OFERTA

“De Sf. Andrei, primesti cadou 1000 de puncte de fidelitate”

Perioada de valabilitate: 30.11.2017-01.12.2017

TERMENE SI CONDITII

 

I. Oferta “De Sf. Andrei, primesti cadou 1000 de puncte de fidelitate” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 30.11.2017-01.12.2017 (inclusiv),doar in cadrul magazinelor Flanco de pe teritoriul Romaniei (“Magazinele Flanco”).

 

II. Oferta consta in acordarea a 1000 ( o mie) de puncte de fidelitate cadou de catre Flanco in contul de fidelitate Mereu Flanco al clientilor.

 

III. Reducerea se acorda clientilor persoane fizice care corespund urmatoarelor  criterii:

 

  • Au fost inscrisi in programul de fidelitate Mereu Flanco.
  • Au prenumele: Andreea, Andrei.
  • Au furnizat un numar de telefon mobil valid si o adresa de email valida la inscrierea in program.
  • Prezinta cardul (sau seria cardului) de fidelitate Mereu Flanco la momentul achizitiei din Magazinele Flanco.

 

IV. Reducerea se acorda doar in baza cardului sau a seriei cardului de fidelitate al clientului.

 

V. Punctele de fidelitate pot  fi folosite in perioada 30.11.2017 -31.12.2017. 100 (o suta) de puncte de fidelitate valoreaza 1 (unu) leu conform regulamentului programului Mereu Flanco.

 

Posesorii de card de fidelitate pot utiliza, la efectuarea tranzactiei, punctele de fidelitate acumulate in cont pana la momentul campaniei.

 

VI. Punctele nu se utilizeaza pentru achizitii de carduri tip gift card si nici pentru servicii (garantii, transport, etc.)

Punctele nu se utilizeaza sau acumuleaza pentru facturile de avans.

 

  1. VII.  In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada ofertei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.

 

  1. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului.

 

 

IX. Flanco isi rezerva dreptul de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de inregistrare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana. Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate.

 

X. Flanco nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii la acesta Oferta.

 

XI. Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Flanco, inclusiv prezenta Oferta, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite.

 

XII. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si pe site-ul www.flanco.ro .

 

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.