O F E R T A

“Discount 10% reducere pe loc”

Perioada de valabilitate: 28.07.2017-31.07.2017

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I  I. Oferta  “Discount 10% reducere pe loc” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 28.07.2017-31.07.2017, pentru achizitia produselor comercializate in magazinele Flanco, cu exceptia magazinului online www.flanco.ro si a rezervarilor facute in magazinul online  www.flanco.ro cu ridicare din magazin, in conditiile in care la momentul achizitiei clientul alege ca modalitate de plata cu cardul de credit Card Avantaj.


II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 10% la valoarea facturii  pentru produsele comercializate in magazinele Flanco.

Reducerea se acorda pe baza alegerii ca modalitate de plata „plata cu card credit”;

Reducerea nu se acorda pentru facturile de avans, facturi proforme  sau achizitii de carduri cadou;

Reducerea se acorda posesorului de card Card Avantaj.


III. Reducerea nu se cumuleaza cu alte reduceri de tip voucher emise de catre Flanco Retail S.A. sau partenerii Flanco Retail S.A.


IV. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.


V. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

In perioada 28.07.2017 – 31.07.2017 planul de rate pentru cardul de credit Avantaj este urmatorul:

Banca

Numar de rate fara dobanda*

CARD AVANTAJ

2,3,4,12

 

*Dobanda zero se aplica lunar daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre banca.

 S.C. FLANCO RETAIL S.A.