Esential de retinut:

la cumpararea oricarui espressor Nespresso din oferta primesti cadou un voucher pentru cafea

promotia este valabila in perioada 28 februarie 2020 – 02 mai 2020

utilizarea cuponului pentru cafea cadou se poate face pana la data de 29 mai 2020

Termenii si conditiile Campaniei Promotionale

Descoperiti savoarea Originala Nespresso in magazinele partenere

 

 

 

Nestlé Romania S.R.L, Divizia Nespresso, avand sediul in Bucuresti, Str. George Constantinescu nr. 3, Sc. A, Et. 7, Sector 2, Cod Unic de Inregistrare 8184502, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J40/10813/2010, cont bancar RO71CITI0000000724652158, (denumita in continuare „DiviziaNespresso”) aduce la cunostinta clientilor/ potentialilor clienti, termenii si conditiile promotiei „Cafea cadou la achizitia aparatelor de cafea”.

Promotia presupune acordarea unui cupon cadou pentru capsule de cafea Nespresso la achizitionarea unui aparat de cafea Nespresso inclus in promotie din magazinele partenere, in perioada 28 februarie 2020 – 02 mai 2020.

Aparate incluse in promotie: Essenza Mini, Inissia, Pixie, Citiz, Essenza Plus, Citiz&Milk, Lattissima Touch, Lattissima One, Expert, Expert&Milk sau Creatista Plus.

Cuponul cadou pentru achizitionarea de capsule de cafea Nespresso poate fi revendicat in perioada 28 februarie – 29 mai 2020 pentru aparatul de cafea achizitionat din magazinele partenere, conform conditiilor prezentate mai jos, in functie de modelul aparatului de cafea si conform procedurii stabilite in functie de canalul de distributie din care este achizitionat aparatul de cafea Nespresso:

Conditii de acordare a cuponului pentru cafea cadou:

 • Primiti un cupon cadou in valoare de 100 RON (TVA inclus) la achizitionarea unui aparat de cafea Essenza Mini, Inissia sau Pixie
 • Primiti un cupon cadou in valoare de 150 RON (TVA inclus) la achizitionarea unui aparat de cafea CitiZ, Essenza Plus, Lattissima One sau Lattissima Touch
 • Primiti un cupon cadou in valoare de 250 RON (TVA inclus) la achizitionarea unui aparat de cafea CitiZ&milk, Expert, Expert&Milk, sau Creatista Plus.

Valoarea cuponului cadou poate fi utilizata doar pentru achizitionarea capsulelor de cafea Nespresso din canalele proprii Nespresso detaliate mai jos. Aceasta valoare nu poate fi transferata in contul clientului si nu poate fi transformata in numerar.

Cuponul cadou trebuie utilizat pentru o singura comanda. In cazul in care valoarea comenzii se afla sub pragul cuponului cadou, de 100 RON, 150 RON sau 250 RON, cadoul exclusiv nu va fi aplicat, astfel va rugam sa adaugati capsule de cafea de o valoare minima cu cea a cadoului exclusiv. In cazul in care valoarea capsulelor de cafea achizitionate este mai mare decat valoarea cuponului cadou, veti suporta diferenta de pret.

In perioada promotiei, unui singur client i se pot acorda un numar maxim de 3 cupoane, chiar daca se achizitioneaza mai mult de 3 aparate de cafea si indiferent de magazinul partener din care se achizitioneaza aparatele de cafea. In cazul in care ati achizitionat mai mult de 3 aparate de cafea, va rugam sa va adresati specialistilor din Nespresso Boutique sau Centrului de Relatii cu Clientii.

Promotia este valabila doar pentru achizitionarea aparatelor de cafea Nespresso de la magazinele partenere Nespresso.

 

 

Magazinele partenere Nespresso:

 1. Reteaua de magazine Flanco si www.flanco.ro (www.flanco.ro sectiunea Electrocasnice Bucatarie - Espressoare)

Pentru a rascumpara cuponul cadou primit la achizitia aparatului si pentru a primi capsulele de cafea Nespresso, este necesar sa va inregistrati ca membru al Clubului Nespresso. Contul de Membru Nespresso va ofera acces rapid la noutatile si informatiile despre sortimentele noastre de cafea, promotii, precum si consiliere si asistenta tehnica privind utilizarea espressorului dumneavoastra: https://www.nespresso.com/ro/ro/services#/.

Inregistrarea ca membru al Clubului Nespresso presupune ca:

 • respectivul client sa fie posesorul unui aparat de cafea Nespresso, indiferent daca acest aparat a fost achizitionat de la Nestlé Romania S.R.L- Divizia Nespresso, magazine partenere Nespresso, din magazine Nespresso din alte tari sau din alte surse;
 • respectivul client sa se inregistreze ca membru al Clubului Nespresso prin completarea si semnarea unui formular pentru date personale (nume, adresa de e-mail, telefon, adresa postala).
 • sa achizitioneze minimum o cutie de cafea Nespresso (10 capsule).

Inregistrarea ca membru al Clubului Nespresso se poate efectua:

 • online, pe website-ul wwww.nespresso.com,
 • prin Centrul de Relatii cu Clientii, disponibil la numarul de telefon 0 800 008 300 (apel gratuit din orice retea, program luni - vineri intre orele 08:00 - 20:00).in Bucuresti: Nespresso Boutique, Calea Dorobanti, nr. 210, Nespresso Boutique Baneasa Shopping City, Soseaua Bucuresti - Ploiesti 42D, in punctul de de vanzare Nespresso din AFI Cotroceni, Bulevardul Vasile Milea 4, punctul de vanzare Nespresso din Mega Mall, Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5,
 • in Cluj-Napoca: punctul de vanzare Nespresso din VIVO! Mall, Strada Avram Iancu 492-500, Floresti,

Datele personale oferite vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile legale si cu politica de confidentialitate Nespresso. Orice comunicare ulterioara va fi efectuata pe baza acordului dumneavoastra exprimat prin completarea si semnarea formularului de inregistrare ca Membru al Clubului Nespresso. Nota de informare privind prelucrarea datelor personale de catre Nespresso, este disponibila gratuit pe www.nespresso.com/ro/ro/legal.

A. Canalele proprii Nespresso in care se pot rascumpara cupoanele cadou:

-          Nespresso Boutique, din Calea Dorobanti nr. 210, Bucuresti,

-          Nespresso Boutique din Baneasa Shopping City, la parter, Bucuresti,

-          Punctul de vanzare Nespresso din AFI Palace Cotroceni, culoarul Champs-Élysées, Bucuresti,

-          Punctul de vanzare Nespresso din Mega Mall, la parter, Bucuresti,

-          Punctul de vanzare Nespresso din VIVO! Mall, la parter, Cluj-Napoca,

-          Centrul de Relatii cu Clientii (disponibil la 0 800 008 300, apel gratuit din orice retea).

 

Pentru a beneficia de cuponul cadou este necesara respectarea urmatoarelor cerinte, in functie de canalul de distributie din care ati achizitionat aparatul de cafea Nespresso:

 

      I.        Pentru achizitionarea aparatului de cafea din magazinele partenere

 

Pentru achizitionarea aparatului de cafea in perioada 28 Februarie 2020 – 2 mai 2020 din magazinele partenere (cele mentionate mai sus sau mentionate pe www.nespresso.com),utilizarea cuponului pentru cafea cadou se poate face pana la data de 29 mai 2020, astfel:

 • In Nespresso Boutique sau in punctele de vanzare Nespresso: Prezentati cuponul cadou (primit la achizitionarea aparatului),completat cu datele personale, pe care sa fie lipit autocolantul cu seria aparatului achizitionat (acesta se regaseste pe tavita de picurare a aparatului),alaturi de factura sau bonul fiscal originale, ce atesta achizitionarea unui aparat numai din sistemul Nespresso in perioada promotiei.

 

 • Prin Centrul de Relatii cu Clientii:

Trimiteti la adresa de e-mail Nespresso.romania@Nespresso.com o copie a facturii sau a bonului fiscal care atesta achizitionarea unui aparat numai din sistemul Nespresso in perioada promotiei si o copie a cuponului cadou aferent promotiei, primit la achizitionarea aparatului, completat cu datele personale, pe care sa fie lipita seria aparatului achizitionat.

Documentele pot fi trimise in format jpg sau pdf, dimensiunea mesajului nu trebuie sa depaseasca 5 MB. Centrul de Relatii cu Clientii analizeaza si valideaza documentele trimise in 48 de ore de la transmiterea acestora (in timpul programului de lucru afisat pe website www.Nespresso.com),apoi contacteaza in termen de 24 de ore membrul Clubului Nespresso care a transmis cererea pentru a inregistra comanda in care se utilizeaza cuponul cadou.

Cupoanele pentru cafea cadou pot fi folosite exclusiv pentru achizitionarea de capsule de cafea din canalele proprii Nespresso mentionate mai sus, pana la data de 29 mai 2020 indiferent daca ati achizitionat aparatul din magazinele partenere sau din canalele proprii Nespresso.

Comanda in care este utilizat cuponul cadou se proceseaza in baza termenelor de cumparare in vigoare.

Nespresso nu este responsabil pentru pierderea/ deteriorarea/ expirarea cuponului cadou sau a bonului fiscal sau a facturii originale, daca este cazul.

Cuponul cadou poate fi utilizat doar in tara din care a fost achizitionat aparatul de cafea.

Cuponul cadou este transferabil, cu conditia respectarii regulilor stipulate in acest document privind promotia acordarea cuponului pentru cafea cadou la achizitionarea aparatelor de cafea Nespresso din canalele proprii sau din magazinele partenere.

Pentru a afla mai multe detalii despre modul de utilizare a cupoanelor cadou primite, precum si despre conditiile de plata si de livrare, sau despre politica de confidentialitate, va rugam sa vizitati www.Nespresso.com, sau sa contactati Centru de Relatii cu Clientii.

 

Livrare gratuita

Beneficiati de livrare gratuita pentru orice comenzi efectuate in perioada 28 Februarie 2020 – 2 mai 2020, in urmatoarele canale de distributie proprii Nespresso: prin magazinul online www.nespresso.com, prin intermediul aplicatiilor Nespresso, disponibile pentru iPhone®, iPad®, AndroidTM sau prin Centrul de Relatii cu Clientii, indiferent de continutul comenzii sau de valoarea acesteia. Livrarea se va efectua la adresa indicata, prin servicii de curierat.

 

CONFIDENTIALITATEA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Divizia Nespresso prelucreaza datele cu caracter personal ale participantilor la prezenta promotie in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("GDPR") si cu Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal existenta pe website-ul Nespresso.com.

Divizia Nespresso garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor participantilor. Datele personale mai sus indicate sunt furnizate in mod direct de dumneavoastra si refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date determina imposibilitatea pentru Nestlé Romania SRL, partenerii si/sau furnizorii sai, de a duce la indeplinire in mod corespunzator activitatile specifice si colaborarea cu dumneavoastra Datele cu caracter personal sunt prelucrate avand la baza obligatia legala a operatorului (art. 6 (1) (c) din GDPR),interese legitime (art. 6 (1) (f) din GDPR) si/sau consimtamantul persoanei vizate (art 6 (1) (a) din GDPR).

Urmatoarele date pot fi colectate de la toti participantii: nume, prenume, adresa, numar de telefon,adresa de e-mail, numarul de Membru al Clubului Nespresso, numele magazinului de unde a fost achizitionat aparatul si data achizitionarii. Pentru indeplinirea unor obligatii fiscale, Divizia Nespresso poate solicita date precum CNP-ul.

Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Termeni si Conditii, beneficiarii cupoanelor cadou isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Diviziei Nespresso exclusiv in vederea inregistrarii, validarii, atribuirii cupoanelor cadou si indeplinirii obligatiilor lor legale, juridice si/sau fiscale.

Divizia Nespresso ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele dumneavoastra cu Caracter Personal sunt prelucrate numai pentru perioada minima necesara pentru scopurile stabilite in aceasta Informare. Pentru indeplinirea de catre Divizia Nespresso, a obligatiilor legale, juridice si fiscale, datele de inregistrare ale beneficiarilor cupoanelor cadou vor fi colectate si retinute, dupa cum urmeaza: Datele beneficiarilor cupoanelor cadou, indiferent de valoare, vor fi pastrate pe durata promotiei si dupa incetarea promotiei, pe o durata de minim 3 ani si 6 luni pana la 6 ani.

Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei promotii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Divizia Nespresso trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

Divizia Nespresso le poate solicita beneficiarilor cupoanelor cadou acordul pentru comunicari ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct si pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele si prenumele lor. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime aceste acorduri, ramanand la libera lor alegere. In cazul in care beneficiarii cupoanelor cadou vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia; acordarea cupoanelor cadou nu este sub nicio forma conditionata de optiunea exprimata pe acest aspect.

Conform legii aplicabile, persoanele vizate beneficiaza de drepturile de informare, de acces la datele, de interventie si de portabilitate asupra datelor cu caracter personal, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate si de a se adresa justitiei si autoritatilor competente. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii pot trimite o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, catre Divizia Nespresso la adresa Str. George Constantinescu nr. 3, sc A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, Romania, sau pe email la dataprotection@ro.nestle.com.

Aceasta promotie nu poate fi utilizata simultan cu alte oferte promotionale sau reduceri oferite de Divizia Nespresso.

Divizia Nespresso isi rezerva dreptul de a refuza tentativele de utilizare a cupoanelor cadou prin care se incearca incalcarea acestor termeni si conditii. In acest sens, Divizia Nespresso poate solicita lamuriri si documente suplimentare.

Nu pot beneficia de promotia Nespresso „Cafea cadou la achizitia aparatelor de cafea” urmatoarele categorii de persoane:

-          angajatii companiei Nestlé Romania S.R.L. si ai distribuitorilor acesteia;

-          angajatii magazinelor partenere Nestlé Romania S.R.L., Divizia Nespresso

-          angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si functionarea Clubului Nespresso;

-          rudele angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie).

Pot participa in promotie persoanele fizice cu varsta de peste 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania.

Divizia Nespresso isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document pe parcursul derularii promotiei, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul website-ului www.Nespresso.com. Pentru aducerea la cunostinta publicului, Termenii si Conditiile promotiei vor fi publicate si vor fi disponibile in mod gratuit oricarei persoane interesate pe website-ul www.Nespresso.com, sectiunea Mentiuni Legale, in Nespresso Boutique si in magazinele in perioada campaniei, 28 Februarie 2020 - 02 mai 2020.