Rabla electrocasnice 2022

Click pentru mai multe detalii

Retur Gratuit 45 de zile

Click pentru mai multe detalii

Garantie Extinsa

Flanco iti garanteaza 5 zile pentru repararea produsului

Solutii de plata

Cele mai eficiente solutii de plata

Credit Online

Credit online, simplu si rapid

Livrare Oriunde

Livram pana la usa casei tale. Atat de confortabil

Rezervare Online

Rezervi online si ridica produsul din cel mai apropiat magazin

Verificare Colet

La Flanco esti sigur ca primesti ce ai comandat

Espressor manual De’Longhi EC 9355.BM la Specialista Prestigio, 1450 W, 19 Bar, 2L, Negru/Argintiu

Stoc limitat
ID:
147991
COD:
EC9355.BM
Garantie 24 luniDetalii
Garantie 24 luni
https://www.flanco.ro/media/catalog/product/cache/e53d4628cd85067723e6ea040af871ec/e/s/espressor_ec9355.bm_1.jpg
https://www.flanco.ro/media/catalog/product/cache/e53d4628cd85067723e6ea040af871ec/e/s/espressor_ec9355.bm_2.jpg
https://www.flanco.ro/media/catalog/product/cache/e53d4628cd85067723e6ea040af871ec/e/s/espressor_ec9355.bm_3.jpg
https://www.flanco.ro/media/catalog/product/cache/e53d4628cd85067723e6ea040af871ec/e/s/espressor_ec9355.bm_4.jpg
https://www.flanco.ro/media/catalog/product/cache/e53d4628cd85067723e6ea040af871ec/e/s/espressor_ec9355.bm_5.jpg
     
    Reparare cu prioritate, in 5 zile lucratoare
     
    Preluare in service si returnare produs reparat prin curier
     
    Inlocuire produs defect cu un produs nou similar
    Detalii
    100% online. Verificare identitate prin autorizare tranzacție card bancar și semnare electronică prin SMS,

    mai multe informatii.

    Oney
    luni 3, 4
    Raiffeisen
    luni 2, 4, 6, 8
    Avantaj
    luni 1, 2, 3, 4, 6, 9, 12
    BCR
    Garanti
    luni 4, 6, 12
    Cetelem
    luni 6-60
    Star BT
    luni 10, 12
    BT Direct
    luni 3, 10, 12
    BRD Finance
    luni 3, 6
    BRD
    luni 3, 6, 9, 12, 18, 24, 40
    ING
    luni 12
    Alpha
    luni 2, 3, 4, 6, 12
    CEC Bank
    luni 3, 6, 9, 12, 18, 24
    Banca Romaneasca
    luni 3, 6, 12
    TBI
    luni  4
    UniCredit
    luni  3, 6, 12
    Oney 3x 4x
    Plateste în 3 sau 4 rate cu cardul tau de debit.
    Rapid și ușor cu Oney, mai multe informatii.
Beneficii:
  • Livrare pana la usa casei tale
  • Verificare colet la livrare
  • Retur simplu si rapid
Specificatii cheie:
Sistem dedicat de incalzire pentru lapte
My LatteArt: puteti spuma manual laptele folosind distribuitorul de aburi
Tehnologia “Active Temperature Control” mentine temperatura apei pe parcursul intregului proces de preparare a cafelei
disponibilitate:
Stoc limitat
PLP:
4.999,99 lei
Acesta este pretul de listare al produsului. Pretul de vanzare valabil acum este afisat mai jos.
3.499,99 lei
Diferenta:
1.500,00 lei
Rezerva si ridica din magazin
ID:

Espressor manual De’Longhi EC 9355.BM la Specialista Prestigio, 19 Bar

espressor

Perfectiune in prepararea cafelei. Stil italian.


Tehnologia de ultima generatie pentru prepararea cafelei este incorporata intr-un design contemporan, inspirat de espressoarele profesionale si ilustreaza perfect maiestria unui barista.
Modul in care boabele sunt rasnite, preinfuzia dinamica, stabilitatea termica precisa pentru preparare si cele 3 setari de temperatura pentru procesul de infuzare, surprind si elibereaza intreaga aroma a boabelor de cafea preferate, pentru ca rezultatul din ceasca sa fie unul perfect, de fiecare data.
La Specialista Prestigio ofera 3 retete presetate si pregatite automat: Espresso, Coffee si Americano.
Pentru a obtine cantitatea de bautura recomandata pentru reteta Americano, duza independenta de apa este proiectata sa adauge apa calda, direct in ceasca, peste cele 2 espresso.
Functia My Menu permite personalizarea si salvarea cantitatii pentru fiecare reteta, conform preferintelor.
Sensor_Grinding

Sensor Grinding Technology


Macinarea precisa este esentiala pentru prepararea bauturilor pe baza de espresso, pentru a asigura cel mai bun rezultat in ceasca.
Tehnologia cu sensor si cele 8 setari ale rasnitei controleaza perfect rasnirea boabelor de cafea pentru a elibera toata aroma acestora si a obtine cea mai buna extractie posibila, in raport cu sortimentul de cafea ales.
La Specialista Prestigio este echipat cu 2 filtre pentru cantitati diferite de pudra de cafea.
Filtrul pentru 1 ceasca permite o cantitate de pana la 12g de pudra de cafea si este potrivit pentru un singur espresso sau o singura cafea.
Filtrul pentru 2 cesti permite o cantitate de pana la 20g de pudra de cafea si este potrivit pentru doua cesti de cafea, o cafea dubla si cu aroma puternica pentru o ceasca mai mare sau pentru utilizarea unor boabe de cafea cu o prajire usoara.
Setati doza potrivita de cafea rotind selectorul de dozare in etape incepand de la cantitatea minima pana cand ati atins semnul indicat in interiorul filtrului.
Ambele filtre au un singur perete, exact ca cele folosite de un barista profesionist in cafenele.
Daca sunteti pasionat de cafea, acestea sunt optiunea preferata, deoarece permit un control mai mare al extractiei iar rezultatul este o bautura cu corp plin si care surprinde toate aromele boabelor de cafea.
Capacitatea recipientului pentru boabele de cafea este de 250g iar a rezervorului pentru apa de 2l.

Smart Tamping Station


Presarea corecta a dozei de cafea este esentiala pentru o extractie optima a cafelei.
Sistemul “Smart Tamping” asigura efectuarea acestui procedeu uniform si usor; trebuie doar sa apasati maneta si espressorul va aplica presiunea corecta asupra pudrei de cafea. Presiunea maxima este de 15-20 kg, in functie de filtrul utilizat.
control

Active Temperature Control


Extractia perfecta a cafelei are nevoie de o temperatura de infuzie stabila.
Tehnologia “Active Temperature Control” mentine temperatura apei pe parcursul intregului proces de preparare a cafelei, pentru a garanta o extractie optima si un rezultat ideal in ceasca.
Fiecare tip de cafea are nevoie de o temperatura dedicata pentru a extrage cele mai bune arome. Cele 3 temperaturi oferite de La Specialista Prestigio permit alegerea temperaturii ideale a apei utilizate in procesul de infuzare, in functie de boabele de cafea alese. Temperatura selectata ramane stabila in timpul procesului de preparare pentru o extractie optima a cafelei.
Cele 3 setari de temperatura corespund intervalelor 92° / 94° / 96°C.
Acestea sunt temperaturile apei din interiorul thermoblock-ului si sunt diferite de temperatura bauturii din ceasca sau de temperatura masurata atunci cand bautura curge din portfiltru.
latteart

My LatteArt


Pentru o experienta barista completa, puteti spuma manual laptele folosind distribuitorul de aburi My LatteArt.
Cu ajutorul acestui sistem este foarte usor de obtinut o spuma catifelata si densa pentru bauturile pe baza de lapte sau o spuma fina si consistenta potrivita pentru latte art.
Pentru a pregati un cappuccino perfect, este fundamentala spumarea laptelui in cel mai bun mod, care poate sa nu fie o sarcina usoara. Textura si temperatura sunt cele doua elemente care, atunci cand sunt combinate, joaca un rol esential in obtinerea rezultatului dorit.
Distribuitorul de abur este realizat dintr-un tub intern din plastic acoperit de un tub exterior metalic. Acesta este conectat printr-o supapa la sistemul de incalzire: aburul este activat deschizand supapa interna printr-un buton dedicat. Datorita tubului interior din plastic, distribuitorul de abur este rece la atingere, ceea ce inseamna ca nu exista riscul ca exteriorul metalic sa atinga temperaturi ridicate.

Inaltimea cestilor si a paharelor


La Specialista Prestigio permite prepararea bauturilor preferate in pahare si cesti cu o inaltime de pana la 12cm.
Exista, de asemenea, un suport pliabil pentru cesti si pahare mici, potrivite pentru espresso, de pana la 8cm inaltime. Acest lucru permite ca livrarea cafelei sa fie mai aproape de ceasca iar crema bauturilor pe baza de cafea sa fie consistenta.
inaltime

Accesorii incluse in pachet


  • Portafiltrul cu 2 filtre (max. 12g si max. 20g);
  • Cana pentru spumarea laptelui cu o capacitate de 300 ml;
  • Decalcifiant 100ml;
  • Perie de curatare;

 Dual Heating System


La Specialista Prestigio este echipat cu 2 sisteme de incalzire.
Thermoblock-ul de inalta performanta dedicat prepararii cafelei incalzeste in mod constant apa pentru cafea.
Sistemul de incalzire dedicat aburului asigura temperatura ideala pentru prepararea optima a laptelui spumat.

 Dynamic Preinfusion


Preinfuzia este dinamica deoarece durata acestui procedeu este adaptata la densitatea dozei de cafea, pentru a se asigura ca intreaga suprafata este umeda si uniforma. Acest lucru contribuie la realizarea unei extractii perfecte, de fiecare data.

Sistem dedicat de incalzire pentru lapte 


Crearea texturii perfecte a laptelui va deveni un ritual al fiecarei dimineti.
Performantele de spumare sunt posibile datorita sistemului de incalzire dedicat laptelui, ce garanteaza ca espressorul este intotdeauna pregatit sa inceapa spunarea laptelui, la temperatura potrivita.

Sfaturi pentru curatarea si intretinerea espressorului


Pentru a prelungi durata de viata a espressorului si a obtine un gust perfect in ceasca, recomandam folosirea accesoriilor De’Longhi pentru curatare si ingrijire.
Decalcifierea, efectuata ori de cate ori este solicitata de espressor, este esentiala. Espressorul are un proces automat de decalcifiere si este recomandat sa folositi doar decalcifiantul De’Longhi EcoDecalk. Decalcifiantul EcoDecalk este puternic, rapid, ecologic si contine doar ingrediente naturale.
Pentru procesul de decalcifiere, adaugati pur si simplu 100 ml de solutie EcoDecalk in rezervorul de apa, completati cu apa rece, proaspata si urmati instructiunile simple indicate de espressor.
Filtrul de apa De’Longhi protejeaza espressorul de formarea depozitelor de calcar si ajuta la eliminarea impuritatilor din apa, imbunatatind gustului cafelei. In conditii normale de uz se poate utiliza timp de 2 luni, apoi este necesara inlocuirea cu un filtru nou, reducand astfel frecventa decalcifierii espresorului.
  • Espressor manual De’Longhi EC 9355.BM la Specialista Prestigio, 1450 W, 19 Bar, 2L, Negru/Argintiu
  • PLP:
    4.999,99 lei
    Acesta este pretul de listare al produsului. Pretul de vanzare valabil acum este afisat mai jos.
    3.499,99 lei
    Diferenta:
    1.500,00 lei
    Adauga in cos

Specificatii

Caracteristici tehnice
Tip espressorManual
Putere1450.000000
Presiune19 bar
Capacitate rezervor apa2 l
Numar duze cesti2
Rasnita incorporataDa
Sistem anti-picurareDa
Rezervor lapteDa
Capacitate compartiment cafea250.000000
DisplayMecanic
Rezervor apa detasabilDa
Tava picaturi detasabilaDa
Functii si programe
Sistem spumare lapteDa
Sistem decalcifiereDa
Setare temperaturaDa
Setare cantitate cafeaDa
Setare grad macinareDa
Caracteristici generale
Material rasnitaInox
CuloareNegru
Garantie24 luni

Review-uri

Scrie o recenzie
Acorda o nota produsului:
Max. 3 imagini, 2MB Format imagine: .jpg, .png
Livrare pana la usa casei tale
Verificare colet la livrare
Retur simplu si rapid
Livrare Gratuit
Incepand cu marti, 28 Iun
Verifica stoc magazine
Extinde serviciul de garantie
Vezi beneficii
Informatii finantare
incepand de la 102,24 lei
Informatii plata card credit
pana la 24 de rate fara dobanda
Plateste in 3x sau 4x cu cardul de debit
rate pe cardul de salariu prin Oney
Specificatii produs
Recenzii (0)
Frecvent cumparat cu
Produse similare
Specificatii produs
înapoi
Specificatii cheie:
Sistem dedicat de incalzire pentru lapte
My LatteArt: puteti spuma manual laptele folosind distribuitorul de aburi
Tehnologia “Active Temperature Control” mentine temperatura apei pe parcursul intregului proces de preparare a cafelei

Specificatii

Caracteristici tehnice
Tip espressorManual
Putere1450.000000
Presiune19 bar
Capacitate rezervor apa2 l
Numar duze cesti2
Rasnita incorporataDa
Sistem anti-picurareDa
Rezervor lapteDa
Capacitate compartiment cafea250.000000
DisplayMecanic
Rezervor apa detasabilDa
Tava picaturi detasabilaDa
Functii si programe
Sistem spumare lapteDa
Sistem decalcifiereDa
Setare temperaturaDa
Setare cantitate cafeaDa
Setare grad macinareDa
Caracteristici generale
Material rasnitaInox
CuloareNegru
Garantie24 luni
ID:

Espressor manual De’Longhi EC 9355.BM la Specialista Prestigio, 19 Bar

espressor

Perfectiune in prepararea cafelei. Stil italian.


Tehnologia de ultima generatie pentru prepararea cafelei este incorporata intr-un design contemporan, inspirat de espressoarele profesionale si ilustreaza perfect maiestria unui barista.
Modul in care boabele sunt rasnite, preinfuzia dinamica, stabilitatea termica precisa pentru preparare si cele 3 setari de temperatura pentru procesul de infuzare, surprind si elibereaza intreaga aroma a boabelor de cafea preferate, pentru ca rezultatul din ceasca sa fie unul perfect, de fiecare data.
La Specialista Prestigio ofera 3 retete presetate si pregatite automat: Espresso, Coffee si Americano.
Pentru a obtine cantitatea de bautura recomandata pentru reteta Americano, duza independenta de apa este proiectata sa adauge apa calda, direct in ceasca, peste cele 2 espresso.
Functia My Menu permite personalizarea si salvarea cantitatii pentru fiecare reteta, conform preferintelor.
Sensor_Grinding

Sensor Grinding Technology


Macinarea precisa este esentiala pentru prepararea bauturilor pe baza de espresso, pentru a asigura cel mai bun rezultat in ceasca.
Tehnologia cu sensor si cele 8 setari ale rasnitei controleaza perfect rasnirea boabelor de cafea pentru a elibera toata aroma acestora si a obtine cea mai buna extractie posibila, in raport cu sortimentul de cafea ales.
La Specialista Prestigio este echipat cu 2 filtre pentru cantitati diferite de pudra de cafea.
Filtrul pentru 1 ceasca permite o cantitate de pana la 12g de pudra de cafea si este potrivit pentru un singur espresso sau o singura cafea.
Filtrul pentru 2 cesti permite o cantitate de pana la 20g de pudra de cafea si este potrivit pentru doua cesti de cafea, o cafea dubla si cu aroma puternica pentru o ceasca mai mare sau pentru utilizarea unor boabe de cafea cu o prajire usoara.
Setati doza potrivita de cafea rotind selectorul de dozare in etape incepand de la cantitatea minima pana cand ati atins semnul indicat in interiorul filtrului.
Ambele filtre au un singur perete, exact ca cele folosite de un barista profesionist in cafenele.
Daca sunteti pasionat de cafea, acestea sunt optiunea preferata, deoarece permit un control mai mare al extractiei iar rezultatul este o bautura cu corp plin si care surprinde toate aromele boabelor de cafea.
Capacitatea recipientului pentru boabele de cafea este de 250g iar a rezervorului pentru apa de 2l.

Smart Tamping Station


Presarea corecta a dozei de cafea este esentiala pentru o extractie optima a cafelei.
Sistemul “Smart Tamping” asigura efectuarea acestui procedeu uniform si usor; trebuie doar sa apasati maneta si espressorul va aplica presiunea corecta asupra pudrei de cafea. Presiunea maxima este de 15-20 kg, in functie de filtrul utilizat.
control

Active Temperature Control


Extractia perfecta a cafelei are nevoie de o temperatura de infuzie stabila.
Tehnologia “Active Temperature Control” mentine temperatura apei pe parcursul intregului proces de preparare a cafelei, pentru a garanta o extractie optima si un rezultat ideal in ceasca.
Fiecare tip de cafea are nevoie de o temperatura dedicata pentru a extrage cele mai bune arome. Cele 3 temperaturi oferite de La Specialista Prestigio permit alegerea temperaturii ideale a apei utilizate in procesul de infuzare, in functie de boabele de cafea alese. Temperatura selectata ramane stabila in timpul procesului de preparare pentru o extractie optima a cafelei.
Cele 3 setari de temperatura corespund intervalelor 92° / 94° / 96°C.
Acestea sunt temperaturile apei din interiorul thermoblock-ului si sunt diferite de temperatura bauturii din ceasca sau de temperatura masurata atunci cand bautura curge din portfiltru.
latteart

My LatteArt


Pentru o experienta barista completa, puteti spuma manual laptele folosind distribuitorul de aburi My LatteArt.
Cu ajutorul acestui sistem este foarte usor de obtinut o spuma catifelata si densa pentru bauturile pe baza de lapte sau o spuma fina si consistenta potrivita pentru latte art.
Pentru a pregati un cappuccino perfect, este fundamentala spumarea laptelui in cel mai bun mod, care poate sa nu fie o sarcina usoara. Textura si temperatura sunt cele doua elemente care, atunci cand sunt combinate, joaca un rol esential in obtinerea rezultatului dorit.
Distribuitorul de abur este realizat dintr-un tub intern din plastic acoperit de un tub exterior metalic. Acesta este conectat printr-o supapa la sistemul de incalzire: aburul este activat deschizand supapa interna printr-un buton dedicat. Datorita tubului interior din plastic, distribuitorul de abur este rece la atingere, ceea ce inseamna ca nu exista riscul ca exteriorul metalic sa atinga temperaturi ridicate.

Inaltimea cestilor si a paharelor


La Specialista Prestigio permite prepararea bauturilor preferate in pahare si cesti cu o inaltime de pana la 12cm.
Exista, de asemenea, un suport pliabil pentru cesti si pahare mici, potrivite pentru espresso, de pana la 8cm inaltime. Acest lucru permite ca livrarea cafelei sa fie mai aproape de ceasca iar crema bauturilor pe baza de cafea sa fie consistenta.
inaltime

Accesorii incluse in pachet


  • Portafiltrul cu 2 filtre (max. 12g si max. 20g);
  • Cana pentru spumarea laptelui cu o capacitate de 300 ml;
  • Decalcifiant 100ml;
  • Perie de curatare;

 Dual Heating System


La Specialista Prestigio este echipat cu 2 sisteme de incalzire.
Thermoblock-ul de inalta performanta dedicat prepararii cafelei incalzeste in mod constant apa pentru cafea.
Sistemul de incalzire dedicat aburului asigura temperatura ideala pentru prepararea optima a laptelui spumat.

 Dynamic Preinfusion


Preinfuzia este dinamica deoarece durata acestui procedeu este adaptata la densitatea dozei de cafea, pentru a se asigura ca intreaga suprafata este umeda si uniforma. Acest lucru contribuie la realizarea unei extractii perfecte, de fiecare data.

Sistem dedicat de incalzire pentru lapte 


Crearea texturii perfecte a laptelui va deveni un ritual al fiecarei dimineti.
Performantele de spumare sunt posibile datorita sistemului de incalzire dedicat laptelui, ce garanteaza ca espressorul este intotdeauna pregatit sa inceapa spunarea laptelui, la temperatura potrivita.

Sfaturi pentru curatarea si intretinerea espressorului


Pentru a prelungi durata de viata a espressorului si a obtine un gust perfect in ceasca, recomandam folosirea accesoriilor De’Longhi pentru curatare si ingrijire.
Decalcifierea, efectuata ori de cate ori este solicitata de espressor, este esentiala. Espressorul are un proces automat de decalcifiere si este recomandat sa folositi doar decalcifiantul De’Longhi EcoDecalk. Decalcifiantul EcoDecalk este puternic, rapid, ecologic si contine doar ingrediente naturale.
Pentru procesul de decalcifiere, adaugati pur si simplu 100 ml de solutie EcoDecalk in rezervorul de apa, completati cu apa rece, proaspata si urmati instructiunile simple indicate de espressor.
Filtrul de apa De’Longhi protejeaza espressorul de formarea depozitelor de calcar si ajuta la eliminarea impuritatilor din apa, imbunatatind gustului cafelei. In conditii normale de uz se poate utiliza timp de 2 luni, apoi este necesara inlocuirea cu un filtru nou, reducand astfel frecventa decalcifierii espresorului.
PLP:
4.999,99 lei
Acesta este pretul de listare al produsului. Pretul de vanzare valabil acum este afisat mai jos.
3.499,99 lei
Diferenta:
1.500,00 lei
Adauga in cos
Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul nostru folosim fisiere de tip cookie. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite. Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.
Sunt de acord Personalizez
Google
Facebook
Whiteimage