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazului in care operatorul demonstreaza ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilorsi libertatilor persoanei vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

-          Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.

13.3. Aceste drepturi pot fi exercitate prin trimiterea unui email la adresa clubtefal@minio.ro. Dupa crearea contului pentru inscrierea in campanie, fiecare participant va primi pe adresa de e-mail mentionata in formularul de inscriere,  un mesaj ce contine date unice de autentificare cu care poate verifica in orice moment si urmatoarele informatii:

 • Date personale procesate de Operator;
 • Scopurile procesarii;
 • Perioada procesarii;
 • Data la care datele personale vor fi sterse automat.

13.4. In aceasta platforma, participantii au posibilitatea de a actualiza datele cu caracter personal care nu mai sunt de actualitate. Acestea se vor actualiza automat in baza de date si vor afecta toate inregistrarile in campanie.

13.5. In cazul in care participantii doresc stoparea procesarii datelor cu caracter personal inainte de data pentru care au furnizat acordul anterior, prin aceasta platforma se poate trimite o cerere de stopare a procesarii si stergerii definitive a datelor. Cererea se trimite prin email la adresa clubtefal@minio.ro. Aceste cereri vor fi solutionate in termenul legal de 30 de zile lucratoare. Operatorul va trimite o notificare pe e-mail participantului in momentul in care cererea a fost solutionata.

13.6 La cererea participantilor, adresata in scris pe adresa S.C. MINIO STUDIO S.R.L., Bucuresti, Str. Alizeului nr. 3, sector 6. Cererile vor fi solutionate de catre imputernicitul SC Minio Studio SRL, avand responsabilitatea de a colecta cererile privind exercitarea drepturilor garantate de Legea privind protectia datelor personale venite din partea participantilor pentru a le aduce la cunostinta operatorului si ofiterului DPO. Imputernicitul are de asemenea responsabilitatea de a trimite raspunsurile formulate de operator catre participantii care au formulat astfel de cereri.

13.7 Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia companiilor implicate in organizarea si gestionarea acestei campanii.

13.8 In plus, participand la aceasta campanie cu actualul regulament, declarati ca ati citit si ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate  a Group SEB Romania SRL.

13.9  Participand la actuala campanie sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul prezentei campanii, conform celor mentionate mai sus.

13.10 Operatorul si Imputernicitul se obliga de asemenea sa respecte toate prevederile Legii privind protectia   datelor personale stocate.

 

SECTIUNEA 14. TAXE SI IMPOZITE

14.1. Impozitul datorat pentru veniturile constand in premiile obtinute de catre castigatori in cadrul Campaniei, vor fi achitate de catre Organizator prin intermediul Agentiei, in conformitate cu prevederile Codului fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

SECTIUNEA 15. INCETAREA CAMPANIEI

15.1. Prezenta Campanie poate inceta numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora*, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua.

*Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat, petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului Regulament Oficial si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora.

15.2. In intelesul prezentului Regulament pot constitui cazuri de forta majora urmatoarele evenimente:

a)                  pierderea bazelor de date care contin inscrierile in campanie;

b)                  avarierea sistemului informatic de stocare a datelor si acordare a premiilor;

c)                  tentative de frauda ale mecanismului Campaniei prin mijloace electronice sau alte mijloace;

d)                  orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia;

15.3. Enumerarea de mai sus nu este limitativa fiind utilizata numai in scop exemplificativ.

15.4. Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului Oficial si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art. 1634 alin. (1) – (3)Codul Civil. In cazul in care invoca forta majora, Organizatorul este obligat sa comunice existenta acestuia participantilor la Campanie, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

 

SECTIUNEA 16. LITIGII

16.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.

16.2. Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite in termen de 2 saptamani de la data terminarii campaniei pe urmatoarea adresa: S.C. MINIO STUDIO S.R.L., societate comerciala cu sediul social in Bucuresti, Strada Alizeului nr. 3, Sector 6 sau online la adresa de email clubtefal@minio.ro. Dupa aceasta data Organizatorul si imputernicitul nu vor mai lua in consideratie nici o contestatie.

 

SECTIUNEA 17. REGULAMENTUL OFICIAL

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial. Regulamentul de participare/desfasurare al campaniei promotionale este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant, pe site-ul www.clubtefal.ro ,  sau printr-o solicitare scrisa catre SC Group SEB Romania SRL, cu sediul in Bucuresti, Strada Ermil Pangratti 13.

Orice modificare a regulilor de participare la Campanie, a modului de desfasurare a acesteia, a perioadei valabilitatii acesteia, vor fi anuntate public de Organizator; anuntul va fi facut pe site-ul www.clubtefal.ro.

Prezentul Regulament Oficial a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007, cu modificarile si completarile ulterioare si a fost semnat in 3 exemplare originale, astazi ____/____/_______.

 

 

 

Agentia,

SC. Minio Studio SRL

Director General

Ioana Mucenic