Termenii si conditiile Campaniei Nespresso„Descoperiti universul Nespresso”

 

 

Nestlé Romania S.R.L, Divizia Nespresso, In continuare „Organizatorul”, avand sediul In Bucuresti, Str. George Constantinescu nr. 3, Sc. A, Et. 7, Sector 2, Cod Unic de Inregistrare 8184502, Inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J40/10813/2010, operator de date cu caracter personal In baza Notificarii ANSPDCP nr. 2168, cont bancar RO71CITI0000000724652158, aduce la cunostinta clientilor/ potentialilor clienti, termenii si conditiile, In continuare ”Regulamentul” campaniei Nespresso„Descoperiti universul Nespresso”, In continuare ”Campania”.

 

Campania „Descoperiti universul Nespresso” este valabila exclusiv pentru clientii care au achizitionat un espressor Nespresso din magazinul onlinewww.flanco.ro, in perioada 21 octombrie – 3 noiembrie 2019 si care efectueaza ulterior o comanda de minimum 5 cutii de cafea (50 de capsule) In perioada 21 octombrie – 15 decembrie 2019 In magazinul onlinewww.Nespresso.com.

Astfel, la achizitionarea unui espressor Nespresso de pe www.flanco.roIn perioada campaniei, clientii vor primi un cod unic format din 9 caractere, inclus pe factura, pe care Il pot utiliza In momentul efectarii unei comenzi de minimum 50 de capsule de cafea Nespresso, pentru a beneficia de un set predefinit cadou, format din 40 de capsule de cafea (20 capsule de Arpeggio si 20 capsule de Volluto),ce va fi adaugat In comanda.

 

Cum puteti beneficia de Setul predefinit de 40 de capsule de cafea cadou:

Achizitionati un espressor Nespresso din magazinul online www.flanco.ro In perioada 21 octombrie – 3 noiembrie 2019.

Asteptati livrarea espressorului si identificati seria aparatului, inscriptionata pe cutie sau pe autocolantul lipit pe tavita de picurare a espressorului.

In urma achizitionarii espressorului Nespresso, veti primi un Newsletter de la Flanco ce include un cod unic, prin care puteti beneficia de promotie. Copiati codul unic format din 9 caractere, inclus pe factura.

Inregistrati-va contul de Membru al Clubului Nespresso, Inscrieti seria aparatului In contul dumneavoastra, apoi efectuati o comanda de minimum 50 de capsule In perioada 21 octombrie – 3 noiembrie 2019. La finalizarea comenzii, In cadrul paginii de Checkout, Inscrieti codul unic format din 9 caractere, Inclus In corpul newsletter-ului, In campul aferent Codului Promotional, iar Setul predefinit de 20 de capule de cafea (format din 2x Arpeggio, 2x Volluto) cadou, va fi adaugat in comanda dumneavoastra.

 

Promotia se va aplica exclusiv pentru prima comanda de minimum 50 de capsule Nespresso, efectuata In perioada 21 octombrie – 3 noiembrie 2019, fiind necesara Inregistrarea codului unic primit.

 

Pentru a efectua o comanda pewww.nespresso.com, este necesar sa va Inregistrati ca membru al Clubului Nespresso. Contul de Membru Nespresso va ofera acces rapid la noutatile si informatiile despre sortimentele noastre de cafea, promotii, precum si la sfaturi si asistenta tehnica privind utilizarea espressorului dumneavoastra.

 

Inregistrarea ca membru al Clubului Nespresso presupune ca:

1. respectivul client sa fie posesorul unui aparat de cafea Nespresso, indiferent daca acest aparat a fost achizitionat de la Nestlé Romania S.R.L, Divizia Nespresso, magazine partenere Nespresso, din magazine Nespresso din alte tari sau din alte surse;

2. respectivul client sa se Inregistreze ca membru al Clubului Nespresso prin completarea si semnarea unui formular pentru date personale (nume, adresa de e-mail, telefon, adresa postala)

3. sa cumpere minimum o cutie de cafea Nespresso (10 capsule)

 

Inregistrarea ca membru al Clubului Nespresso se poate efectua:

1. online, pe website-ul wwww.nespresso.com,

2. in Nespresso Boutique, Calea Dorobanti, nr. 210 sau In punctele de vanzare Nespresso din Baneasa Shopping City sau AFI Cotroceni,

3. prin Centrul de Relatii cu Clientii, disponibil la numarul de telefon 0 800 008 300 (apel gratuit din orice retea).

 

Datele personale oferite vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile legale si cu politica de confidentialitate Nespresso.

Orice comunicare ulterioara va fi efectuata pe baza acordului dumneavoastra exprimat prin completarea si semnarea formularului de Inregistrare ca Membru al Clubului Nespresso. Nota de informare privind prelucrarea datelor personale de catre Nespresso, este disponibila gratuit pe www.nespresso.com/ro/ro/legal.

 

Campania este valabila exclusiv pentru membrii Clubului Nespresso si se va aplica doar daca ati inregistrat seria aparatului in momentul inregistrarii contului de Membru Nespresso – seria aparatului este inscriptionata pe cutie sau pe autocolantul lipit pe tavita de picurare a espressorului.

  

Aceasta promotie se aplica o singura data, pentru o singura comanda a unui singur Membru al Clubului Nespresso, astfel un Membru al Clubului Nespresso nu poate beneficia decat de un singur set de 40 de capsule de cafea pe toata durata campaniei.

 

Mentionam ca Setul predefinit de 40 de capsule de cafea este un produs promotional si nu este disponibil pentru vanzare. De asemenea, acesta nu poate fi schimbat In bani sau cu alte cutii de cafea decat cele predefinite - setul predefinit de 40 de capsule de cafea este format din: 2 cutii de Arpeggio (20 capsule) si 2 cutii de Volluto (20 capsule).

 

Pentru a afla mai multe detalii despre conditiile de plata si de livrare a comenzilor dumneavoastra, va rugam sa vizitati www.nespresso.com, sau sa contactati Centru de Relatii cu Clientii, disponibil la numarul de telefon 0 800 008 300, apel gratuit din orice retea.

 

Aceasta oferta nu se aplica simultan cu alte oferte promotionale sau reduceri oferite de catre Nespresso.

 

TAXE SI IMPOZITE

In cazul promotiei, Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori, in conformitate cu Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare. Orice obligatii de natura fiscala  sau de alta natura In legatura cu cadoul primit sunt In sarcina exclusiva a castigatorilor, cu exceptia acelora care trebuie retinute la sursa conform prevederilor legale In vigoare, dacã acestea vor fi datorate.

 

Participantilor la Campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea inscrierii in Campanie sau a consultarii Regulamentului Oficial de Desfasurare a Campaniei etc.). Cheltuielile mai sus prevazute nu sunt si nici nu vor putea fi considerate a fi „cheltuieli indirecte” in sensul Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, astfel cum a fost republicata, cu modificarile ulterioare.

 

PRELUCRAREA  DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Organizatorul, In vederea desfasurarii Campaniei prelucreaza datele personale ale participantilor la aceasta Campanie, in conformitate cu Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (“GDPR”) si cu Nota de informare Nestle privind prelucrarea datelor cu caracter personal care se gaseste pe website-ul www.nespresso.com/ro/ro/legal.

Datele cu caracter personal prelucrate in cadrul prezentei Campanii sunt: nume; prenume; adresa de e-mail, adresa postala.

Datele cu caracter personal ale participantilor vor fi prelucrate de catre Organizator si colaboratorii acestuia implicati in derularea Campaniei - in interes legitim si pentru indeplinirea obligatiilor legale - in urmatoarele scopuri: (i)organizarii si desfasurarii Campaniei; (ii) desemnarii si validarii castigatorilor; (iii) atribuirii cadourilor si indeplinirii obligatiilor fiscale si/sau juridice ale Organizatorului.

Participantii declara ca au fost informati ca Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal furnizate voluntar si direct de catre Participanti in scopul includerii acestor date cu caracter personal in bazele de date ale acestora in scopul participarii la Campanie, identificarii si validarii in calitate de castigatori, inmanarii si primirii cadourilor. Participantii au inteles ca fara prelucrarea acestor date cu caracter personal Organizatorul nu poate asigura desfasurarea Campaniei.

 

Organizatorul le poate solicita participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele si prenumele lor. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia.

 

Datele cu caracter personal vor fi dezvaluite autoritatilor competente, in cazurile in care Organizatorului trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare si nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Fiecare participant confirma ca a inteles ca prezentul Concurs se desfasoara prin intermediul unor platforme si/sau aplicatii online (precum website-uri, conturi retele de socializare, aplicatii web); aceste platforme si/sau aplicatii online au propriile politici cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, participantii avand obligatia de a se informa cu privire la acestea. 

 

Organizatorul ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca Datele cu Caracter Personal sunt prelucrate numai pentru perioada necesara si pentru scopurile stabilite in prezentul Regulament. Pentru indeplinirea de catre Organizator a obligatiilor legale, juridice si fiscale, datele de inregistrare ale participantilor vor fi colectate si retinute, dupa cum urmeaza: a) Datele castigatorilor cadourilor, indiferent de valoarea cadoului, vor fi pastrate de Organizator pe durata campaniei si dupa incetarea procedurii de acordare a cadourilor, pe o durata de minim 3 ani si 6 luni pana la 6 ani si 6 luni; b) Datele participantilor necastigatori vor fi pastrate de catre Organizator pe perioada campaniei indicata in prezentul Regulament si inca trei ani si sase luni de la incheierea campaniei si acordarea cadourilor.

11.7 La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, asa cum aceste perioade sunt mentionate mai sus, Organizatorul va vor sterge/distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare si stocare, cu exceptia cazului in care participantul continua sa ramana membru al Clubului Nespresso.

11.8 In vederea asigurarii unei prelucrari echitabile si transparente, persoanele vizate au urmatoarele drepturi prevazute de GDPR: dreptul de acces la date (art.15); dreptul de a rectifica datele (art.16); dreptul de a fi informat (art. 12-13); dreptul la portabilitatea datelor (art. 20); dreptul de a fi uitat (art.17); dreptul de a face opozitie (art.21); dreptul de restrictionare a prelucrarilor (art.18); dreptul de a se opune la profilari (art. 21). De asemenea, persoana vizata poate depune o plangere in fata autoritatii competente.

11.9 Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii pot trimite o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, catre Organizator pe adresa Str. George Constantinescu nr. 3, sc A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti sau pe email la dataprotection@ro.nestle.com.

 

Pot beneficia de Campania Nespresso “Descoperiti universul Nespresso” persoanele de peste 18 ani care nu sunt:

anga­jatii companiei Nestlé Romania S.R.L. si ai distribuitorilor acesteia;

angajatii oricaror companii implicate In realizarea oricaror activitati legate de organizarea si functionarea Clubului Nespresso;

rudele angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie).

 

Nespresso Isi rezerva dreptul de a refuza aplicarea ofertei In cazul tentativelor prin care se Incearca Incalcarea acestor termeni si conditii si/sau a legii/.

 

Organizatorul este Indreptatit sa ia toate masurile necesare In caz de tentativa de frauda, abuz sau orice alte acte care ar putea afecta imaginea Organizatorului sau costurile acestui Concurs.

 

In cazul In care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat acordarea cadourilor, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea In instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente. Orice intentie de influentare a rezultatelor Concursului va avea ca rezultat eliminarea respectivului participant din Concurs.

 

 

Nespresso Isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document pe parcursul derularii Campaniei, dar nu Inainte de a anunta publicul online, pe www.nespresso.com.

 

Pentru aducerea la cunostinta publicului, prezentul Regulament incluzand termenii si conditiile campaniei va fi disponibile In mod gratuit oricarei persoane interesate online, pe www.nespresso.com In perioada campaniei 21 octombrie – 3 noiembrie 2019.