O F E R T A 

"Garantie Extinsa 4 ani pentru toate produsele electrocasnice, electronice, telefoane si IT”

Perioada de valabilitate: 01.09-31.10.2018 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 


I. Oferta "Garantie Extinsa 4 ani pentru toate produsele electrocasnice, electronice, telefoane si IT”

 (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila in perioada01.09-31.10.2018,pentru produsele din categoriile selectate, comercializate in magazinul Flanco Bistrita Kaufland dinCalea Moldovei, nr.40A, in limita stocului disponibil.       

    

II. Oferta consta in acordarea garantiei extinse de 4 ani la produsele din categoriile selectate, din magazinul Flanco Bistrita Kaufland , dupa cum urmeaza:

  • Electrocasnice mari (incorporabile, aragazuri, masini de spalat rufe si vase, uscatoare, aparate frigorifice, hote, ustensile bucatarie)
  • Electrocasnice mici (aparate de bucatarie, produse de ingrijire personala, aspiratoare, statii si fiare de calcat, masini de cusut, boilere, ventilatoare)
  • Electronice (audio-video, TV, sisteme de navigatie, camere foto si video)
  • Telefoane
  • IT (laptop-uri, imprimante, tablete, sisteme PC, monitoare)
  • Aparate de aer conditionat

 

III. Aceasta Oferta se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A. Oferta nu se cumuleaza cu alte vouchere.

Garantia extinsa de 4 ani se acorda in limita stocului disponibil in magazin si se aplica pentru orice modalitate de plata.

Nu se acorda garantia extinsa de 4 ani pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme.

 

IV. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazin.

 

V. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Orice cumparator care opteaza pentru returnarea produsului achizitionat din magazinele Flanco se presupune ca a citit, inteles si acceptat prezentele termene si conditii.

 

 VI. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher/ cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului / a reducerii


S.C. FLANCO RETAIL S.A.