REGULAMENTUL CAMPANIEI

“Cumpara prin Cardul Direct si primesti bani inapoi pe voucher”

 

 

I. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei “Cumpara prin Cardul Direct si primesti bani inapoi pe voucher” (denumita in conitnuare “Campania”) este Flanco Retail S.A. (denumita in conitnuare “Organizator”) cu social in Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 5, jud Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, cod unic de inregistrare 27698631, reprezentata de Dragos Sirbu in calitate de Director General.

 

II. DURATA CAMPANIEI

Campania se va desfasura in perioada 14 aprilie 2019-04 mai 2019 (inclusiv).

 

III. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura doar in magazinele fizice Flanco.

 

IV. DREPTUL LA PARTICIPARE

La Campanie pot participa persoanele fizice, care au varsta minima de 18 ani (denumita in continuare “Participant”) care achizitioneaza in perioada specificata la art II, avand ca obiect acordarea unei linii de credit cu card de credit atasat/contract de credit clasic si efectueaza la data aprobarii liniei de credit o cumparatura prin credit, avand ca destinatie achizitionarea produselor aflate in stocul magazinelor..

 

V. MECANISMUL CAMPANIEI

Campania consta in acordarea unui voucher in valoare de 500 (cinci sute) lei pentru fiecare contract finantat de catre ERB Retail Services IFN S.A., cu sediul social in Municipiul Cluj-Napoca, strada George Baritiu, Nr. 1, Judet Cluj, cu adresa de corespondenta la punctul de lucru din Municipiul Bucuresti, Sector

2, Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 6A, Cladirea Olympus, etaj 1 (partial) si etaj 3 (zona 3),inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J12/1566/2018, CUI 16036850, numarul de inregistrare in Registrul General RG-PJR-13-010144/25.06.2018 si numarul de inregistrare in Registrul Institutiilor de plata IP-RO0004/28.04.2011. In perioada 09.04.2019-31.05.2019 avand urmatoarele caracteristi:

1. Tip credit “PROMO VOUCHER CADOU” 

  • 250 (doua sute cinicizeci) lei voucher cadou in cazul achizitionarii ca si prima cumparatura de bunuri cu plata in rate prin cardul Euroline cu valoarea pretului de raft curpinsa intre 2.500 lei - 3.500 lei, tranzactie ce va fi rambursata in 6 - 60 rate lunare (la libera alegere a clientului),cu o dobanda anuala de 31.9%, comision emitere card 30 lei si comision administrare lunar 4.5 lei;
  • 350 (trei sute cincizeci) lei voucher cadou in cazul achizitionarii ca si prima cumparatura de bunuri cu plata in rate prin cardul Euroline cu valoarea pretului de raft curpinsa intre 3.501 lei - 4.999 lei, tranzactie ce va fi rambursata in 6 - 60 rate lunare (la libera alegere a clientului),cu o dobanda anuala de 24.9%, comision emitere card 30 lei si comision administrare lunar 4.5 lei;
  • 500 (cinci sute) lei in cazul achizitionarii ca si prima cumparatura de bunuri cu plata in rate prin cardul Euroline cu valoarea pretului de raft de minim 5.000 lei, tranzactie ce va fi rambursata in 6 - 60 rate lunare (la libera alegere a clientului),cu o dobanda anuala de 23.88%, comision emitere card 30 lei si comision administrare lunar 4.5 lei.  

Voucherul se poate utiliza in perioada: 15.04.2019 - 07.06.2019.

 

VI. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil, in mod gratuit, online pe www.flanco.rosi in magazinele fizice Flanco.

Clauze speciale:

1. Voucherul se acorda la achizitia oricarui produs comercializat in magazinele FLANCO cu urmatoarele exceptii: giftcard si servicii.

2. Nu se acorda reducere pentru pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme

3. Aceasta Campanie se cumulează cu alte oferte promoționale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de preț acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fără a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare); așadar, clientul care optează pentru aceasta Campanie va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate în magazine.

4. In situatia in care valoarea cumparaturii depaseste valoarea voucher-ului, clientul va achita diferenta de pret cu alte mijloace de plata acceptate in magazinele participante la promotie.

5. In situatia in care valoarea produsului este mai mica decat valoarea voucher-ului, clientul poate opta pentru achizitia mai multor produse pana la concurenta valorii voucher-ului sau va pierde diferenta care nu poate fi restituita.

6. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Campaniei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de la raft din momentul achizitiei produsului minus valoarea voucherului.

7. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu acest voucher, indiferent de motivul returnarii, clientul nu va beneficia de reactivarea voucher-ului pentru achizitia altor produse.

 

VII. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

 

VIII. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Campania, dar nu inainte de a anunța publicul prin afisarea in magazine si pe site-ul www.flanco.ro.

 

IX. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la aceasta Campanie Participantii sunt de acord ca datele lor cu caracter personal: nume, prenume (inclusiv adresa de livrare si numarul de telefon in cazul in care este solicitata livrarea produselor la domiciliul Participantului) sa fie prelucrate in scopul organizarii si desfasurarii Campaniei.

Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera ciculatie a acestor date, urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere, dreptul la restrictionare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se opune si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Flanco prin:

1. Trimiterea unui e-mail la adresa data.protection@flanco.ro

2. Trimiterea solicitarii prin curier/posta la adresa: Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-23, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 3, jud Ilfov, in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

 

X. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa/trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzeci si opt) de ore de la achizitia produsului/produselor. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului de mai sus nu va fi luata in considerare. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) sile calendaristice.

 

XI. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv, dar fara a se limita la descalificarea Participantului la Campanie.

 Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cause care nu depend direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet, s.a.

 

FLANCO RETAIL S.A.

Prin Dragos Sirbu

Director General