O F E R T A

“Discount 10% reducere pe loc”

Perioada de valabilitate: 18.04.2017-23.04.2017

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I  I. Oferta  “Discount 10% reducere pe loc” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 18.04.2017-23.04.2017, pentru achizitia produselor comercializate doar in magazinele Flanco, cu exceptia magazinului online www.flanco.ro si a rezervarilor facute in magazinul online www.flanco.ro cu ridicare din magazin, in conditiile in care la momentul achizitiei clientul alege ca modalitate de plata cu card debit/credit:

Raiffeisen Bank, Garanti Bonus Card, Star Card, BCR, ING, BRD Finance, Cetelem, Bancpost, EuroLine,Alpha Bank, Card Avantaj si BRD


II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 10% la valoarea facturii  pentru produsele comercializate in magazinele Flanco.

  Reducerea se acorda pe baza alegerii ca modalitate de plata „plata cu card”;

  Reducerea nu se acorda pentru facturile de avans, facturi proforme  sau achizitii de carduri cadou;

  Reducerea se acorda posesorului de card Raiffeisen Bank, Garanti Bonus Card, Star BT, BCR, ING, BRD Finance, Cetelem, Bancpost, EuroLine,Alpha Bank, Card Avantaj si BRD.


III. Reducerea nu se cumuleaza cu alte reduceri de tip voucher emise de catre Flanco Retail S.A. sau partenerii Flanco Retail S.A.


IV. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.


V. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

In perioada 18.04.2017 – 23.04.2017 planul de rate pentru cardurile de credit este urmatorul:

Card

Numar rate fara dobanda

RAIFFEISEN

24

BANCA TRANSILVANIA

12

CARD AVANTAJ

2,3,12

BCR

12

BONUS CARD GARANTI

20

ING

20

BRD FINANCE

20

CETELEM

20

BANCPOST EUROLINE AMEX

18

ALPHA BANK

20

BANCPOST

18

BRD

18

 

 S.C. FLANCO RETAIL S.A.