DVD player portabil Philips PD7030/12

ID: 77110 / COD: PD7030/12
DVD player portabil Philips PD7030/12
DVD player portabil Philips PD7030/12
DVD player portabil Philips PD7030/12
DVD player portabil Philips PD7030/12
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Afisaj LCD color TFT de 17,8 cm (7") in format panoramic 16:9
Ecranul LCD color da viata imaginilor, afisand fotografiile dvs. pretioase, filmele si muzica preferata cu aceleasi detalii bogate si culori vibrante din lumea reala, precum fotografiile tiparite la calitate ridicata. Raportul de aspect panoramic 16:9 este standard de la televiziunea universala pana la cea digitala de inalta definitie. Un raport de aspect original de 16:9 ofera o afisare a clipurilor video fara bare in partea superioara sau inferioara a imaginii si fara pierderile de calitate generate de scalare, alterarea unei imagini pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de ecran.

Compatibil DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD si CD
DVD playerul portabil Philips este compatibil cu majoritatea discurilor DVD si CD disponibile pe piata. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD si CD – toate pot fi redate pe DVD player. DVD+/-R este un termen prescurtat pentru o unitate DVD care poate accepta ambele formate DVD uzuale inregistrabile. De asemenea, DVD+/-RW accepta ambele tipuri de discuri uzuale reinscriptibile.

Pana la 3 ore de redare cu bateria incorporata*
Acest player Philips este livrat cu o baterie reincarcabila compacta integrata pentru functionare extinsa. Pana la 3 ore de redare continua de filme, fotografii si muzica pot fi obtinute cu o singura incarcare. Doar conectati cablul de alimentare pentru a reincarca playerul - este atat de simplu.

Reluare completa in caz de pana de curent
Playerul DVD-Video retine pozitia in care ati intrerupt vizionarea ultima data atunci cand este oprit direct sau atunci cand se intrerupe alimentarea cu energie. Daca nu ati comutat sa redati un alt disc, playerul dvs. va relua redarea de unde ati oprit filmul ultima data numai prin reincarcarea discului. Facandu-va viata mult mai usoara!

Adaptor auto inclus
Acest player este livrat cu accesorii comode pentru masina, pentru a amplifica placerea de vizionare pe drum. Acest adaptor pentru masina va permite sa alimentati playerul de la bricheta. Configurarea unui player portabil nu a fost niciodata mai usoara.
Caracteristici principale
Tip:DVD Portabil
3D:Nu
DLNA:Nu
Medii de redare:CD CD-R CD-RW DVD DVD+R DVD+RW DVD-R DVD-RW
Format redare:DivX MP3 MPEG4
Conversie 2D la 3D:Nu
Sistem tv:NTSC / PAL
Specificatii audio
Tuner radio:Nu
Decodare sunet:Dolby Digital
Conectivitate:
Video compozit:Da
Video component:Nu
Audio digitala coaxiala:Nu
Scart:Nu
Jack 3.5 mm:Da
LAN:Nu
Intrare/iesire AV:Nu
Caracteristici speciale
Cititor carduri:Nu
Altele
Telecomanda:Nu
Greutate (Kg):0.71
Dimensiuni (D x H x W):153 x 38 x 195
Garantie:24 luni
( Nota 3 / 1 review )
Adauga reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
31.10.2012
produsul e foarte bun dar cand se termina bateria trebuie incarcat oprit asa ca 2-3 ore copilul sta si face ce?
Produse similare