O F E R T A

“Primesti inapoi 100 de lei, pe loc, in baza flyerului”

Perioada de valabilitate: 01.09-31.10.2018

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 


 

I. Oferta  “ Primesti inapoi 100 de lei, pe loc, in baza flyerului” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila in perioada 01.09-31.10.2018, doar in magazinul Flanco Suceava Centru din Str. Stefan Cel Mare, nr.4.


II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 100 (o suta) de lei, pe loc, in baza prezentarii flyerului la cumparaturi de minimum 500 (cinci sute) de lei in perioada Oferteisi se aplica pentru orice modalitate de plata.


III. Reducerea de 100 de lei, pe loc, in baza prezentarii flyerului se acorda la achizitia produselor comercializate in magazinul Flanco Suceava Centru din Str. Stefan Cel Mare, nr.4, valoarea cumparaturilor fiind de minimum 500 (cinci sute) de lei, cu exceptiaproduselor aflate in catalog, acardurilor cadou si a serviciilor.


IV. Aceasta Oferta se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A. Oferta nu se cumuleaza cu alte vouchere.

Nu se acorda reducerea pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme.

 

V. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher / cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului /a reducerii.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.