Gamepad Mad Catz C.T.R.L.R pentru Android/PC

ID: 94145 / COD: MADCZ_CTRLR
Gamepad Mad Catz C.T.R.L.R pentru Android/PC
Gamepad Mad Catz C.T.R.L.R pentru Android/PC
Gamepad Mad Catz C.T.R.L.R pentru Android/PC
Gamepad Mad Catz C.T.R.L.R pentru Android/PC
Gamepad Mad Catz C.T.R.L.R pentru Android/PC
Gamepad Mad Catz C.T.R.L.R pentru Android/PC
Gamepad Mad Catz C.T.R.L.R pentru Android/PC
Gamepad Mad Catz C.T.R.L.R pentru Android/PC
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.
(Android, Smart Device, FireTV, PC & M.O.J.O.)
 

Ideal pentru gaming acasa sau in miscare


Gamepad-ul mobil Mad Catz C.T.R.L.R cu tehnologie Bluetooth elimina nevoia de a atinge ecranul capacitiv cu degetele atunci cand va jucati, oferind cea mai buna metoda de control precum si vizualizarea integrala a imaginilor redate pe ecran. Extrem de versatil, fie ca este utilizat acasa sau in miscare, C.T.R.L.R pune la dispozitie metodele traditionale de control ale unui gamepad: butoane action si shoulder, D-Pad si manete analoage. Mai mult, cand folositi gamepad-ul in tandem cu aplicatia disponibila pe site-ul producatorului, puteti personaliza gamepad-ul cu profiluri si setari pentru o lista impresionanta de jocuri compatibile. La toate aceastea se adauga o autonomie exceptionala, de pana la 40 de ore de utilizare continua in jocuri si aplicatii, cu cele 2 baterii AAA incluse.

Control traditional pentru gamer-ul mobil

Cu o vasta experienta in producerea de periferice pentru console, foarte apreciate in toata lumea, Mad Catz a creat gamepad-ul multiplatforma ideal pentru gaming-ul mobil si pe micro-consola. Mad Catz C.T.R.L.R ofera metodele familiare de control ale unui gamepad - butoane action si shoulder, D-Pad si manete analoage - pentru a descatusa puterea telefonului dumneavoastra in jocuri, indiferent de locul unde va aflati. Utilizand aplicatia Mad Catz A.P.P. puteti ajusta profiluri si setari personalizand gamepad-ul pentru impresionanta si in continua crestere lista cu jocuri compatibile.
 
Lista cu jocurile compatibile poate fi consultata aici: www.madcatz.com/compatibility/ctrlr

Pregatit pentru viitor - modul Bluetooth 4.0 Dual-mode

O premiera in perifericele pentru jocuri, aceasta versiune de C.T.R.L.R foloseste un cip premium Bluetooth 4.0 dual-mode care asigura compatibilitatea cu echipamentele Bluetooth Classic curente. Datorita portului USB-MicroUSB, viitoarele actualizari de firmware vor putea fi aplicate pentru a asigura compatibilitatea cu urmatoarele echipamente Bluetooth Smart, dar si pentru a mari autonomia si a micsora latenta.

Super-eroul autonomiei

Multumita tehnologiei Bluetooth integrate, C.T.R.L.R se prezinta exceptional la conservarea energiei. Cele doua baterii AAA incluse ofera o autonomie de pana la 40 de ore de functionare contiuna.

Partenerul perfect pentru M.O.J.O. si Fire TV

Situata in centrul ecosistemului GameSmart, consola M.O.J.O. aduce jocurile mobile preferate de dumneavoastra la un alt nivel. Ideal pentru jocul multiplayer, un al doilea gamepad C.T.R.L.R va permite sa va jucati impreuna cu un prieten pe consola M.O.J.O. Amazon Fire TV este compabitil cu periferice pentru jocuri ce suporta profilul pentru gamepad Bluetooth HID. Deoarce C.T.R.L.R suporta acest profil, el este un controller de dimensiuni standard excelent pentru Fire TV.

Control media integrat

O serie de butoane multimedia pozitionate excelent pentru un acces facil adauga functionalitati de telecomanda. Astfel puteti controla cu usurinta redarea diferitelor continuturi multimedia.

Trei moduri, control total

Modul PC ofera functionalitate cu computere PC si Mac, in timp ce modul GameSmart controleaza echipamante Android pecum micro-consola M.O.J.O. In modul Mouse puteti utiliza gamepad-ul ca un maus pentru echipamentele conectate prin Bluetooth, prin intermediul manetei stangi si a butoanelor action.

Aplicatia Mad Catz A.P.P. Mobile si Desktop

Produsele GameSmart sunt insotite de o aplicatie software care va ajuta sa obtineti maximul din achizitia facuta. Aplicatia Mad Catz A.P.P. pentru Android poate fi descarcata si ofera posibilitatea monitorizarii nivelului bateriei, ajustarii setarilor pentru modul Mouse si vizualizarea axelor pentru butoane.

Utilizatorii de PC pot personaliza si apoi atribui controller-ului profiluri pentru diferite jocuri. Daca jocul nu suporta comenzi de la gamepad-uri HID, compatibilitatea este obtinuta prin atribuirea de comenzi de tastatura si maus, butoanelor si manetelor de pe gamepad. Aplicatia identifica clar fiecare zona programabila a gamepad-ului, iar programarea este foarte usoara si intuitiva.

Gata de calatorie

Perfect pentru inlocuirea controlului tip touch cu cel de pe consolele clasice, suportul detasabil si reglabil inclus in pachet va permite sa montati echipamentul deasupra gamepad-ului C.T.R.L.R.
Latimea minima / maxima pentru echipament este 58.6 / 80.5 mm

GameSmart - tehnologie multiplatforma puternica

Produsele cu tehnologie GameSmart functioneaza cu o varietate de echipamente mobile. GameSmart permite o compatibilitate aproape universala cu laptop-uri, telefoane, tablete si computere desktop. In plus echipamentele wireless GameSmart folosesc tehnologie Bluetooth pentru a simplifica instalarea si a mari autonomia.
Caracteristici
Tip accesoriu:Gamepad
Compatibilitate:PC
Tehnologie:Fara fir
Interfata:Bluetooth
Alimentare:Baterie
Caracteristici speciale:Autonomie pana la 40 ore
3 moduri de functionare
Modul Bluetooth 4.0 dual mode
Altele:Compatibilitate Android: ver. 3.0 sau mai nou
Compatibilitate PC: Windows (8.1, 8, 7 si Vista)
Compatibilitate Mac: OS X 10.8 sau mai nou
Compatibilitate echipamente smart: orice echipament care suporta periferice HID (Human Interface Device) via Bluetooth 3.0 sau mai nou
Conectare: Bluetooth 4.0
Culoare:Negru
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare