la Regulamentul "Cumpara Arctic relaxat! 30 de zile - Banii inapoi garantat"

autentificat sub nr. 1147/27.06.2014 de notar public Traistaru Ionel

 

 

Organizatorul Campaniei promotionale este Societatea ARCTIC S.A., o societate infiintata si functionand in conformitate cu legislatia din Romania, cu sediul in  Orasul Gaesti, str. 13 Decembrie, nr. 210, judet  Dambovita, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Dambovita sub nr. J15/253/1991, cod unic de inregistrare RO933930, reprezentata legal prin Director General YARDIMCI HASAN ALI.

In temeiul prevederilor Regulamentului "Cumpara Arctic relaxat! 30 de zile - Banii inapoi garantat", Organizatorul decide:

Art.1 Avand in vedere dispozitiile Regulamentului "Cumpara Arctic relaxat! 30 de zile - Banii inapoi garantat", in sensul ca Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prevederile acestuia, prin prezentul Act Aditional se prelungeste perioada de desfasurare a Campaniei promotionale, pentru perioada 01 Iulie 2016 - 31 Ianuarie 2017.

Art.2 Avand in vedere dispozitiile Regulamentului "Cumpara Arctic relaxat! 30 de zile - Banii inapoi garantat", in sensul ca Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prevederile acestuia, prin prezentul Act Aditional se modifica perioada de returnare a contravalorii, in cazul in care clientul opteaza pentru returnarea contravalorii produsului si solicitarea de retur a fost aprobata pe baza conditiilor din prezentul Regulament, suma reprezentand contravaloarea produsului returnat (inscrisa pe documentul fiscal de achizitie) va fi disponibila in maxim 20 zile lucratoare de la data efectuarii returului, in contul indicat pe formularul de retur sau prin mandat postal la adresa indicata pe formularul de retur.

Art.3 Modificarea Regulamentului "Cumpara Arctic relaxat! 30 de zile - Banii inapoi garantat" prin prezentul Act Aditional va intra produce efecte incepand cu data de 01 Iulie 2016.

Art.4 Modificarea Campaniei prevazuta de Regulamentul "Cumpara Arctic relaxat! 30 de zile - Banii inapoi garantat" prin prezentul Act Aditional va fi publicata pe site-ul www.arctic.ro/30zile incepand cu data autentificarii.

 Prezentul Act Aditional face parte integranta din Regulamentul "Cumpara Arctic relaxat! 30 de zile - Banii inapoi garantat", autentificat sub nr.1147/27.06.2014 de notar public Traistaru Ionel, pe care il modifica si il completeaza in mod corespunzator, celelalte articole ale acestuia ramanand neschimbate.

Redactat de parte si autentificat de Societatea Profesionala Notariala ANIMUS, cu sediul in Municipiul Bucuresti, Bulevardul Dimitrie Pompeiu numarul 8, etaj 4, sector 2 intr-un exemplar original care ramane in arhiva biroului si 4 (patru) duplicate, din care 1 (unu) duplicat va ramane in arhiva biroului notarial si 3 (trei) duplicate s-au eliberat partii.

 

ORGANIZATOR,

Societatea ARCTIC S.A.

reprezentata prin Director General

 S.S. YARDIMCI HASAN ALI