O F E R T A

“Cosul cu extrareduceri de pana la 40%

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 


I. Campania “Cosul cu extrareduceri de pana la 40% (denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 05.12.2018 – 02.02.2019 inclusiv, pentru achizitia unui produs din oferta, comercializat pe site-ul www.flanco.ro.     

 

II. Oferta consta in acordarea unei reduceri direct in cosul de cumparaturi in valoare de pana la 40 (patruzeci) % la achizitia unui produs, in perioada Ofertei, de pe site-ul www.flanco.ro, iar valoarea se scade automat din pretul produsului achizitionat.  


III. Oferta este valabila in limita stocului pentru fiecare achizitie incasata integral a unui produs din oferta. Perioada ofertei este 05.12.2018 – 02.02.2019.   


IV. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.


V. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand ofertele de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate online pe www.flanco.ro exceptand ofertele de rate.


VI. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.