Filtru HEPA pentru purificatoare de aer Philips AC4124/10

ID: 115177 / COD: AC4124/10
-13%
-13%
Filtru HEPA pentru purificatoare de aer Philips AC4124/10
139,99 lei
159,99 lei
(-20,00 lei)
In stoc
Livrare:
Verifica disponibilitate in magazine
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Alerta de protectie pentru aer sanatos te avertizeaza atunci cand este nevoie sa inlocuiesti filtrul
Alerta de protectie pentru aer sanatos iti ofera o avertizare timpurie privind momentul de inlocuire a filtrului. Daca filtrul nu este inlocuit la timp, aparatul inceteaza sa functioneze, pentru a evita functionarea fara efect atunci cand filtrul este plin. Aceasta reprezinta asigurarea pentru un aer intotdeauna curat.
Filtreaza particule ultrafine >20 de nanometri
In combinatie cu filtrul Multi-Care, filtrul HEPA filtreaza particule ultrafine >20 de nanometri, inclusiv bacterii, praf, alergeni si unele virusuri. Conform publicatiilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, virusurile de gripa aviara, de gripa umana si bacteriile Legionella au dimensiuni mai mari de 20 de nanometri.
Blocarea de protectie pentru aer sanatos asigura intotdeauna aer sanatos
Functia Blocare de protectie pentru aer sanatos iti asigura intotdeauna aer sanatos. Aceasta opreste purificatorul atunci cand aerul sanatos nu mai poate fi garantat. Atunci cand unul dintre filtre este aproape plin si trebuie sa fie curatat sau inlocuit, alerta de protectie pentru aer sanatos te avertizeaza sa inlocuiesti sau sa cureti filtrul. Atunci cand utilizatorii nu inlocuiesc filtrul in cauza, aparatul opreste functionarea si se blocheaza. 
Elimina germenii si mucegaiul cu invelis antibacterian
Filtreaza germenii si mucegaiul, precum si particulele ultrafine >20 de nanometri. Impiedica proliferarea bacteriilor. Filtrul HEPA poate filtra si acele particule care raman in urma filtrului Multi-Care.
Specificatii
Tip produs:Filtru
Filtru:HEPA
Functii:Compatibilitate cu purificatoarele de aer Philips AC4002, AC4004, AC4012
Greutate:0.18 kg
Dimensiuni (L x I x A mm):291 x 317 x 18
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare