Oferta 

Garantie EPSON extinsa la 3 ani pentru imprimantele din Oferta

 Perioada de valabilitate: 23.08.2016 - 31.03.2017

 TERMENE SI CONDITII

 

1. Aceasta este o oferta de extindere a garantiei comerciale Epson de 1 an, care este disponibila pentru primul utilizator al imprimantelor enumerate in tabelul de mai jos („Imprimantele selectate”),in aceeasi termeni, pentru 3 ani sau pentru numarul maxim de pagini imprimate, daca este cazul, oricare dintre conditii survine prima.

 

2. Aceasta oferta este valabila pentru comenzile plasate la partenerii autorizati Epson intre 23/08/2016 si 31/03/2017. Participantii trebuie sa trimita solicitarile in cel mult treizeci (30) de zile de la data achizitiei si ultima zi in care se primesc solicitari in baza acestei promotii este 30/04/2017.

 

Imprimante selectateGarantie extinsa in anul al doilea si al treileaNr. maxim garantat de pagini imprimate (daca este cazul)*
L120Returnare la service15000 pagini
L130Returnare la service15000 pagini
L1300Returnare la service30000 pagini
L1800Returnare la service30000 pagini
L220Returnare la service15000 pagini
L310Returnare la service30000 pagini
L365Returnare la service30000 pagini
L455Returnare la service30000 pagini
L565Returnare la service30000 pagini
L655Returnare la service50000 pagini
L800Returnare la service3000 pagini
L805Returnare la service3000 pagini
L810Returnare la service3000 pagini
L850Returnare la service3000 pagini
M100Returnare la service50000 pagini
M105Returnare la service50000 pagini
M200Returnare la service50000 pagini
   
Imprimante selectateGarantie extinsa in anul al doilea si al treilea 
WorkForce WF-100Returnare la service 
WorkForce WF-5110DWReturnare la service 
WorkForce WF-5620DWFReturnare la service 
WorkForce WF-5190DWReturnare la service 
WorkForce WF-5690DWFReturnare la service 
WorkForce WF-6090DWReturnare la service 
WorkForce WF-6590DWFReturnare la service 
WorkForce WF-7110DTWReturnare la service 
WorkForce WF-7610DWFReturnare la service 
WorkForce WF-8010DWReturnare la service 
WorkForce WF-8090DWReturnare la service 
WorkForce WF-8510DWFReturnare la service 
WorkForce WF-8590DWFReturnare la service 

 * Numarul de pagini imprimate apare pe fiecare model de verificare a duzelor.

Pentru mai multe detalii, consultati manualul.

 

 

3. Dupa ce primiti imprimanta, vizitati www.epson.ro/garantieimprimante, completati formularul de solicitare si trimiteti-l impreuna cu numarul de serie. Vor fi acceptate doar solicitarile completate in intregime primite in termen de treizeci (30) de zile de la data achizitiei. La trimiterea online a solicitarii, veti avea optiunea de a imprima pagina dvs. de confirmare, care atesta primirea solicitarii. La 31 de zile dupa data inregistrarii, veti putea sa verificati daca garantia dvs. a fost inregistrata la adresa https://warrantycheck.epson.eu

 

4. Garantia comerciala Epson este valabila pentru toate achizitiile aplicabile, indiferent de aceasta promotie. Termenii sai pot varia in functie de tara si produs si compania Epson care ofera aceasta garantie depinde de tara in care produsul Epson a fost vandut prima data de o companie Epson.

 Pentru informatii complete despre acoperirea nivelului de service si conditiile de garantie aplicabile pentru Imprimantele Selectate, consultati www.epson.eu/warranty.

 

5. Acesti termeni nu interzic in niciun fel dreptul dvs. de a exercita orice drepturi statutare aplicabile.

 

6. Aceasta promotie vi se adreseaza daca aveti varsta de cel putin 18 ani, sunteti rezident in urmatoarele tari, in care una dintre Imprimantele Selectate v-a fost vanduta de un partener autorizat Epson: Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Spania, Portugalia, Olanda, Belgia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Suedia, Marea Britanie, Irlanda, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia, Estonia, Lituania, Letonia, Bulgaria, Republica Ceha, Macedonia, Croatia, Kosovo, Muntenegru, Slovenia, Malta, Cipru, Grecia, Serbia, Albania si Bosnia si Hertegovina.

 

7. Promotia nu se adreseaza niciunei persoane direct implicate in promotie. Distribuitorii sau retailerii nu pot emite solicitarea in numele dvs.

 

8. In eventualitatea in care returnati produsul Epson (la distribuitor),nu mai aveti dreptul la garantia extinsa. Aceasta clauza nu interzice in niciun fel dreptul dvs. de a exercita orice drepturi statutare aplicabile.

 

9. Aceasta promotie este limitata la maxim o (1) solicitare pe produs (numar de serie unic) pe durata promotiei.

 

10. Garantia extinsa la 3 ani nu poate fi acordata in urmatoarele cazuri:

a) imprimanta achizitionata nu face parte din aceasta oferta si/sau nu a fost achizitionata in perioada ofertei si/sau

b) formularul de solicitare a inregistrarii este incorect sau nu a fost completat si/sau

c) formularul de solicitare a inregistrarii nu a fost trimis la Epson in termen de treizeci (30) de zile de la data achizitiei.

 

11. Compania Epson nu este responsabila pentru nicio defectiune sau dauna tehnica, a imprimantei, a software-ului, a serverului, a site-ului web sau pentru alte daune sau defectiuni, de orice natura, in masura in care aceasta impiedica participantul sau obstructioneaza in alt mod participarea sa la oferta.


12. Epson isi rezerva dreptul de a verifica toate solicitarile pentru a se asigura ca acesti termeni au fost respectati, precum si de a solicita informatii suplimentare privind orice formulare de solicitare a inregistrarii si documentele aferente.

 

13. Acesti termeni contin intregul acord intre noi referitor la chestiunea acoperita si inlocuiesc orice acorduri, intelegeri, actiuni sau propuneri, scrise sau verbale, intre noi in raport cu aceste chestiuni. Prin completarea formularului de solicitare a inregistrarii pentru aceasta oferta, garantati ca ati citit si acceptati sa respectati acesti termeni.

 

14. Datele personale obtinute in cursul acestei promotii vor fi procesate in conformitate cu legile si reglementarile locale de protectie a datelor in vigoare, precum si cu politica noastra de confidentialitate. In orice moment veti putea sa ne solicitati sa modificam, sa actualizam, sa clarificam sau sa eliminam aceste date personale trimitand o cerere la adresa (de mai jos) sau un e-mail la adresa privacy@epson.eu.

 

15. Utilizarea datelor personale poate include informarea dvs. cu privire la produsele, serviciile, evenimentele noastre sau alte informatii care pot fi de interes pentru dvs. daca v-ati dat acordul prealabil pentru aceasta utilizare la momentul inregistrarii pe site-ul nostru web. La primirea unei comunicari promotionale electronice, veti avea posibilitatea de a renunta sa mai primiti aceste materiale bifand caseta de excludere corespunzatoare.

 

16. Acesti termeni se afla sub incidenta legilor tarii in care ati achizitionat produsul Epson si intra sub jurisdictia tribunalelor competente ale tarii respective.

 

17. Prin participarea la aceasta promotie confirmati ca ati citit, inteles si acceptat acesti termeni. Ne rezervam dreptul de a anula sau de a modifica acesti termeni, fara preaviz, in eventualitatea oricaror circumstante in afara controlului nostru rezonabil.

 

Organizator: EPSON Europe B.V., European Marketing Department, Westside, London Road, Hemel Hempstead, Hertfordshire, UK HP3 9TD.