OFERTA

"Dublare puncte pentru clientii din programul de fidelitate Mereu Flanco"

Perioada de valabilitate: 01.03 – 30.04.2018

TERMENE SI CONDITII

 

I. Oferta “Dublare puncte pentru clientii din programul de fidelitate Mereu Flanco” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 01.03 – 30.04..2018 (inclusiv),doar in cadrul magazinelor Flanco de pe teritoriul Romaniei (“Magazinele Flanco”) si in cadrul magazinului online www.flanco.ro. In cadrul magazinului online www.flanco.ro oferta este valabila incepand cu data de 01.03.2018 ora 09:00 am si pana in data de 30.04.2018 ora 23:59 pm.

 

II. Oferta consta in dublarea valorii punctelor existente in cont in cazul unei achizitii in cadrul Magazinelor Flanco si  in cazul magazinului on-line www.flanco.ro.

 

III. Oferta se acorda clientilor persoane fizice care corespund urmatoarelor  criterii:

  • Au fost inscrisi in programul de fidelitate Mereu Flanco pana la data de 28.02.2018.
  • Au furnizat un numar de telefon mobil valid si o adresa de email valida la inscrierea in program.
  • Prezinta cardul (sau seria cardului) de fidelitate Mereu Flanco la momentul achizitiei din Magazinele Flanco.

 

IV. Reducerea se acorda doar in baza cardului sau a seriei cardului de fidelitate al clientului.

 

V. In conditiile prezentei Oferte, nu exista limitare de produse pe factura de catre un singur posesor de card de fidelitate Mereu Flanco.

Punctele aferente tranzactiei din oferta nu se vor acumula in contul de fidelitate al clientilor.

 

VI. Reducerea nu se acorda pentru achizitii de carduri tip gift card si nici pentru servicii (garantii, transport, etc.).

 

VII. Aceasta Oferta se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret / campanii de discount acordate de Flanco, indiferent de modalitatea de acordare a acestora, cu exceptia ofertelor de achizitie in rate. Oferta nu se cumuleaza cu alte vouchere active in perioada 01.03-30.04.2018.

Oferta nu se aplica pentru facturile de avans sau proforme in cazul achizitiilor din magazinele fizice Flanco. In cazul achizitiilor online, oferta nu se aplica pentru comenzile cu plata OP neachitate.

 

VIII.  In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada ofertei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii. De asemenea, punctele vor fi returnate in contul clientului.

 

IX. Flanco isi rezerva dreptul de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de inregistrare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana. Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate.

 

X. Flanco nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii la acesta Oferta.

 

XI. Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Flanco, inclusiv prezenta Oferta, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite.

 

XII. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si pe site-ul www.flanco.ro .

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.