OFERTA

"Cumpara prin credit Cetelem si primesti bani inapoi pe voucher"

Perioada de valabilitate: 01.06.2018 –30.06.2018 Campania " Cumpara prin credit Cetelem si primesti bani inapoi pe voucher” (numita in cele ce urmeaza „Campania”) este organizata de: FLANCO RETAIL S.A. (“Flanco”),cu sediul social in Soseaua Bucuresti Nord nr. 15 -23, Parcul de birouri Swan, Cladirea Windsor, et. 3, Voluntari, judetul Ilfov, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J23/513/2012 si Codul unic de inregistrare nr. RO27698631, operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. 18793

I. Oferta “Cumpara prin credit Cetelem si primesti bani inapoi pe voucher”  este valabila in perioada 01.06.2018 –30.06.2018 (inclusiv),in cadrul magazinelor Flanco de pe teritoriul Romaniei (“Magazinele Flanco”),cu exceptia magazinului online www.flanco.ro si a rezervarilor facute in magazinul online www.flanco.ro cu ridicare din magazine.

 

II. Oferta consta in acordarea unui voucher in valoare de 150 (osutacincizeci) / 300 (treisute) lei pentru fiecare contract finantat de catre BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti, Sediul social: str. Clucerului nr. 78 – 80, sector 1, Bucuresti, Romania, Numar inmatriculare in Registrul Comertului: J40/20815/2017, Cod Unic Intregistrare Fiscala: 38627806. in perioada 01.06.18-30.06.18, avand urmatoarele caracteristi:,

  1. Tip credit Standard 33%, Standard 35%, 4 rate cadou si Pensionari – specificatiile produselor financiare se regasesc la biroul de credit;
  2. Voucher in valoare de 150 (osutacincizeci)lei pentru contractele de credit cu valori intre 3,500 (treimiicincisute) si 4,499 (patrumiipatrusutenouazecisinoua) lei;
  3. Voucher in valoare de 300 (treisute) lei pentru contractele de credit >= 4,500 (patrumiicincisute) lei.

 

III. Voucherul se acorda doar clientilor persoane fizice, care incheie un contract de credit cu  BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti, in perioada 01.06.2018 – 30.06.2018, avand ca obiect acordarea unei linii de credit cu card de credit atasat/contract de credit clasic si efectueaza la data aprobarii liniei de credit o cumparatura credit, avand ca destinatie achizitionarea produselor aflate in stocul magazinelor Flanco.

 

IV. In conditiile prezentei Oferte nu se va putea achizitiona mai mult de un produs de acelasi tip, avand acelasi cod comercial/de producator.


V  Utilizare VOUCHER:

Posesorii voucherelor nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani in schimbul acestora, si nici nu pot solicita modificarea parametrilor vocherelor. Voucherele sunt nominale. Organizatorul nu isi asuma raspunderea in nici un fel in cazul pierderii, furtului sau deteriorarii voucherului.

Posesorul voucherului poate achizitiona produse din reteaua magazinelor Flanco in perioada de valabilitate inscrisa pe  acestea (01.06.2018 – 04.07.2018).

Voucherele dau dreptul posesorului sa achizitioneze produsele disponibile in magazinele participante. Utilizarea voucher-ului se face o singura data si nu se poate cumula cu alte vouchere sau card de fidelitate, pentru plata unei achizitii.

In situatia in care valoarea cumparaturii depaseste valoarea voucher-ului, clientul va achita diferenta de pret cu alte mijloace de plata acceptate in Magazinele participante la promotie.

Voucherul nu poate fi utilizat pentru achizitie giftcard,servicii, pentru facturi de avans, proforme sau alte tipuri de discounturi fata de cele afisate pe eticheta de pret.

  1. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu voucherul emis in aceasta Campanie, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client fara valoarea voucher-ului, respectiv valoarea voucher-ului nu va fi returnata.
  2. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu acest voucher, indiferent de motivul returnarii, clientul nu va beneficia de reactivarea voucher-ului pentru achizitia altor produse.

 

VI. Flanco isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de inregistrare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament; care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana. Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie, va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate

 

VII. Flanco nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii la acesta Oferta.

Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Flanco, inclusiv prezenta Oferta, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite.

 

VII. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si pe site-ul www.flanco.ro


S.C. FLANCO RETAIL S.A.